פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים חחחחחחח דו"ח קריאה הרגת אותינהוג לאמר יומן קריאה..ולך לספרייה בבית הספר תבדוק מה טוב וקל תיקח
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים מחבר חחחחחחח דו"ח קריאה הרגת אותינהוג לאמר יומן קריאה..ולך לספרייה בבית הספר תבדוק מה טוב וקל תיקח חח מה זה משנה איך אומריםבאנגלית אומרים book reportreport= דו"ח
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים קרא את הספר "דקסטר" (יש לו שם יותר ארוך, אבל בעיקרון זה הספר שעשו לפיו את הסדרה דקסטר)..אם אני לא טועה הוא יותר ארוך מ150 עמודים אבל אי אפשר להפסיק לקרוא אותו.. ספר מצוין.. ממליץ
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים קח את ה graphic novel של The Hobbit. (הספר הראשון שעשיתי עליו book report)
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים מחבר קרא את הספר "דקסטר" (יש לו שם יותר ארוך, אבל בעיקרון זה הספר שעשו לפיו את הסדרה דקסטר)..אם אני לא טועה הוא יותר ארוך מ150 עמודים אבל אי אפשר להפסיק לקרוא אותו.. ספר מצוין.. ממליץאתה יודע במקרה מה השם המלא?
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים חוות החיות של אורוול הוא ספר קצר נראה לי בסביבות ה110 עמודים באנגלית.פחד ותיעוב בלאס ווגאס של האנטר תומפסון גם די קצר והוא מעולה.
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים אני עכשיו קורא את Ender's Game באנגלית.. ("המשחק של אנדר" בעברית, לא, לא קיים משחק המילים).פעם ראשונה שלי שאני קורא ספר מעל 100 עמודים באנגלית. (יש לו 324)יוצא לי להשתמש במורפיקס ובמילון מדי פעם, אבל הספר יפה מאוד עד עכשיו.
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים ^^זה אולי אחד הספרים הטובים ביותר שיצא לך לקרוא שיש בהם פחות מ 400 עמודים. ספר מדהים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.