עבור לתוכן

איך לצאת מזה??? (סורי אין לי נושא יותר אינפורמטיבי מזה)

Featured Replies

פורסם

אז זה המצב: הלכנו עם חבר'ה לסנוקר-באר.

הכרתי בחורה בסנוקר-באר, היא לקחה ממני מספר, היא נורא יפה, ואז גם לקחתי ממנה מספר...

היינו קצת ביחד בסנוקר באר, זה היה ברור שאני מצאתי חן בעיניה, והיא מצאה חן בעיני, בהתחלה אמרתי לה לבוא איתנו אחרי זה לאכול משו, היא הסכימה, אבל כשהחלטנו לזוז, היא אמרה שזה עוד מוקדם, והיא רצתה להישאר עוד קצת ואחרי זה להצתרף אלינו... ואני הייתי צריך לזוז עם חברים, אז בין היתר כדי לא להיראות נואש אמרתי לה ביי ביי והלכתי...

ועכשיו נכנס החלק הדפוק, הייתי שיכור, וכשעזבתי את הסנוקר-באר, החלטתי שאני מת לראות אותה, והתקשרתי אליה איזה 10 פעמים, ואני יודע שהיא לא שמעה כי הפלאפון שלה היה בתיק, ויש שם מוזיקה נורא רועשת...

ועכשיו השאלה שלי:

מה אני יכול להגיד לה שיסביר\יתרץ את זה שהתקשרתי אליה 10 פעמים, עם זאת לא להיראות נואש, ולא להראות שהיא מוצאת חן בעיני יותר מידי?

תעזרו לי להמציא משו בבקשה! :'(

• תגובות 36
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"צ'מעי בובע - הפלאפוןש'י אכול סרטים, הוא מביא אותה ב Redial מעצמו..."

פורסם

אחי הקטן גנב לי את הטלפון והפציץ לי את כל הספר טלפונים בSMSים ושיחות, מצטער אם הוא התקשר גם אליך.

או הכי טוב, תעשה כאילו שלחת SMS לקבוצה, נגיד לכל הספר טלפונים שלך ותגיד שם "מצטער אם התקשרתי אליכם מלא פעמים, זה היה אחי הקטן" או משהו בסגנון.

(במידה ויש לך אח קטן כן, אם לא תמיד אפשר לבקש מאמא אח ליום ההולדת, כל עוד זה לא מאוחר :P)

פורסם

^^^אתה חושב שאנשים באמת כאלה מטומטמים שיאמינו לתירוץ כזה?

פורסם

תגיד לה את האמת.אז היית שיכור והתקשרת, SO WHAT?

נמאס לי כבר מכל התירוצים שצריך לתת לשרמוטות האלה.

פורסם

כותרת מתאימה יותר : "תירוץ טוב למעשה מטופש שעשיתי בעת ששתיתי לשכרה".

אחי , אפשר לתת תמיד מליון תירוצים לכל דבר, אבל הכי פשוט שלא תעשה כאלו שטויות בעתיד (בהנחה שתרצה קשרים עם בחורות).

פורסם
  • מחבר

מעשים של שיכור זה מחשבות ורגשות של פיכח, אז היא תבין שהיא מצאה חן בעיני מאוד. לא רוצה ככה.

אח קטן אין לי.

התקשרתי אליה מלא פעמים בערך בשעה וחצי אחרי שיצאתי מהסנוקר-באר. אז הקטע של האח הקטן לא אקטואלי בכל מקרה.

פורסם

אם אתה רוצה, אתה תמיד יכול לציין שבדרך חזרה פרמטת את המכשיר (הסימביאני שלך, כמובן), התקנת מערכת הפעלה מחדש והוא התחיל להשתגע. אבל זה רק אם אתה ממש רוצה לגמור את זה עוד באותה השיחה.

פורסם
  • מחבר

כותרת מתאימה יותר : "תירוץ טוב למעשה מטופש שעשיתי בעת ששתיתי לשכרה".

אחי , אפשר לתת תמיד מליון תירוצים לכל דבר, אבל הכי פשוט שלא תעשה כאלו שטויות בעתיד (בהנחה שתרצה קשרים עם בחורות).

עזוב'תי עכשיו מהעתיד, אני רוצה לתקן את הטעות הזאת!

פורסם

אם אתה רוצה, אתה תמיד יכול לציין שבדרך חזרה פרמטת את המכשיר (הסימביאני שלך, כמובן), התקנת מערכת הפעלה מחדש והוא התחיל להשתגע. אבל זה רק אם אתה ממש רוצה לגמור את זה עוד באותה השיחה.

:lol: גדול! :lol:

תפסיק לאכול סרטים ופשוט תגיד לה את האמת.. מה הבעיה בזה?

אם היא לא תרצה להיות איתך בגלל זה, בעיה שלה.

אתה מנסה כלכך "לא לצאת נואש", אבל תכלס זה מה שאתה עושה.. :)

אתה רוצה לשקר ולהמציא תירוצים בשביל למצוא חן בעיני בחורה.. יש יותר נואש מזה? (ברור שיש.. אבל אל תהרוס לי את הטיעון.. חח)

תהיה אתה.

ספר לה את האמת, לא בצורה דרמטית אלא פשוט כהערת אגב עם טיפה שנינות..

משהו בסגנון: "אה, בטח שמת לב שהתקשרתי אלייך אתמול איזה 10 פעמים.. תתעלמי, יותר מדיי אלכוהול לערב אחד :)"

תאמין לי שאם היא רצינית היא רק תעריך אותך על הכנות. ואם לא, אז מה אכפת לך? חסרות בחורות בעולם?

פורסם

:lol: :lol: :lol:

completely, utterly, irreversibly, irrevocably finished

פורסם
  • מחבר

אולי ללכת יותר בכיוון של, לא התקשרתי בטעות, התקשרתי 10 פעמים כי רציתי להגיד ש...? (איפה שיש "..." שם אתם עוזרים לי :-[ :nixweiss: )

פורסם

ש... הסימביאן שלי השתגע? :silly:

פורסם
  • מחבר

כמה שזה עצוב, אבל אני רציני, אני לא צוחק... אני באמת צריך רעיונות... תעזרו לי :-\

פורסם

מילפורד נתן לך את התשובה הכי פחות עצובה כאן - תתמודד איתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים