עבור לתוכן

לימודים גבוהים בארצות הברית - מישהו חשב על האפשרות הזאת?

Featured Replies

פורסם

אני די בטוח שלא... יש לך לינק לזה?

בדקתי שוב בכמה וכמה אתרים ורשום שלא...

אתה לא חייב להיות אזרח של המדינה, אתה חייב להיות אזרח של האיחוד הארופאי, אף אחד לא הולך לסבסד אותך צא מהסרט, אני מכיר מספר אנשים שלומדים באירופה. ספציפית מישהו שלומד בהולנד אדריכלות, משלם כמעט 15 אלף יורו לשנה שכר לימוד, ועם הוויזה שלו מותר לו להרוויח עד 75 או משהו כזה יורו בשבוע שזה כלום, ויש מדינות שמגיבלות אפילו עוד יותר את זה.

• תגובות 35
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אגב מהו מחיר לימודים לשנה במוסד "סביר"?

פורסם

אתה לא חייב להיות אזרח של המדינה, אתה חייב להיות אזרח של האיחוד הארופאי, אף אחד לא הולך לסבסד אותך צא מהסרט, אני מכיר מספר אנשים שלומדים באירופה. ספציפית מישהו שלומד בהולנד אדריכלות, משלם כמעט 15 אלף יורו לשנה שכר לימוד, ועם הוויזה שלו מותר לו להרוויח עד 75 או משהו כזה יורו בשבוע שזה כלום, ויש מדינות שמגיבלות אפילו עוד יותר את זה.

דובי גרמניה לא הולנד...

לגבי הולנד , אם אתה אזרח החיים יפים משלמים לך יש לך הנחות פאק אתה יכול בקושי לעבוד ולחיות באחלה דירה עם כבלים ואינטרנט וטלוויזיות LCD גדולה ואחלה מחשב או בקיצור הוצאות גבוההות..

בגרמניה זה 100% 500 יורו אתה יכול לבדוק... תחפש בגוגל "לימודים בגרמניה" ותראה.

פורסם
  • מחבר

איטליה מסבסדת לימודים גבוהים גם לסטודטים זרים. אתה מוזמן לבדוק ברשת.

פורסם

שימו לב שבאיטליה הלימודים הם באיטלקית[ראיתי שמישהו כתב פה שהלימודים באנגלית. מה שכן, בהונגריה לומדים באנגלית-למעשה שקלתי לזמן קצר ללכת ללמוד שם רפואה אבל בסוף החלטתי שזה פשוט לא משתלם ועדיף כבר ללמוד בארץ]

אני מכיר רופא אחד שלמד באיטליה רפואה ובזכות זה הוא יודע איטלקית.

פורסם

רק שבהונגריה הרב יותר קל להתקבל ללימודי רפואה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים