פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים מחבר אני מקפיץ בגלל עדכון חשוב-מוכרים בלבד: חולון ניצחה את מכבי ת"א 71:83הצהובים רשמו באולם הפחים הריק הפסד ליגה שני ברציפות, אחרי שהתפרקו ברבע האחרון. אריק קמפבל (23 נק') וטריי סימונס (18) אחראים על הניצחון הגדול בקריירה של מיקי דורסמןhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3481171,00.htmlבדרך כלל מכבי לא מפסידה יותר משלוש משחקי ליגה בעונה עכשיו יש לה כבר 2 מעניין כמה יהיו
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים כול הפסד של המאפיה הצהובה הוא יום חג,אהבתי את הקלוז אפ על הפנים של דון מזרחי בשעה שהכיסאות מקושטים בסמיילי..לצערי זה לא משנה,השופטים בכיס שלהם במאני טיים שיערך באולם שלהם.חבל על המאמץ"בתאונת מטוס קלה"..
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים מחבר אתה כל כך בטוח שהם יגיעו לגמר אני בכלל לא בטוח בזה כרגע רוב קבוצות הליגה מאוד קרובות ברמה ומכבי יחד אם כל הליגה ויש יותר מידי קבוצות שיכולות לנצח אותה במשחקים חשובים כל עוד הם לא יעשו תמהלך הקשה מבחינתם וזה להעיף את קטש או להוריד אותו לעוזר מה שהוא בטח לא יסכים אני לא רואה איך הם יגיעו להשגים גדולים כרגע כל מאמן נורמלי רואה תחולשות שלהם בין אם זה בעיה גדולה מול קבוצות שמשחקות מהר בין אם זה שהרכזים בינונים בין אם זה בעית העברות שחלק מהזרים מקבלים מהר מאוד שוויציץ יחלים הוא יוכל לעזור מאוד במשחק בקצב איטי אבל רק מאמן דבילי ישחק ככה נגדם עדיף קצב מהיר ואזורית בהגנה כי למכבי הרבה פעמים אין תשובות לזה פעם היו לה שחקנים כמו שארס שדפקו אזורית בשלשות וידעו לפנות את וויציץ בצבע היום אין לה שחקן יציב אחד שיודע לקלוע שלשות באופן מספק פה ושם אליהו והלפרין מכניסים שלשה אבל באחוזים נמוכים מידי לדפוק אזורית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.