עבור לתוכן

בעיה עם החלפת משתמשים

Featured Replies

פורסם

יש לי במחשב שני משתמשים אחד מנהל (עם סיסמא) ואחד חשבון מוגבל..

כשאני רוצה לעבור בניהם אני לוחץ על ניתוק=>החלף משתמש ואז אני מגיע למסך פתיחה ופשוט עובר משתמש.

אתמול פירמטתי את המחשב ומאז כמעט כל פעם שאני רוצה לעבור משתמש אני עושה את אותו דבר

אבל במקום להביא אותי למסך הראשי של ההחלפת משתמשים, הוא מביא אותי לאיזה חלון שכתוב שם משהו החשב ננעל ורק המשתמש (המשתמש האחרון שממנו ניסיתי להתנתק) יכול לבטל ואז אם הוא מבטל זה פשוט חוזר לאותו משתמש וככה אני לא יכול לעבור משתמש..

מה אפשר לעשות עם זה??

פורסם

CONTROL PANEL

USER ACCOUNTS

CHANGE THE WAY USERS LOG ON OR OFF

ותוודא ששתי התיבות מסומנות ב-V

אם הוא מקפיץ לך הודעה על OFFLINE FILES ואת חלון ההגדרות אז פשוט תבטל את מה שצריך וזהו.

פורסם
  • מחבר

שניהם כבר מסומנים..

בדרך כלל זה עובר משתמשים בסדר אבל אחרי כמה פעמים זה עושה את הבעיה הזאת..

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו?

זה קורה לפעמיים לא תמיד..

רוב הפעמים שאני רוצה לעבור משתמש הוא פשוט מעביר אותי למסך פתיחה ואני יכול לעבור משתמש רגיל אבל לפעמים הוא עושה את זה..

ואז אם אני מבטל את הנעילה הוא מחזיר אותי למשתמש שלי ואין אפשרות לעברו משתמש..

חייבים לעשות ריסט למחשב..

צילמתי תבעיה..

אם התמונה לא עובדת טוב אז תנסו

http://img232.imageshack.us/img232/3063/26589375qh2.jpg

פורסם

בעקרון אם שתי הסימניות מסומנות לך, הוא בכלל לא אמור לזרוק אותך לחלונית הקטנה של משתמש+סיסמא אלא למסך WELCOME עם בחירת משתמש בצורה גראפית

תנסה אולי לעשות CTRL+ALT+DEL כשאתה בחלונית הקטנה הזאת, אולי זה יחזיר אותך למסך ה"מלא".

תנסה במעבר בין המשתמשים לעשות WINKEY+L במקום דרך תפריט התחל.

כשהמחשב "ננעל", אני מתאר לעצמי שעדיין אתה כן יכול להכנס למשתמשים שמוגדרים אדמינים ולא יוזרים רגילים, נכון?

וחוץ מזה, נראה לי שיהיה עדיף שתקטין את התמונה או תשאיר רק את הלינק, אי אפשר להבין כלום מתמונה כל כך גדולה על גבי הפורום...

פורסם
  • מחבר

בעקרון אם שתי הסימניות מסומנות לך, הוא בכלל לא אמור לזרוק אותך לחלונית הקטנה של משתמש+סיסמא אלא למסך WELCOME עם בחירת משתמש בצורה גראפית

תנסה אולי לעשות CTRL+ALT+DEL כשאתה בחלונית הקטנה הזאת, אולי זה יחזיר אותך למסך ה"מלא".

תנסה במעבר בין המשתמשים לעשות WINKEY+L במקום דרך תפריט התחל.

כשהמחשב "ננעל", אני מתאר לעצמי שעדיין אתה כן יכול להכנס למשתמשים שמוגדרים אדמינים ולא יוזרים רגילים, נכון?

וחוץ מזה, נראה לי שיהיה עדיף שתקטין את התמונה או תשאיר רק את הלינק, אי אפשר להבין כלום מתמונה כל כך גדולה על גבי הפורום...

רוב הפעמים הוא באמת מעביר אותי למסך WELCOME רק לפעמים זה קורה לי

ניסיתי לעשות עם הctrl + alt+del וזה לא עשה כלום..

ולא אין קשר בין רגילים לאדמינים.. אם אני נמצא במשתמש מוגבל אני יכול לחזור רק אליו ואם אני נמצא במשתמש מנהל אני יכול לחזור רק אליו..

פורסם

מתי זה התחיל?

אולי תנסה לעשות שחזור מערכת.

התקנת תוכנות שמשפיעות על הרשאות?

אולי תנסה לבטל fast user switching ?

פורסם
  • מחבר

לפני יומיים עשיתי פרמוט (עם דיסק שפירמטתי איתו כבר מלא פעמיים..) ואז עשיתי 2 יוזרים ופתאום זה קרה לי..

לא התקנתי תוכנות מיוחדות..

ואין בדיוק גם למתי לעשות שחזור מערכת.. זה היה לי מאז שפרמטתי..

(פרמוט מחדש לא בא בחשבון אין לי עצבים לזה שוב.. בטוח יש איזה אפשרות לסדר בלי לפרמט..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים