עבור לתוכן

כרטיס מסך נשרף לאחר חיבור לטלויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לפני כשבוע רציתי לחבר את המחשב לטלויזיה , קניתי קבל S-VIDEO ל- S-VIDEO צד אחד חיברתי למחשב בכרטיס מסך מסוג NAVIDA GEFORCE 7600GT וצד שני למתאם 21 פינים בעל חיבור S-VIDEO , כאשר חיברתי לטלויזיה את המתאם שמחובר אליו הקבל כרטיס המסך שלי נשרף מיד... יש לציין שזהו כרטיס מסך חדש וזלגו הרבה דמעות.

מתוך אימפולסיביות חשבתי שהבעייה היתה בגלל שהמחשב היה דלוק אז פניתי למחשב השני וניסיתי לחבר גם אליו את הקבל באותה צורה ומיותר לציין שגם הכרטיס מסך במחשב השני נשרף.

באותו יום הלעתי לחנות חשמל וקניתי מתאם חדש ובחנות אמרו לי לכוון אותו על יציאה שהמידע יצא אל הטלויזיה ושהמחשב יהיה סגור ולא אמורה להיות בעייה , מצוייד בכרטיס מסך מיד חזרתי הבייתה וניסיתי לחבר שוב ..... שוב נשרף.

מאז לא ניסיתי יותר לחבר את הטלויזיה למחשב זה פשוט כאב לי יותר מדיי בכיס לנסות שוב. קניתי למחשב כרטיס מסך חדש מסוג 8500GT ואני מפחד לנסות שוב...אני נמצא בחו"ל וחשוב לי לחבר את המחשב לטלויזיה ... אם תוכלו לעלות על הבעייה אני אודה לכם מאוד.

תודה.

עריכה:

מצורפת תמונה הממחישה את החיבור שלפי מה שחשבתי הוא S-VIDEO ואליו חיברתי את הקבל

[attachment deleted by admin]

פורסם

למה זה נשמע לי מצוץ מאצבע?

אתה לא יכול לחבר כבל SVIDEO ישירות לכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול יש חיבור S-VIDEO .

ומה הקשר מצוץ מהאצבע....

פורסם

השחור הזה הוא חיבור S-VIDEO.

אתה אמור לקלב עם הכטרי מסך מתאם. S-VIDEO לRCA צהוב. שאותו אתה מחבר לTV.

וזהו..

איזה TV יש לך?

LCD?

רגילה?

פורסם

למה זה נשמע לי מצוץ מאצבע?

אתה לא יכול לחבר כבל SVIDEO ישירות לכרטיס מסך.

אם אין לך משהו מועיל להוסיף עדיף שלא תגיב בכלל.

נוספה לך אזהרה שלישית על ספאם (למרבה הפלא גם שאר האזהרות שלך הם על ספאם).

תטופל בהמשך.

ירון,

בעיקרון כבל נתונים זה לנתונים בלבד,

אבל יש מקרים חריגים כמו שאתה רואה, במידה ויש קצר בין המגעים שבכבל, או שהחיבור בצד השני (מתאם,ממיר וכו') לא תקינים, וככול הנראה שזה מה שגורם לבעיה (למרות שזה מקרה חריג כי בתכלס לא ידוע לי שעובר בכבל הזה חשמל).

לא הייתי מנסה גם את הכרטיס החדש, בכל אופן לא בלי להחליף את שאר הציוד מלבד הטלויזיה.

פורסם
  • מחבר

יש לי טלויזיה רגילה.

השאלה שלי היא האם החיבור הישיר של הקבל S-VIDEO מהטלויזיה דרך מתאם 21 פינים ישירות למחשב ללא מעבר דרך המתאם של המחשב (S-VIDEO - RCA)יכול לגרום לשריפה של הכרטיס מסך. חשוב לי למצוא את הגורם לבעיה לפני שאני מנסה שוב.

עריכה:

1. יכול להיות שזו בעייה בטלויזיה אשר מעבירה חשמל דרך יציאות ה 21 פינים?

2. האם עדיף להשתמש בחיבור S-VIDEO - RCA למחשב וממנו לחבר לטלויזיה...

פורסם

שום קומבינציה כזאת לא אמורה לגרום לנזק, אני מחובר ככה לטלויזיה.

כנראה שאחד הכבלים\מתאמים\ממירים בדרך בין הכ.מסך לטלויזיה פגומים בצורה קשה.

כמו שאמרתי קודם, זה מקרים שכמעט לא קורים, לכן הייתי ממליץ בחום לבדוק גם את הספק-כוח, לראות שהוא מספיק אמין ויציב ושתוספות כאלה לא יהיו הקש ששובר אותו.

פורסם

אתה בטוח שזו יציאת S-VIDEO בכרטיס מסך ולא חיבור קומפוננט או VIVO?

הגיעו כבלים כלשהם באריזת כרטיס המסך?

יכול להיות שיש לך בעיית חשמל בדירה ולכן חיבור בין הטלויזיה (שמחוברת בלי הארקה כנראה) למחשב (שמחובר עם הארקה) גורם לפרץ של חשמל ששורף לך את הכרטיס.

פורסם

יכול להיות שיש לך בעיית חשמל בדירה ולכן חיבור בין הטלויזיה (שמחוברת בלי הארקה כנראה) למחשב (שמחובר עם הארקה) גורם לפרץ של חשמל ששורף לך את הכרטיס.

זה מה שהתכוונתי.

החיבור שיש לו שם זה חיבור קומפוננט שמשם מחברים כבל שמוסיף SVIDEO, ככה שהוא לא יכול לחבר שם כבל SVIDEO ישירות, ואם כן אז הוא הכניס בכח ושרף את הכרטיס.

פורסם

בומר

מיוט לחודש על האזהרה השלישית שלך

פורסם
  • מחבר

החיבור הוא עגול בעל 7חורים ורשום עליו TV\OUT שאליו חיברתי קבל S-VIDEO בעל 4 פינים ולא בכוח ..הוא התלבש בקלות

כן קיבלתי קבל מצורף עם הכרטיס מסך שיש לו בצד אחד 7 פינים וצד שני 4 צבעים אדום כחול צהוב וירוק

פורסם

למרות שחיבור S-VIDEO מתחבר, הוא לא יעבוד עם החיבור הזה.

צריך מתאם כלשהו.

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתה אומר שזהו לא חיבור S-VIDEO ? וכאשר מחברים אליו ישירות חיבור S-VIDEO הכרטיס מסך נשרף ?

פורסם

קודם כל שאלה, איך בדיוק אתה יודע שהכרטיס נשרף? (היה בום, יצא עשן, מה?)

והחיבור שיש לך על הכרטיס זהו חיבור HDTV (החיבור הזה כולל קומפוננט וקומפוזיט בחיבור אחד), תחבר את התקע הצהוב ב-RCA לטלווזיה.

פורסם
  • מחבר

לשאלתך : היה בום וריח שרוף וכשפירקתי אותו ראיתי שנשרפו הנתיכים ליד החיבור של ה קבל.

אני מצטער שאני שואל את אותה שאלה מספר פעמים אני פשוט רוצה להיות בטוח שזאת לא הייתה בעית חשמל וטלויזיה... האם חיבור של קבל S-VIDEO ישירות ל חיבור ה HDTV אמור לשרוף את הכרטיס מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים