עבור לתוכן

שאלה בקשר לרשיון 125 סמק

Featured Replies

פורסם

שלום .

לפני כמה ימים חבר שלי אמר לי שאם מישהו עושה רשיון על קטנוע 125 סמק , אז ברשיון לא כתוב שהרשיון על קטונע אלה כתוב 125 סמק

ואפשר לקנות כל דבר שיש לו מנוע 125 .

השאלה שלי זה אם מישהו עושה רשיון על קטנוע 125 אחרי שהוא מקבל את הרשיון אפשר לקנות אופנוע שטח עד לנפח 125 ?

תודה לעוזרים

פורסם

מן הסתם...

נראה לך שברשיון של אבא שלך רשום למעלה "מאזדה 1600 אוטומטית"?

יש לאבא שלך רישיון (אני מניח) לרכב פרטי עד 3 טון למשל, אז זה לא משנה אם הוא נוהג בסמארט או שהוא נוהג בהאמר...

כנ"ל פה. יש לך מגבלת של 13.3 כ"ס או משהו כזה,אם תמצא אופנוע שטח עם פחות אין שום סיבה.

אם תמצא אופנוע ספורט עם פחות גם אין שום סיבה.

פורסם

בהחלט מותר.זה לא משנה שאופנוע שטח הוא עם הילוכים,אתה יכול לנהוג על כל אופנוע שנפח המנוע שלו לא יותר מ 125 סמק.

חבר שלי עשה רשיון על 125 לפני יומיים הוא קנה XR 125

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות המהירות עזרתם לי מאוד :xyxthumbs:

פורסם

מן הסתם...

נראה לך שברשיון של אבא שלך רשום למעלה "מאזדה 1600 אוטומטית"?

יש לאבא שלך רישיון (אני מניח) לרכב פרטי עד 3 טון למשל, אז זה לא משנה אם הוא נוהג בסמארט או שהוא נוהג בהאמר...

כנ"ל פה. יש לך מגבלת של 13.3 כ"ס או משהו כזה,אם תמצא אופנוע שטח עם פחות אין שום סיבה.

אם תמצא אופנוע ספורט עם פחות גם אין שום סיבה.

תיקון קטן, זה 14.6 כ"ס ועד 125 סמ"ק, עליך לעמוד על שני תנאים אלה שלא עוברים את אחד מהם.

זאת אומרת שלא תוכל לקנות קטנוע בנפח 125 סמ"ק עם 16 כ"ס....

חייב לעמוד ב-2 קריטריונים אלה.

פורסם

כמה עולה לעשות רישיון ל125 סמק? וכמה זמן לוקח לעשות הכל ,תיאוריה,רישיון ,שיעורים וכו' ...

כמה עולה הXR 125 ?

פורסם

כמה עולה לעשות רשיון? מה דעתך להתקשר לבצפר לנהיגה ולשאול הכל?

כמה עולה הקטנוע הזה ? יש מחירונים באינטרנט ולוחות יד שניה..

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על קטנוע אני מדבר על אופנוע .

רק את הרשיון לעשות על קוטנוע .

ורשיון עולה בערך 1400 שקל ביחד אם טסט אחד

ויש לי עוד שאלה לפני שנה למדו על קטנוע של 50סמק ועכשיו על איזה לומדים ? על 50 או 125 ?

פורסם

מלמדים על קטנוע 125 סמ"ק.

או 100 סמ"ק למשל סאן יאנג מיו....

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

ואיזה אופנוע אתם אומרים יותר טוב

suzuki rmx

או

yamaha dt

פורסם

תתיעץ בפורום מוטוריקה באחד הפורומים הגדולים

פורסם

תודה אחי

ואיזה אופנוע אתם אומרים יותר טוב

suzuki rmx

או

yamaha dt

פורום פול גז' date=' הכי טוב:

www.fullgaz.co.il

פורסם
  • מחבר

תודה אני ישאל שם

פורסם

הקטנוע הכי מהיר(50 סמק)שראיתי הוא ג'ילרה ראנר.אני מציע לך לבחור בקטנוע טוב וספורטיבי מאשר 50סמק לשטח.יש לנו יחסית הרבה ח'ברה בשכבה שיש

להם רשיון עד 125 אז יום אחד הם החליטו לבדוק איזה כלי הכי מהיר הכלים היו:DT 50,RMX 50,לטייפון של פיאג'ו,ג'ילרה ראנר,XR 125.

המנצח היה ה XR שהוא כלי מדהים הוא סגר 120 קמ"ש אבל צריך להתחשב בעובדה שהוא 125.שנייה הגיעה הג'ילרה שבלי ספק ה 50 סמ"ק הכי טוב

שיש(מבחינת עלות וביצועים)דבר חשוב שיש לקטנוע הזה הוא קרור מים,לעומת קרור אוויר כמו של שאר הקטנועים בנפח הזה.בסיבוס שעשית עליו סגרתי 90 קמ"ש

בקלות אך עם מאמץ סגרתי 105.הכלי הזה יציב מאד תודות לגודל שלו ולמערכת הבולמים.

הטייפון הוא כלי נחמד ואמין.קטן יותר מהג'ילרה ואיטי יותר.

אופנועי השטח(DT,RMX )עושים יותר רעש מאשר שהם נוסעים.

לסיכום:עם אתה רוצה קטנוע טוב היית מציעה ללכת על הג'ילרה.אם בא לך כלי לשטח,XR אחלה פיתרון כמובן שמחירו לא הכי זול.

עוד כלי מצויין אך יקר זה CBR125R הכלי הכי מהיר שתוכל לנהוג בו עד גיל 18.

מקווה שעזרתי ;)

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי על גילרה נוסע חלק עושה פחות רעש בגלל שיש לו קירור מים .

אבל אני לא צריך לנסוע בו הרבה אני צריך רק לשטח אז ירדתי מהרעיון של הקטנוע אני קונה אופנוע בשביל הכיף לנסוע אם עוד חבר שיש לו אופנוע .

אז אני מתלבט בין שתי האופנועים שציינתי יש לך אולי מושג איזה יותר טוב ?

חשוב לציין שאני לא צריך מהירות 80 קמש מספיק לי כי אני יסע בו איזה כמה חודשים ואמכור אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים