עבור לתוכן

משהו מוזר לגבי הצגת הטמפ' של המעבד....

Featured Replies

פורסם

באוורסט אין לי CPU כלל.

ובספיד פאן הוא מופיע אבל הטמפ' הגבוה בכ15 מעלות מכל ליבה! וגם כשאני נכנס לCONFIGURE אז בCHIP של ה"SYSTEM" ושל ה"CPU" כתוב אותו דבר! -

winbond ועוד כמה אותיות....

האם זה בעיה?

תודה לעוזרים...

פורסם

קרה לי כשהתקנתי מעבד חדש ולא החלפתי מערכת הפעלה. אותו מצב כמו אצלך?

פורסם
  • מחבר

קלעת בול.

אבל השאלה שלי היא מה בדיוק הטמפ של המעבד?? מה שרשום בליבות [או הממוצע שלהם כי זה Q6600 אצלי] או מה שרשום בCPU?

פורסם

ידעתי :yelclap:

ה"ממוצע" שלהם זה שטויות...

אתה צריך לראות טמפ' של כל ליבה.

אני אגיד לך את האמת.

חשרתי על גוגל באותו הזמן...

לא מצאתי פתרון :(

נאלצתי לפרמט, זה פשוט שיגע אותי שלא יכולתי לראות את הטמפ' של המעבד שלי ועוד כמה שטויות מציקות היו לי.

פורסם
  • מחבר

ידעתי :yelclap:

ה"ממוצע" שלהם זה שטויות...

אתה צריך לראות טמפ' של כל ליבה.

אני אגיד לך את האמת.

חשרתי על גוגל באותו הזמן...

לא מצאתי פתרון :(

נאלצתי לפרמט, זה פשוט שיגע אותי שלא יכולתי לראות את הטמפ' של המעבד שלי ועוד כמה שטויות מציקות היו לי.

אבל אחי בביוס בCPU גם כן כתוב טמפ' דיי גבוהה [מעל 50] כמו בערך מה שבספידפאן...אז כשאני עושה אוברקלוקינג לא להתייחס לזה שהטמפרטורה גבוהה?רק לטמפ' של הליבות? ולמה זה כותב לCPU טמפ' כזו גבוהה ולשאר נמוכה בהרבה ממה זה נובע?

פורסם

רגע אחד, אתה לא רואה טמפ' לכל ליבה בנפרד?

נסה להוריד TAT של intel ...

פורסם
  • מחבר

רגע אחד, אתה לא רואה טמפ' לכל ליבה בנפרד?

נסה להוריד TAT של intel ...

בביוס ובאוורסט לא ובספידפאן כןמה אני מחשב כ"טמפרטורת המעבד" הליבוד או מה שכתוב לי בCPU שזה הרבה יותר מכל הליבות??

תודה

עריכה:

הורדתי את הTAT ואחרי שאני מתקין ומפעילמופיע לי השגיאה הבאה

" error enumerating on demand clock modulation support terminating tool"

למה זה מופיע?

פורסם
  • מחבר

אחי לא מפריע לי שTAT לא עובד אני רק צריך לדעת מה נחשב ה"טמפ' המעבד" מה שירשום בליבות או מה שרשום תחת CPU???

פורסם

ניסית לבדוק עם Core Temp 0.95.4 ?

פורסם
  • מחבר

ניסית לבדוק עם Core Temp 0.95.4 ?

shitds9.jpg

איזה תוכנה נכונה?? ואם זאת הספיד פאן אז לא להתייחס לCPU אלא רק לליבות???

ד"א מה שיש בביוס זה בערך מה שיש בCPU בספידפאן ובערך כמו הCORES בתוכנה שהבאת לי....

מתסכל =\

פורסם

תתיחס רק ל CORETEMP - ותנסה לשמור על טמ"פ מתחת 72 לליבות במאמץ.

פורסם
  • מחבר

תתיחס רק ל CORETEMP - ותנסה לשמור על טמ"פ מתחת 72 לליבות במאמץ.

עכשיו הסתכלתי בביוס והטמפ של הCPU שם היא 65!!!הביוס תמיד צודק לא?

וואלה אחי זה ממש ממש מבאס! יש לי תביג טייפון הישן ועדיין לא עשיתי OC והטמפ' במאמץ בסביבות ה50!!!

נראה לי שזה בגלל שאין לי משחה תרמית [נשאר קצת [מוצק] על הגוף קירור...] אם אני אקנה ואשים יהיה הבדל משמעותי?

בנתיים הגעתי ל2610MHZ בלי להעלות מתח...

מה המתח המקסימלי שאוכל לשים ללא אחוז אחד של סיכון?

ומה אני עושה לגבי הטמפ???

תודה

פורסם

יש לי תביג טייפון הישן ועדיין לא עשיתי OC והטמפ' במאמץ בסביבות ה50!!!

איך אתה מבצע את בדיקת המאמץ?

ה Q6600 B3 הינו מעבד חמים יותר מה- GO ...

נראה לי שזה בגלל שאין לי משחה תרמית [נשאר קצת [מוצק] על הגוף קירור...] אם אני אקנה ואשים יהיה הבדל משמעותי?

אם התקנת את גוף הקרור ללא משחה תרמית\ללא ניקוי שאריות קודמות...אז בהחלט מומלץ להתקין מחדש עם משחה תרמית כמו שצריך בהקדם האפשרי.

לא הייתי מנסה לעשות OC - אם לא התקנת את גוף הקרור כראוי.

פורסם
  • מחבר

איך אתה מבצע את בדיקת המאמץ?

ה Q6600 B3 הינו מעבד חמים יותר מה- GO ...אם התקנת את גוף הקרור ללא משחה תרמית\ללא ניקוי שאריות קודמות...אז בהחלט מומלץ להתקין מחדש עם משחה תרמית כמו שצריך בהקדם האפשרי.

לא הייתי מנסה לעשות OC - אם לא התקנת את גוף הקרור כראוי.

snm>fpu זה סוחט את המחשב והעכבר בקושי זז....חמים - גם אם קבלתי את הB3 הכי מעפן שיצא מהמפעל של אינטל לא יהיה הבדלשל יותר 10-13 מעלות...

עשיתי OC על ל2.610GHZ ובטמפ' של הליבות בניפרד הוא היה במאמץ בסביבות ה55-59 אבל בספיפאן הוא עבר את ה73! אז ישר כיביתי וביטלתי את הOC.

עכשיו אני חייב תשובה חד משמעית לשאלה הזאת:

איך לבדוק את ה"טמפ' של המעבד"? ספיד פאן [CPU בלבד בלי הליבות] ביוס [שהוא מראה טמפ' קצת יותר גבוהה מהCPU בספיד פאן] או הליבות בקורטמפ???

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים