עבור לתוכן

איך לצאת מזה??? (סורי אין לי נושא יותר אינפורמטיבי מזה)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סבבה אנשים! =)

אם היא תזכיר את זה, אני ידע מה להגיד (בתודה לכם כמובן), לבד אני לא מזכיר את זה.

בין היתר היא כבר שלחה לי כמה הודעות ולא הזכירה את זה בכלל.... אז נראה לי סבבה...

אם היא יפה? חחחחחח........ היא ככה--> :gorgeous:

• תגובות 36
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דיי עצוב שאתה משווה אותה לסמיילי..

פורסם

אל תרים לה טלפון 3 ימים...זה יפצה על ה10 שיחות...

פורסם
  • מחבר

אל תרים לה טלפון 3 ימים...זה יפצה על ה10 שיחות...

one is gone, 2 more days to go...

דיי עצוב שאתה משווה אותה לסמיילי..

:kopfpatsch: כן השוואתי אותה לסמיילי... :-\

איזה אנשים... :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

כולכם כושלים בן כושלים!

הטעות הכי גדולה שהוא יכלו לעשות זה להודות שהוא התקשר אליה בכוונה, אומנם אני לא מכיר אותה אבל רוב הבנות\נערות\נשים בקטע חזק של משחקים ואם תתייחס אליה נחמד מידיי בהתחלה או שהיא תראה שאתה דלוק אליה או מה לא היא פשוט תאבד עניין בכך, כי אין אתגר, לכאורה. עצוב, נכון, אבל אין מה לעשות, זה מה שיש, אני לא אומר להתייחס אליה כמו לזבל, אבל לא להראות התלהבות. ואני ממליץ לך לא להקשיב לשגיא או עומרי, המם ממש לא קני מידה מסיבות הפוכות לחלוטין. בעצם גם אני לא כל כך...

בכל מקרה בנוגע לבעיה, אני מציע מדיניות של עמימות, תלמד מישראל. אל תעלה את הנושא, היא סביר להניח שלא תעלה את הנושא ובמידה שכן תכחיש ("התקשרתי רק פעם אחת"). במידה והיא לא מוותרת, תוציא את הפלאפון בון שלנטייות ותסתכל בשיחות יוצא ותגיד משהו בסגנון "אה, איזה קטע מוזר! כנראה התישבתי עליו או משהו. מוזר....". כמובן, שיש סיכוי שלהודות בזה במידה והיא תעלה את זה יעבוד יותר טוב, אבל זה תלוי בבחורה ואם אתה מעדיף ללכת על הדרך הבטוחה, תכחיש.

פורסם
  • מחבר

:) :) :) :) סוף סוף מישו מבין את הגישה שלי!!!

העניין שלהכחיש נראה לי הזוי קצת בהתחלה, אז חיפשתי תירוץ, בגלל זה שאלתי פה... בכל מקרה כבר לא נראה לי תעלה את הנושא... ::)

אני חושב שלהכחיש בהתחלה, ואז תירוץ של "ישבתי על הכפתור", נראה לי הולך טוב ביחד... ;)

פורסם

Living easy, living free

!!

תעשה מה בראש שלך והעיקר כמו שאמרו פה קור רוח וסטלנות יתר:S ויהיה טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים