עבור לתוכן

מה קורה אם מוציאים ומחברים את הבטריה שבלוח אם? הסיסמאות נמחקות? ווינ' לא יעלה?

Featured Replies

פורסם

לא יודע אם זה קשור יותר לפורום לוחות אם או תוכנה או חומרה וכו'

פורסם

ימחקו לך ההגדרות בביוס. במחשב רגיל זה יאפס הגדרות שגם ככה בד"כ נמצאות על אותו דבר (אם לא נגעת בזה אף פעם) וכן, גם הסיסמאות כנראה ימחקו.

פורסם

הוצאת הבטריה לא מאפסת שום הגדרות ושום סיסמאות. היא רק מאפשרת למחשב לשמר את הזמן והתאריך כאשר כבוי...

כדי לאפס סיסמאות והגדרות BIOS, צריך לקצר זוג חיבורים על הלוח בעזרת JUMPER (רצוי) ואם אין ואתה יודע בדיוק מה אתה עושה, אז גם בעזרת מברג או כל דבר מתכתי בעצם. :xyxthumbs:

פורסם

השימוש בג'מפר זה בדיוק כמו להוציא את הבטריה,

התוצאה זהה.

(וכן, הסיסמא בביוס תתאפס)

פורסם

למקרה שלא הבנת מהתגובות למעלה - שום דבר לא יקרה לWINDOWS.

פורסם

יש מצב שההגדרות לא יתאפסו אם הקבלים לא ריקים ,בלל זה מנתקים מהחשמל,מוציאים סוללה לוחצים כמה פעמים על כפתור ההפעלה ואז מחזירים הכול והופ הכול מאופס.

פורסם

יש מצב שההגדרות לא יתאפסו אם הקבלים לא ריקים ,בלל זה מנתקים מהחשמל,מוציאים סוללה לוחצים כמה פעמים על כפתור ההפעלה ואז מחזירים הכול והופ הכול מאופס.

הגמפ'ר אמור לקצר את הקבלים.

פורסם

ההגדרות של הBIOS יתאפסו,זה הכל.

וזאת לא הדרך המומלצת לאפס אותן.

בשביל זה,כמו שכבר אמרו למעלה,יש ג'מפר,שיעשה את העבודה בצורה יותר מהירה.

פורסם

יש מצב לפרוט למה זה לא מומלץ לאפס ככה?

בכל אופן ב90% מהמקרים הג'מפר נמצא באיזה מקום מעצבן שכדי להגיע אליו צריך לפרק חצי מחשב ואין ז*ן לעשות את זה אז מוציאם מנתקים לוחצים ומחזירים.

פורסם
  • מחבר

איזה הגדרות יש כבר בביוס? העיסוק שלי בביוס היה להגדיר שהכונן אופטי יעלה ראשון כשרציתי להתקין משהו ולאחר מכן הגדרתי שהדיסק קשיח יעלה ראשון. עם איזה הגדרות אתם מתעסקים?

למקרה שלא הבנת מהתגובות למעלה - שום דבר לא יקרה לWINDOWS.

* אז אם יש לי סיסמת SYSKEY היא עדיין תישאר תקפה? יודעים איך מבטלים את זה? כרגע הסיסמא הזאת ריקה אבל עדיין אני נדרש לחוץ אנטר כדי להיכנס לווינדווס.

* יש אפשרות לעשות שהמחשב יבקש סיסמא כבר בביוס? זה יכול להיות טוב אם רוצים לעשות סיסמא ומפחדים שנשכח אותה. במצב זה פשוט מוציאים את הבטריה ואז אין יותר צורך בסיסמא. אז יש כזה דבר?

פורסם

כל הגדרות של הלוח אם, למשל אם אתה רוצה לעשות overclock או אם אתה רוצה לבטל כל מני רכיבים על הלוח אם או אם יש בעיות משונות. תבדוק אילו סוגי סיסמאות אתה יכול להגדיר בביוס אמור להיות אחת שמכניסים כשהמחשב עולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים