עבור לתוכן

[אתר] משחקים ומרוויחים

Featured Replies

פורסם

יש באתר 3 משחקים. אתם מתחילים עם Penny אחד שהאתר מספק לכם.

כל פעם שאתם מנצחים מישהו אתם מכפילים את הכסף שיש לכם וכל פעם שמפסידים אז אתם מפסידים את כל מה שיש לכם . במקרה ואתם מפסידים, האתר מספק לכם עוד Penny כדי שתוכלו להמשיך ולשחק למרות שהפסדתם . יש באתר עוד הרבה דברים שבעזרתם אתם יכולים להרוויח כסף. החשבון שלכם כל הזמן מתעדכן וברגע שיש לכם 5 דולר אתם יכולים לשלוח אותם לחשבון שלכם (הם שולחים צ'ק לכתובת שלכם או מעבירים לכם את הכסף לחשבון PayPal או כל חשבון ווירטואלי אחר) .

קיצר זה שווה, אני כבר הרווחתי 2 דולר .

אם אתם רוצים שאני אשלח לכם הזמנה כיתבו תגובה עם האימייל שלכם ואני אשלח לכם הזמנה לאימייל (:

פורסם

אחלה משה.

חבל רק שאתה לא רושם את שם האתר , וחבל שזה ישן , מלא בפרסומות , איטי, ובתוחלת מרוויחים אגורות(פניס) בודדות(מה הוא אמר? תוחלת? מה זה???).

נ.ב- פירמידות לא מצליחות.

פורסם
  • מחבר

שם האתר הוא Moola . זה מלא בפרסומות, כן, אבל לקבל כסף על זה שאתה משחק זה אחלה (:

פורסם

שם האתר הוא Moola . זה מלא בפרסומות, כן, אבל לקבל כסף על זה שאתה משחק זה אחלה (:

לא כסך ולא כסף תוציא משם. ושוב , "מולה" זה ישן מאוד. בזמן שתשרוף על "להרוויח" שם 7 דולר יקח לך המוווווווון זמן.

פורסם
  • מחבר

תראה אני גם ככה לא התכוונתי לשחק בזה כל היום ... אני אנסה להקדיש למשחק הזה 20-25 דקות פעם ביומיים ואם אני לא אצליח השבוע להוציא משם כסף אני לא אכנס לאתר הזה יותר (:

למה לא לנסות להרוויח כסף מהאינטרנט ?.. :xyxthumbs:

פורסם

היה על זה כבר דיון , זה בזבוז זמן, אתה לעולם לא תראה את הכסף.

פורסם
  • מחבר

אפשר קישור לדיון ?

תודה .

פורסם

תראה אני גם ככה לא התכוונתי לשחק בזה כל היום ... אני אנסה להקדיש למשחק הזה 20-25 דקות פעם ביומיים ואם אני לא אצליח השבוע להוציא משם כסף אני לא אכנס לאתר הזה יותר (:

למה לא לנסות להרוויח כסף מהאינטרנט ?.. :xyxthumbs:

שעת עבודה ~ 20 שקל בטוחים.

פורסם

כאמור, היה דיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים