פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים ^מחזקמבין כל ה"צעצועים" הDT הוא האופנוע הכי מוצלח (ולמרות שהוא 50 סמ"ק, כל הזבל הסיני בנפח 125 לא משתווה אליו מבחינת איכות ייצור וכו')גם מבין הותיקים יותר (דרבי סנדה\ RMX) אני עדיין ממליץ על הDT, אם מה שאתה מחפש זה מהירות ואמינותאומנם הדרבי מהנה יותר לרכיבה, אך הוא לא אמין במיוחד, וכמעט בלתי אפשרי היום להשיג לו חלקים (לכן קונים 2, אחד לרכיבה ועוד אחד לחלקים..)אם אני זוכר נכון, הכלים שיוצרו בשנת 2002 נחשבים למהירים ביותר, בנוסף ממש פשוט להוציא לכלי הזה את ההגבלות שיוסיפו לך עוד כמה קמש"ים למהירות הסופיתקח בחשבון, שגם עדיף לרכוש כלי בנפח 50 סמ"ק, מכיוון שהמחירים שלהם היום ממש ברצפה עקב כניסת הכלים בנפח 125..
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים לאבא שלי יש Kymco X-Citing 250 ,הוא אמר שאני יקבל אותו כשיהיה לי רישיון ... איך הקטנוע הזה? תמונה של הקטנוע[תמונה שמצאתי בגוגל]http://www.scooter-station.com/ttesimages/scooters/Kymco_XCiting_250_st1pz.jpg
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים ^מחזקמבין כל ה"צעצועים" הDT הוא האופנוע הכי מוצלח (ולמרות שהוא 50 סמ"ק, כל הזבל הסיני בנפח 125 לא משתווה אליו מבחינת איכות ייצור וכו')גם מבין הותיקים יותר (דרבי סנדה\ RMX) אני עדיין ממליץ על הDT, אם מה שאתה מחפש זה מהירות ואמינותאומנם הדרבי מהנה יותר לרכיבה, אך הוא לא אמין במיוחד, וכמעט בלתי אפשרי היום להשיג לו חלקים (לכן קונים 2, אחד לרכיבה ועוד אחד לחלקים..)אם אני זוכר נכון, הכלים שיוצרו בשנת 2002 נחשבים למהירים ביותר, בנוסף ממש פשוט להוציא לכלי הזה את ההגבלות שיוסיפו לך עוד כמה קמש"ים למהירות הסופיתקח בחשבון, שגם עדיף לרכוש כלי בנפח 50 סמ"ק, מכיוון שהמחירים שלהם היום ממש ברצפה עקב כניסת הכלים בנפח 125..וגם הוא צריך לקחת בחשבון שהוא לא יוכל להיכנס לכביש מהיר עם ה-DT, ואם הוא נכנס ושוטר תופס אותו אז:אי ציות לתמרור ב-53250 ש"ח קנס ו 0 נקודותנהגת ברכב הנ"ל ולא צייתת לתמרורב-53 המוצב בדרך לפניך, בכך שנכנסתלדרך הנ"ל בעת שרכבך אינו מורשה ו/או אינומסוגל לנוע במהירות שצוינה בתמרור שאינהפחותה מ____ קמ"ש בניגוד לתקנה 22(א) לתקנות התעבורה.אואי ציות לתמרור ב 54 (איסור כניסהלהולכי רגל, אופניים, רכב איטי)250 ש"ח קנס ו 6 נקודות.לא ציתת לתמרור ב-54, בכך שנכנסתלדרך בה מוצב התמרור,בניגוד לתקנה 22(א) לתקנות התעבורה.
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים מחבר אבל הdt סוגר 80 לא ובכביש המהיר 80 זה מספיק לא?ומה אתם אומרים לא לקחת את הסוזוקי ?BIGmaMA בנוגע לשאלה שלך בין כמה אתה ?כי אם אתה עושה רשיון על קטנוע אתה לא יכול לנסוע במה שיש לאבא כי לאבא שלך יש נפח של250 סמק ומותר עד125 .מה שכן תוכל למכור אותו לקנות לך איזה קטנוע למשל גילרה VXR של 125 סמק
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים אבל הdt סוגר 80 לא ובכביש המהיר 80 זה מספיק לא?ומה אתם אומרים לא לקחת את הסוזוקי ?BIGmaMA בנוגע לשאלה שלך בין כמה אתה ?כי אם אתה עושה רשיון על קטנוע אתה לא יכול לנסוע במה שיש לאבא כי לאבא שלך יש נפח של250 סמק ומותר עד125 .מה שכן תוכל למכור אותו לקנות לך איזה קטנוע למשל גילרה VXR של 125 סמק רציני אני לא יוכל לנסוע עליו ? אני רק בעוד 4 חודשים יהיה בן 16 ואז אני עושה רישיון ... יש לאבא שלי עוד קטנוע ,יותר פשוט.....לא זוכר איזה חברה. יש לאבא שלי גם Kawasaki er 5 ,כמה סמק האופנוע הזה?
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים מחבר חחחח ניראה לי שאתה יכול לשכוח מהקוואסקי כי ניראה לי שזה 500 סמק אם לא יותר .תגיד איזה חברה הקטנוע היותר פשוט שיש לו.לך מותר אם רשיון ,אופנוע\קטנוע שנפח המנוע שלו עד 125 סמק ולא יותר מה כן אמרתי לך אתה יכול למכור את הקטנוע (כמובן אם אבא שלך ירשה ) אתה יכול למכור אותו לא פחות מ20.000 שקל
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים רשיון: אני עשיתי מבחן שליטה בלבד וקיבלתי רשיון ל-50 סמ"ק וכששינו את החוק הרשיון שודרג ל-125 סמ"ק. אם יש לך שנתיים רשיון על מכונית אתה פטור מתאוריה ומשיעורי מינימום. אבל אני עשיתי לפני שיצא החוק החדש ויכול להיות שיש שינויים. אני רוכב על אופנועים לעיתים רחוקות. סתם עשיתי את הרשיון כדי להתפטר מהנהג החדש. כך שאם ארצה מחר לקנות קטנוע הביטוח יהיה זול יותר מנהג חדש.אאל"ט מחיר לשיעור הוא 80-90 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.