עבור לתוכן

שאלה בקשר לרשיון 125 סמק

Featured Replies

פורסם

תלך על DT

פורסם

^

מחזק

מבין כל ה"צעצועים" הDT הוא האופנוע הכי מוצלח (ולמרות שהוא 50 סמ"ק, כל הזבל הסיני בנפח 125 לא משתווה אליו מבחינת איכות ייצור וכו')

גם מבין הותיקים יותר (דרבי סנדה\ RMX) אני עדיין ממליץ על הDT, אם מה שאתה מחפש זה מהירות ואמינות

אומנם הדרבי מהנה יותר לרכיבה, אך הוא לא אמין במיוחד, וכמעט בלתי אפשרי היום להשיג לו חלקים (לכן קונים 2, אחד לרכיבה ועוד אחד לחלקים..)

אם אני זוכר נכון, הכלים שיוצרו בשנת 2002 נחשבים למהירים ביותר, בנוסף ממש פשוט להוציא לכלי הזה את ההגבלות שיוסיפו לך עוד כמה קמש"ים למהירות הסופית

קח בחשבון, שגם עדיף לרכוש כלי בנפח 50 סמ"ק, מכיוון שהמחירים שלהם היום ממש ברצפה עקב כניסת הכלים בנפח 125..

פורסם

^

מחזק

מבין כל ה"צעצועים" הDT הוא האופנוע הכי מוצלח (ולמרות שהוא 50 סמ"ק, כל הזבל הסיני בנפח 125 לא משתווה אליו מבחינת איכות ייצור וכו')

גם מבין הותיקים יותר (דרבי סנדה\ RMX) אני עדיין ממליץ על הDT, אם מה שאתה מחפש זה מהירות ואמינות

אומנם הדרבי מהנה יותר לרכיבה, אך הוא לא אמין במיוחד, וכמעט בלתי אפשרי היום להשיג לו חלקים (לכן קונים 2, אחד לרכיבה ועוד אחד לחלקים..)

אם אני זוכר נכון, הכלים שיוצרו בשנת 2002 נחשבים למהירים ביותר, בנוסף ממש פשוט להוציא לכלי הזה את ההגבלות שיוסיפו לך עוד כמה קמש"ים למהירות הסופית

קח בחשבון, שגם עדיף לרכוש כלי בנפח 50 סמ"ק, מכיוון שהמחירים שלהם היום ממש ברצפה עקב כניסת הכלים בנפח 125..

וגם הוא צריך לקחת בחשבון שהוא לא יוכל להיכנס לכביש מהיר עם ה-DT, ואם הוא נכנס ושוטר תופס אותו אז:

אי ציות לתמרור ב-53

250 ש"ח קנס ו 0 נקודות

נהגת ברכב הנ"ל ולא צייתת לתמרור

ב-53 המוצב בדרך לפניך, בכך שנכנסת

לדרך הנ"ל בעת שרכבך אינו מורשה ו/או אינו

מסוגל לנוע במהירות שצוינה בתמרור שאינה

פחותה מ____ קמ"ש בניגוד לתקנה 22(א) לתקנות התעבורה.

או

אי ציות לתמרור ב 54 (איסור כניסה

להולכי רגל, אופניים, רכב איטי)

250 ש"ח קנס ו 6 נקודות.

לא ציתת לתמרור ב-54, בכך שנכנסת

לדרך בה מוצב התמרור,

בניגוד לתקנה 22(א) לתקנות התעבורה.

פורסם
  • מחבר

אבל הdt סוגר 80 לא ובכביש המהיר 80 זה מספיק לא?

ומה אתם אומרים לא לקחת את הסוזוקי ?

BIGmaMA בנוגע לשאלה שלך בין כמה אתה ?

כי אם אתה עושה רשיון על קטנוע אתה לא יכול לנסוע במה שיש לאבא כי לאבא שלך יש נפח של250 סמק ומותר עד125 .

מה שכן תוכל למכור אותו לקנות לך איזה קטנוע למשל גילרה VXR של 125 סמק

פורסם

אבל הdt סוגר 80 לא ובכביש המהיר 80 זה מספיק לא?

ומה אתם אומרים לא לקחת את הסוזוקי ?

BIGmaMA בנוגע לשאלה שלך בין כמה אתה ?

כי אם אתה עושה רשיון על קטנוע אתה לא יכול לנסוע במה שיש לאבא כי לאבא שלך יש נפח של250 סמק ומותר עד125 .

מה שכן תוכל למכור אותו לקנות לך איזה קטנוע למשל גילרה VXR של 125 סמק

רציני אני לא יוכל לנסוע עליו ? אני רק בעוד 4 חודשים יהיה בן 16 ואז אני עושה רישיון ...

יש לאבא שלי עוד קטנוע ,יותר פשוט.....לא זוכר איזה חברה.

יש לאבא שלי גם Kawasaki er 5 ,כמה סמק האופנוע הזה?

פורסם
  • מחבר

חחחח ניראה לי שאתה יכול לשכוח מהקוואסקי כי ניראה לי שזה 500 סמק אם לא יותר .

תגיד איזה חברה הקטנוע היותר פשוט שיש לו.

לך מותר אם רשיון ,אופנוע\קטנוע שנפח המנוע שלו עד 125 סמק ולא יותר

מה כן אמרתי לך אתה יכול למכור את הקטנוע (כמובן אם אבא שלך ירשה ) אתה יכול למכור אותו לא פחות מ20.000 שקל

פורסם

רשיון: אני עשיתי מבחן שליטה בלבד וקיבלתי רשיון ל-50 סמ"ק וכששינו את החוק הרשיון שודרג ל-125 סמ"ק. אם יש לך שנתיים רשיון על מכונית אתה פטור מתאוריה ומשיעורי מינימום. אבל אני עשיתי לפני שיצא החוק החדש ויכול להיות שיש שינויים. אני רוכב על אופנועים לעיתים רחוקות. סתם עשיתי את הרשיון כדי להתפטר מהנהג החדש. כך שאם ארצה מחר לקנות קטנוע הביטוח יהיה זול יותר מנהג חדש.

אאל"ט מחיר לשיעור הוא 80-90 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים