עבור לתוכן

בעיה בהתקנת directx

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני עובד פה עם מחשב xp pro + sp2, ואני מנסה להתקין nero 8 ultra. הכל הולך פחות או יותר בסדר, עד שבאמצע ההתקנה הוא מבקש ממני להתקין direct x 9.0c. אחרי שאני מאשר לו את ההתקנה הוא נתקע, ואז חוזר החלון של התקנת ה-NERO ואומר שהפריעו לו (was interrupted) ולכן ההתקנה נכשלה.

ניסיתי ללכת לקבצי ההתקנה, ומצאתי את הקובץ התקנה של ה-directx. כשניסיתי להתקין אותו, הוא התחיל לעבוד, ואז נתן לי את ההודעת שגיאה שצירפתי להודעה.

ניסיתי לברר מה זה ה-cryptographic service הזה, אבל כשניסיתי למצוא אותו ב-services שב-administrative tools, הוא כתב לי שהשירות הזה מופעל...

זה אף פעם לא עשה לי צרות בעבר... איך אני מסדר את הבעיה הזאת?

תודה! :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה נשמע בכאילו שירות מסויים כבוי, ומזה נובעת הבעיה ...

תבדוק שהService שרשום בהודעת שגיאה פועל.

פורסם

או שהקובץ פגום, או שהcertificate שלו פגום(שאומר שהקובץ פגום), או שזה קובץ שה-certificate שלו מזוייף.

בכל מקרה תנסה להוריד DX9 מהאתר של מיקרוסופט ותתקין משם ואז תפעיל את ההתקנה של הנרו.

פורסם
  • מחבר

זה נשמע בכאילו שירות מסויים כבוי, ומזה נובעת הבעיה ...

תבדוק שהService שרשום בהודעת שגיאה פועל.

::)

כשניסיתי למצוא אותו ב-services שב-administrative tools, הוא כתב לי שהשירות הזה מופעל...

או שהקובץ פגום, או שהcertificate שלו פגום(שאומר שהקובץ פגום), או שזה קובץ שה-certificate שלו מזוייף.

בכל מקרה תנסה להוריד DX9 מהאתר של מיקרוסופט ותתקין משם ואז תפעיל את ההתקנה של הנרו.

הורדתי את הקובץ - מה שהם נותנים להוריד זה קובץ כזה שמריצים ואז הקובץ מתחבר לאינטרנט ומוריד את ההתקנה עצמה.

הבעיה היא שכשאני מריץ אותו, הוא רושם שהוא מנסה להתחבר, אבל אחרי כמה דקות של חוסר תזוזה הוא זורק איזה הודעת שגיאה שהוא לא יכול להתחבר... שזה מוזר, כי הורדתי את אותו קובץ למחשב vista שמחובר לאינטרנט דרך המחשב הבעייתי, והוא התחבר והתחיל להוריד בלי שום בעיה - כלומר החיבור זו לא הבעיה אלא משהו במחשב ה-XP... :-\

איפה אני יכול למצוא התקנה ישירה של directx שלא תעשה לי בעיות, או לחילופין גרסת NERO שלא צריכה directx??

פורסם

עד כמה שאני יודע גירסא 6 מצויינת ועובדת גם בלי DX9.

פורסם
  • מחבר

עד כמה שאני יודע גירסא 6 מצויינת ועובדת גם בלי DX9.

כן, בסוף מצאתי איזה דיסק עם הגרסה הזאת (מקורי! כנראה מה שהגיע עם הצורב...), והתקנתי, והכל היה בסדר.

למה בכלל הגרסאות החדשות צריכות directx? בשביל הנגני מדיה שלהן?

http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/DirectX-9.0c-Redistributable.shtml

תנסה את זה

דרך אגב השגיעה יכולה להיות גם מסיבות אחרות (הגדרות אבטחה בחלונות)

תודה, אני אנסה בפעם הבאה שאני אהיה ליד המחשב הזה.

ובהחלט יכול להיות שהבעיה היא הגדרות אבטחה - לפני כמה שבועות האקספלורר במחשב הזה הפסיק להעלות כלמיני אתרים, וכשניסיתי לשנות הגדרות אבטחה הוא אמר לי "אתה מנסה להגדיר רמת אבטחה שהיא נמוכה יותר מ-high, אני לא מרשה לך" ופשוט הקפיץ את הבאר הזה חזרה ל-high... בסוף התקנתי פיירפוקס והכל היה בסדר, אבל מי יודע, אולי זה קשור...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים