עבור לתוכן

איך לצאת מזה??? (סורי אין לי נושא יותר אינפורמטיבי מזה)

Featured Replies

פורסם

אם אתה רוצה, אתה תמיד יכול לציין שבדרך חזרה פרמטת את המכשיר (הסימביאני שלך, כמובן), התקנת מערכת הפעלה מחדש והוא התחיל להשתגע. אבל זה רק אם אתה ממש רוצה לגמור את זה עוד באותה השיחה.

לך תדע אם מי יש לו עסק, אולי היא אישה מטורפת שכל היום עושה מודינג על הסימביאן שלה ומריצה עליו גירסאות שהיא בונה בעצמה בשעות הפנאי שהיא לא משחקת סנוקר? או אולי היא נציגת האורנג' שלו תחת undercover שתגיד לו שברגע זה נגמרה לו האחריות וכל מה שהוא אמר מוקלט בבסיסי האורנג' הסודיים?

ש... הסימביאן שלי השתגע? :silly:

אני דורש ממך להפסיק לגנות את מערכת ההפעלה הסימביאנית לאלתר, שלא לדבר על להפוך אותה לשעיר לעזאזל כתרוץ במערכת יחסים כושלת, גם לסימביאן יש רגשות!

אי אפשר להגיד המוטורולה שלי שבקה חיים? התקלף לי כל הציפוי מהV3X וכתוצאה מזה זרקתי אותו על הקיר והוא חייג אליך בטעות 10 פעמים? ;D

בתכלס, כל סיפור יצא מצוץ מהאצבע, כמו שאמרו לך תגיד את האמת.

כי בטח תתביש לשקר וזה יצא כמו ילד קטן ששאלו אותו מי השתין על כל האסלה.

• תגובות 36
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חחחח... כעיקרון חשבתי לשלוח לה הודעה שתגיד את מה שרציתי להגיד כל כך (נו מה שרציתי להגיד כשהתקשרתי 10 פעמים)...

אז מה אני יכתוב לה בהודעה "התקשרתי אתמול אליך מלא פעמים כי הראש השיכור שלי לא הפסיק לחשוב עליך?" ??? :-\ :nixweiss:

ת'יודעים מה, אני יזרום איתכם, סבבה, להגיד את האמת, אבל צריך הרי להפוך את זה לחמוד ושנון, לא?!

פורסם

כמו שאמרו

מצטער על אתמול, שילוב של ודקה זולה ופלאפון זמין

או אנערף

פורסם
"התקשרתי אתמול אליך מלא פעמים כי הראש השיכור שלי לא הפסיק לחשוב עליך?"

נהה... זה העלה לי קונוטציות עוינות על השיר המהמם בו הזמר (אני חושב שזה היה אבי ביטר) הביא אותה בשורת המחץ - "אני אוהב אותך (Otech), ורוצה רק לטובתך".

פורסם
  • מחבר

אאאא.... שום מצטער, אני לא מצטער על כלום, לא היו כלפיי שום טענות, לא עשיתי שום דבר רע...

פורסם

תגיד לה שהלכת לישון שפוך במיטה וכנראה הפלא היה איתך במיטה וחלמת עליה 10 פעם וכל צלצול מייצג חלום אחד...

ברצינות, מליפורד נתן עצה טובה. או שתסתכן ותגידמשהו כמו נהניתי איתך אתמול וצרכתי יותר מדי אלכהול לערב אחד ושבפעם הבאה שתהיה פיקח אתה תתקשר 100 פעם ולא 10 ;D בהפוך על הפוך...

פורסם

רגע... מי אמר שהיא בכלל תזכר מי הוא!? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

סמוך עלי, היא תיזכור... ;)

אאמממ... מה דעתכם על "כל השיחות אתמול, זה לא ממני, זה מהאלכוהול"

פורסם

אולי תפסיק להיות כולכך נואש בדיון הזה?

הדרך הכי טובה לפתור את העיניין הזה הוא להתמודד עם האמת

תגיד לה את האמת. שרציתה לבדוק איפה היא ולמה היא לא הגיעה

האמת תמיד הכי טובה.

אתה מתנהג כמו ילד בן 15 ביישן

פורסם

עלק התקשרת אליה 10 פעמים בגלל שהיית שיכור,התקשרת אליה 10 פעמים כי היית חם ושמוליק עמד וחשבת שהיא תתן לך.

פורסם

תגיד לה שמעי קיבלתי אחלה מסלול עם הניידות אז במקום פעם אחת התקשרתי עשר

פורסם

תגיד לה שבדרך הביתה ישבתה על הפלאפון שהיה בכיס האחורי והכפתור של החיוג נלחץ בטעות!

לא צריך להמציא סיפורים ושטויות כולה בחורה גם לא צריך להוציא את עצמך מסכן שהייתה שיכור והתקשרתה אליה הרבה

זאת רק ההתחלה ואל תעשה פדיחות לעצמך

פורסם

תגיד לה שהלכת לישון שפוך במיטה וכנראה הפלא היה איתך במיטה וחלמת עליה 10 פעם וכל צלצול מייצג חלום אחד...

ברצינות, מליפורד נתן עצה טובה. או שתסתכן ותגידמשהו כמו נהניתי איתך אתמול וצרכתי יותר מדי אלכהול לערב אחד ושבפעם הבאה שתהיה פיקח אתה תתקשר 100 פעם ולא 10 ;D בהפוך על הפוך...

אהבתי, מניסיון , אין כמו חוש הומור,

העצה שלי היא, קודם כל, להגיד לה את זה בטלפון ולא באס-אם-אס. תראה קצת ביטחון , שאתה לא מתבייש להתקשר אליה.

אחרי שתסביר לה מודע התקשרת אליה 10 פעמים, עם הניסוח של זה שמעלי, היא תצחק, ותקח בקלות , לדעתי.

ובטלפון, תציע לה להפגש בית קפה, תכירו אחד את השני

שיהיה בהצלחה,

פורסם

אם היא יפה ואתה כל-כך פוחד להגיד את האמת בצורה הומוריסטית שכנראה תבוא לטובתך אז תביא לי את הטלפון שלה ואני ימשיך משם :jump:

פורסם

אתה לא צריך להסביר לה כלום. כשאתה מתקשר אליה כדי לקבוע דייט, דבר ראשון בכלל לא בטוח שהיא תשאל על זה, וגם אם כן, תגיד משהו משעשע. אמרו פה משהו נחמד על זה שיש לך תעריף זול אז התקשרת עשר פעמים במקום פעם אחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים