עבור לתוכן

פטור מזקן בצה"ל

Featured Replies

פורסם

לגדל זקן בצבא אפשר או מסיבה רפואית, או מטעמי דת, או פשוט מרצון חופשי (הסיבה הזו דיי חדשה, אבל היא קיימת).

לא משנה מה, האישור הסופי של הזקן נחתם ע"י רס"ן, סא"ל, או אפילו אל"מ (כל יחידה עם ההגבלות שלה. אצלי לדוגמא, אל"מ חייב לחתום סופית, וביחידה הקודמת שלי סא"ל הספיק).

מהתאריך שבו אושר לך הזקן אסור לך להוריד אותו למשך שנה (אם הורדת אותו, אזי אסור לך למשך השנה הבאה לבקש אישור זקן.

יש עוד כל מיני הגבלות על איך הזקן אמור להיראות (צרפתי/מלא, מסודר וכו').

פשוט לך למפקד/ת שלך בטירונות, ותגיד שאתה מעוניין לחתום על זקן.

ואם יגידו לך לא, אז לא נורא, אני מאמין שאתה עושה טירונות 02 (אם אתה בוכה על הרבע שעה גלח"צ בבוקר, אז אתה כנראה לא קרבי, כי אז היו לך סיבות יותר רציניות להתבכיין עליהן), אז זו טירונות שנגמרת מאוד מהר, ומקסימום, כשתגיע ליחידה יאשרו לך זקן בלי יותר מידי בעיות.

אגב, אתה יכול לומר שאתה רוצה את האישור מסיבות בריאותיות, וכשישלחו אותך לרופא, תגיע שהגילוח עושה לך פצעים על העור (יש כאלה שגילוח מוציא להם המון פצעי בגרות, או משהו כזה), ואז הרופא יאשר לך.

פורסם

הצהרה על גידול זקן לא תופס בהכשרה בסיסית כמו טירונות

לא חייבים לאשר לו את זה

פורסם

קודם כל זה לא פטור מזקן אלה אישור לגידול זקן

כל חייל בצה"ל ראשי לקבל אישור גידול זקן שחייב להחתם על ידי מפקד היחידה לפחות מדרגת רס"ן .

עם קבלת האישור אסור להתגלח לא לקצץ וכ'ו , במידה והתגלחת האישור מתבטל ורק לאחר שנה אפשר לבקש אישור חדש

פורסם
  • מחבר

אם אתה בוכה על הרבע שעה גלח"צ בבוקר, אז אתה כנראה לא קרבי, כי אז היו לך סיבות יותר רציניות להתבכיין עליהן

קרבי. כאמור, אני בשבטה (תותחנים) ב-MLRS.

אין לי בעיה לעמוד בזמנים, אבל אני שונא להתגלח, עד עכשיו קיצצתי.

בכל מקרה, התגלחתי לקראת מחר ויצאו לי פצעים בצוואר וקצת בפנים, זה בטח יעזור, גם צילמת את זה בסלולרי...שיהיה, אני יראה לרופא אם פתאום חוק מרפי יעבוד וזה יעלם.

פורסם

אתה ממש אופטימי אם אתה חושב שרופא בשיבטא יסתכל על תמונה בפלאפון ואל סמך זה יתן משהו ;D

בכל מקרה, אם אין לך משהו רציני סיכוי מאוד קטן שתצליח להוציא פטור בטירונות בשיבטא, פשוט תתגלח מתרגלים אחרי כמה ימים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים