פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים התגייסתי לפני כמעט שבוע לצה"ל ואם יש משהו שמאוד מעצבן אותי זה להתגלח כל בוקר (בעיקר בגלל שאני נראה בן 15 ככה). גם בקושי יש זמן לזה. מסדר בוקר אצלנו זה: לבישת מדי ב', צחצוח נעליים, צחצוח שיניים, התגלחות ועמידה במסדר תוך 15 דקות (לא מספיק זמן).יש אצלנו אפשרות להוציא פטור זקן על רקע רפואי או דתי ובגלל שאני לא דתי אין לי מושג איך אני מוציא על רקע דתי. אני ממשפחה שכולה, זה יכול לעזור איכשהו? נגיד שאני מגדל זקן לזכר אחי ודוד שלי...ואיך אני מוציא זקן על רקע רפואי? יש איזה משהו שאני יכול למרוח על הפנים בשביל שיוציא לי פצעונים לכמה ימים?נ.ב, שהייתי קטן התרסקתי עם האופניים ופתחתי את הסנטר, איכפת להם?לתשובות (מהירות) אני אודה (מחר חוזר לבסיס).
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים תגיד שהתחזקת מאז שאחיך נפטר (משתתף בצערך) ושאתה שומר עכשיו, לא אמורים לעשות עם זה יותר מדי בעיות,לפחות אצלנו ככה.
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים מוזר, ביקשת ולא נתנו לך? אני התגייסתי ביום רביעי, ביום שישי כדי למנוע בעיות כדי שאוכל לצאת לבים, התגלחתי אבל לאחר מכן המפקדת שאלה מי רוצה פטור מזקן, אני ביקשתי ואז פשוט הביא לי דף קטן עם פרטים שלה וחתימה שלי ואמרה לי שאותו רגע אסור לי לגעת בזקן במשך 3 שבועות...
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים מחבר warmachine, תודה.גם חברים שלי שחלקם סיימו טירונות, חלקם כבר קצינים וחלקם מגוייסים ממש קצת זמן אמרו שכל מה שהם עשו זה לבקש פטור מהסמ"ל.אבל אצלנו זה לא ככה, שבטה זה גיהנום.מה לגבי אפטרשייבים? עושים פצעונים?
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים תנסה להתגלח כשהעור יבש ואז למרוח משהו אלכוהולי עליו (עם יש חובשים אז תבקש מהם ספונג'טה זה כמעט בטוח יעבוד).
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים לפי מה שהבנתי נכנס חוק שמי שרוצה זקן יכול לקבל ללא סיבה רפואית או דתית רק צריך לבקשאולי בגלל שאתה בטירונות אז לא יתנו לך , כל מקום והחוקים המטומטמים שלו
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים אולי לא ציינתי, אבל אני בטירונות, אפשר לומר שאפילו לא התחלתי לאחר יום בבסיס קיבלתי פטור, ואפילו לא ביקשתי אלא המפקדת שאלה מי רוצה פטור.
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים ניתן לקבל אישור מרב סרן על הצהרה על גידול זקן אבל זה לא תקף להכשרה בסיסית וקורסים.warmachine, תודה.גם חברים שלי שחלקם סיימו טירונות, חלקם כבר קצינים וחלקם מגוייסים ממש קצת זמן אמרו שכל מה שהם עשו זה לבקש פטור מהסמ"ל.אבל אצלנו זה לא ככה, שבטה זה גיהנום.מה לגבי אפטרשייבים? עושים פצעונים?סמל זה לא ראשי תיבות
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים לפי מה שהבנתי נכנס חוק שמי שרוצה זקן יכול לקבל ללא סיבה רפואית או דתית רק צריך לבקש אולי בגלל שאתה בטירונות אז לא יתנו לך , כל מקום והחוקים המטומטמים שלו מה? אצלינו בחטיבה מי שרוצה פטור זקן רפואי צריך המלצה מרופה מומחה+אישור סמגד.
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים יש חוקים ברורים לגבי פטור מזקן רק חבל שבכל מקום בצבא מתייחסים אליהם אחרת ומפרשים אותם אחרת.במקום אחד יתנו לך בלי בעיה, במקום אחר תצטרך אישור סגן אלוף, מקום שני תצטרך אישור רס"ן, אין מה לעשות ככה הצבא עובד, תנסה לראות בדיוק מה אתה צריך היכן שאתה נמצא כדי להגיע לפטור הזה. בגדול לא מדובר כאן באיזה פטור בעייתי כמו שיער או אפילו נעליים אזרחיות אלא סה"כ באישור גידול זקן שיש אלפים שהוא בידם ככה שאל תשבור את הראש יותר מדי, אתה תשיג את הפטור הזה, עניין של כמה ימים עד כמה שבועות זה הכל.
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים החוק הצבאי קובע שלאחר הכשרה ראשונית חייל שרוצה לגדל זקן יכול לבקש לגדל זקן. בשביל זה צריך להחתים סגן אלוף ( אם אני לא טועה ) על האישור המתאים.
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים מחבר יש חוקים ברורים לגבי פטור מזקן גם יש חוק של 6 שעות שינה וביום הראשון שלי בבקו"ם(/בקום/WHATEVER) הלכנו לישון ב-1 בלילה ועשו לנו השקמה ב-4 בבוקר לתורנות מטבח ד"א, אפשר פירוט של החוק?
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים לפי וויקיפדיה סמל זה "סגן מחוץ למניין" ולא "סגן משנה למ"מ".בכל מקרה, במקור זה היה ראשי תיבות. אבל בתכלס, זה פשוט הפך למילה. אפשר לכתוב את זה בלי.אבל כן- זו לא טעות לכתוב עם.
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים מחבר את ענייני ראשי התיבות אני מבקש שתשאירו למחר אחרי שאני אחזור לבסיס.בינתיים אני מבקש עזרה מיודעי הדבר לגבי הפטור זקן.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.