עבור לתוכן

שאלה:האם ניתן לבצע OC ללוח אם??

Featured Replies

פורסם

היי רציתי לדעת אם ניתן לבצע אוברקלוק גם ללוחות אם!!! לדוגמא האם ניתן להעלות את ה FSB של הלוח אם מנגיד 1333 ל 1600??

תודה....

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

איזה תשובה ארוכה חח... אז נגיד אני קונה לוח אם SLI אני יוכל ספציפית בלוח האם הזה להעלות את FSB מ 1333 ל 1600 נגיד(אני אומר 1600 כי אני רוצה שתהיה לי גם תמיכה במעבדים ה Extreme של פיינרין החדשים שאני יוכל לשדרג בעתיד..)

והאם צריך זכרונות עם יותר מתדר של 800?? (כי לוח SLI תומך עד 800)

תודה....

פורסם

כרגע הלוחות שתומכים ב SLI עם ציפסט של NVIDIA מסוג NFORCE 680i למיטב ידעתי אינם תומכים במעבדי הפנרין.

תצטרך לחכות לסידרת הלוחות מבוססי ציפסט nForce 780i .

פורסם
  • מחבר

חבר אני מסתכל באתר הזה של אסוס על לוחות אם עם ציפסט של Nforce 680i ורשום: - Support Intel® next generation 45nm Multi-core CPU

הנה הקישור : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=397

אז זה אומר שהם תומכים בפיינרין לא??

פורסם
  • מחבר

אז אני מבולבל מה לא להאמין לאתר של Asus ?? אז אתה בטוח שהם לא יתמכו במעבדים החדשים??

פורסם

תצטרך לחכות לסידרת הלוחות מבוססי ציפסט nForce 780i

בתקווה שיוכח אחרת...אני טרם ראיתי באף פורום QX9650 על 680I.

מצד שני יתכן ואני טועה:

What EVGA informed it's clients initially, was that a simple BIOS update would enable Penryn support but it appears that Intel changed the microcode on the retail chips (some reviews were done on engineering sample QX9650 on EVGA 680i A1 with P31 BIOS) so only Penryn Dual Core wolfdale will be "officially supported" and the only on A1 revisions. That seems to make sense as some owners of QX9650 were able to get them to run with 2 cores disabled

Some on EVGA forums are holding out hope that the BIOS update might, by some miracle, make their Yorkfield quads work. They've certainly spent a lot on a processor only to discover doesn't work or not properly

שווה עיון נוסף כאן:

http://www.bit-tech.net/news/2007/11/28/nvidia_680i_boards_dont_support_penryn/1

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/11/23/nvidia-680i-chipset-fails

פורסם
  • מחבר

אז מה נגיד אני יקנה לוח אם 680i בתקווה שיתאים לפיינרים ויתגלה שלא אז מה זה עברה על החוק מצד Asus לא??? כי הם רושמים בפירוט שהם תומכים בפיינרין!! אז לא יחליפו לי את הלוח או משהו?? אם אתה לא רוצה להכנס לזה אז נחתוך!!

קראתי שה 780i עוקב ועומד לצאת ב דצמבר והבנתי שהוא עוקב בגלל הבעיות של פיינרין אז מה אתה אומר לחכות ללוח הם הזה??ואם אתה יודע אם הוא יתמוך ב 1600 FSB??

תודה..

פורסם

תראה אני ממש לא נביא :lol:

נצטרך לחכות עד שלוחות מבוססי 780I יצאו ואז נדע איך הם מתנהגים עם מעבדי הפנרין מבחינת OC וכולי.

בכל מיקרה לא הייתי מנסה לשלב פנרין עם לוח מבוסס 680I - במיוחד לאחר הממצאים האחרונים.

ובנוסף גם ה Q6600 לא מתנהג "יפה" כל כך על לוחות 680I בהשוואה לציפסט של INTEL.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה... אז על איזה לוח אם אתה ממליץ לי שהוא טוב ל oc ?? ומה אתה אומר שווה לקנות לוח עם תמיכה של 1600FSB או שכבר עדיף לקנות 1333FSB ולעשות לו אוברקלוק ???

תודה...

פורסם

זה לא בדיוק הפורום להמלצות על לוחות אם.

אבל רוב הלוחות המבוססים על ציפסט P35 של גיגבייט, ASUS ו ABIT מגיעים ל FSB של 1600 ללא בעיות מיוחדות.

לכל לוח יש את הבעיות שלו לדוגמא:

GIGABYTE - בעיקר בלוחות הזולים יותר - רגולצית מתח גרועה.

ABIT - מוספטים שמתחממים.

וכולי...

תצטרך לבחור לוח ע"פ התקציב שברשותך וה- FEATURES שאתה מחפש.

פורסם

באתר של ASUS לא כתוב שהלוח יתמוך במרובעי הליבות בתהליך ייצור של 45NM, אלא שהלוח יתמוך במרובי הליבות, זה לא חייב לכלול את הQUAD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים