פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים הבנתי אותך עכשיו...חיפשתי קצת חומר באינטרנט אך טרם מצאתי תשובה. (יתכן וזה VDROP טבעי של הלוח - אני אבדוק).אני משתמש בלוח מסוג של ABIT לא ASUS - אך אבדוק בהקדם (כשאוכל לסגור את המחשב - באמצע תהליכי קידוד כבדים)דרך אגב ה VOLTAGE DAMPER מקריאה ברשת לא עובד על הלוחות האלו - האופציה נמצאת אבל הפונקציה לא עובדת...מה שרשמתי ומחקתי - כנראה טעות, ומדובר על ה P5K הרגיל ולא ה P5KE.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים אני עם לוח P5K DLX , ההגדרות בלוח שלך בביוס זהות , זה ההגדרות שלי אולי זה יעזורJumperFree Configuration SettingsAI Overclocking: ManualCPU Ratio Control: Manual- Ratio CMOS Setting: 9FSB Frequency: 423PCI-E Frequency: 102DRAM Frequency: DDR2-1066DRAM Timing Control: ManualDRAM Static Read Control: DisabledTransaction Booster: EnabledBoost Level: 1Clock Over-Charging Mode: AUTOCPU Spread Spectrum: DisabledPCIE Spread Spectrum: DisabledCPU Voltage: 1.500vCPU Voltage Reference: AUTOCPU Voltage Damper: EnabledCPU PLL Voltage: 1.60DRAM Voltage: 2.30FSB Termination Voltage: 1.40North Bridge Voltage: 1.40North Bridge Voltage Reference: AUTOSouth Bridge Voltage: AUTOAdvance CPU SettingsCPU Ratio Control: Manual- Ratio CMOS Setting: 9C1E Suppport: DisabledMax CPUID Value Limit: DisabledVanderpool Technology: DisabledCPU TM Function: DisabledExecute Disable Bit: DisabledPECI: Enabled
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים LIPA התוכל לבדוק את ההבדלים אצלך בביוס בין המתח שנקבע בביוס למתח שמדווח בביוס למעבד?
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים תיקון קטן ה-CPU Voltage: 1.525v בביוסוהזכרונות הם על 1.9V , הזכרונות אחרים [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים לא הבנת אותי.. התכוונתי להבדלים בביוס עצמו בין המתח שקבעת למה שמופיע במוניטור בביוס. בכל מיקרה זה הרבה יותר קטן בהשוואה ללוח ה P5K-E אם ההבדל בין ביוס למוניטור ב OS אצלך הוא 1.525 ל 1.472. :
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים לא הבנת אותי.. התכוונתי להבדלים בביוס עצמו בין המתח שקבעת למה שמופיע במוניטור בביוס. באמת לא הבנתי , בביוס מה שהגדרתי זה מה שאני רואה , או שאני מפספס משהו ?
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים האם בביוס מה שקבעת כ CPU VOLTAGE שווה למה שמופיע בביוס ע"י פתיחת תפריט ה POWER תחת השם VCORE VOLTAGE?זאת השאלה...ואם לא כמה הבדל אתה רואה?[br]פורסם בתאריך: 11.12.2007 בשעה 17:45:43CHICKS מדווח על הבדל יחסית גדול בביוס בלוח שלו:כרגע ההגדרה של CPU VOLTAGE עומדת על 1.2875Vה - VCORE מראה 1.172V
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים האם בביוס מה שקבעת כ CPU VOLTAGE שווה למה שמופיע בביוס ע"י פתיחת תפריט ה POWER תחת השם VCORE VOLTAGE?זאת השאלה...ואם לא כמה הבדל אתה רואה?[br]פורסם בתאריך: 11.12.2007 בשעה 17:45:43CHICKS מדווח על הבדל יחסית גדול בביוס בלוח שלו:OK הבנתיבביוס מוגדר ה-VCORE 1.525 , ותחת התפריט ה-POWER הוא מראה 1.464V
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים תודה רבה! זה בערך חצי ממה ש CHICKS מדווח. (וסה"כ מדובר בדיוק באותו לוח עם PCB כמאט זהה).ביקשתי מ CHICKS לנסות שוב להדליק את ה VOLTAGE DAMPER לעשות REBOOT ולבדוק...נמתין לראות אם משהו ישתנה.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים מחבר ניסיתי את זה אתמול ולצערי לא עבד.אין לי את VOLTAGE DAMPER מכיוון שעשיתי פלאש ביוס לגירסא האחרונה כבר עוד ביום הראשון.בגירסא החדשה ASUS שינו את שם האופציה וכעת היא מופיעה כ- Load-Line Calibration.האופציה על ENABLED ועדיין קיים פער גדול יחסית בין המתחים.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים מעניין מה גורם להפרש הזה בלוחות ? , בין מה שאתה מגדיר למה שאתה מקבל בפועל , תמיד יש הפרשים אבל למה ההבדלים גדולים בחלק מהלוחות ?
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים האם חיברת חיבור של 8 פינים או 4 פינים ל ATX 12V?(פינה ימנית עליונה של הלוח)
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים האם חיברת חיבור של 8 פינים או 4 פינים ל ATX 12V?(פינה ימנית עליונה של הלוח)אני לא יודע אם השאלה הופנתה אליי , בכל מקרה אני חיברתי עם חיבור 8 פין ללוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.