פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים אני לא חושב שזה הכרטיס, כי פתיחה וסגירה של התוכנה לא היתה אמורה לשנות לו משהו (או יותר נכון, הוא בכלל לא אמור להיות מודע לקיומן של תוכנות).אבל כמובן שהכל יכול להיות.בכל אופן, תנסה לעלות עם מערכת הפעלה משנית (או לייב) ולנגן משם MP3, אם הבעיות מפסיקות שם אז כנראה שזאת בעיה תוכנתית אצלך.
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מחבר הבעיה התחילה פתאום!הייתי חודש-חודשיים עם וויסטה, שיחקתי בNFS איזה שעתיים או משו כזה ולא היו בעיות.סגרתי והפעלתי אותו ואחרי 10 דקות התחילו הרעשים, ומאז כל כמה דקות עבודה ברמקולים זה מתחיל.אני יכול לנסות לעלות עם XP שיש לי עוד על המחשב ולראות, ואם בXP אין את הבעיה? אז לפרמט ולהתקין וויסטה מחדש?
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים קודם תבדוק אחר כך נחשוב על פתרונות, לא תמיד חייבים לפרמט אם זה מורכב בשבילך (למרות שזה פתרון דיי וודאי בבעיות תוכנה, אז יש לזה יתרונות).
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים זה בגלל שהתקנת את הדרייבר לכרטטיס קול דרך הWINDOWS UPDATE,יש בעיה עם הדרייבר (לא יודעת אם ספציפית ללוח הזה או בצ'יפסט הנ"ל).תוריד את הדרייבר האחרון מהאתר של REALTEK.הבעיה עם הדרייבר בWINDOWS UPDATE והלוח/כרטיס קול הנ"ל היא שלאחר זמן מה של שמיעה (לא משנה משחק או מוזיקה) הסאונד מתעוותמשהו נוראי.אגב, בויסטה 64 זה לא קיים.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים מחבר SUPER GIRL תודה רבה לך הצלחתי. הורדתי דריוורים מהאתר של רילטק וזה עובד! תודה
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים אגב, מעניין אם זה קורה לעוד אנשים עם הכרטיס קול הנ"ל אבל לוח של חברה אחרת,כי לא מצאתי אזכורים לכך בגוגל, רק אנשים עם אותו לוח.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים יש לי את הבעיה הזאת,יותר נכון היתה לפני שנה כשגיליתי אותה.וראיתי את זה בפורומים ברשת, אבל שוב, רק עם הלוח ULTRA-D של DFI.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים מחבר אה וואלה? יש לך לוח כמו שלי? אחלה לוח חבל שהוא לא תומך DDR2 וAM2 אבל לא נורא. כדי לשים בסטיקי אם ככה.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים אם ויסטה היתה יוצאת לפני שנתיים, כשלכולם היה את הלוח הזה, זה היה שווה סטיקי. היום, לא ממש.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים מחבר אממ בעצם נכון. זה באמת לוח דיי ישן, כולם כבר החליפו לכאלה יותר מתקדמים וטובים. (לא שאני מתלונן) לצרכים שלי הוא מספיק. במיוחד שאני כבר לא משחק כ"כ ואז אני לא צריך לשדרג. אבל אני מאמין שבעוד שנה ככה אני יחליף מחשב. ושוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.