עבור לתוכן

יס הטלויזיה בלווין שרות גרוע

Featured Replies

פורסם

אני לקוח של חברת יס ולפני כמה ימים נראת שקופית תקלה תכנית התקשרתי הגיעה תכני סידר

ושוב תקלה אחרי זה שוב ושב תקלה ביום שבת היתה גם תקלה אני מתקשר ומה הם אומרים אין לנו תכנאי ביום שבת

ובגלל זה אני חושב שכל חברה שמחבדת את אצמה ואת הלקוחות צריכה לתת מענה גם ביום שבת

בשורה התחתונה לא כדי להתחבר ליס הטלויזיה בלויין!!! ;D

פורסם

זכותם המלאה לעשות זאת.

דרך אגב, בדקת אם בערוצי זהב/תבל/וכו' עובדים בשבת?

פורסם

אני מאד לא מרוצה מהמחיר...

אני משלם 227 ש"ח על חבילת הסרטים(כולל גם 2 ערוצים לבחירה) + ספורט5+... אני אמור לשלם את המחיר הזה?

יש הצעות למה אני יכול לעשות?

פורסם

אני לקוח של חברת יס ולפני כמה ימים נראת שקופית תקלה תכנית התקשרתי הגיעה תכני סידר

ושוב תקלה אחרי זה שוב ושב תקלה ביום שבת היתה גם תקלה אני מתקשר ומה הם אומרים אין לנו תכנאי ביום שבת

ובגלל זה אני חושב שכל חברה שמחבדת את אצמה ואת הלקוחות צריכה לתת מענה גם ביום שבת

בשורה התחתונה לא כדי להתחבר ליס הטלויזיה בלויין!!! ;D

אני חושב שאתה טועה. היייתה לי בעיה באחד הממירים והתקשרתי בשבת ותןך 3 שעות היה אצלי טכנאי בבית. אני לא יודע על מה אתה מדבר.

פורסם

כנ"ל

תוך 4 שעות טכנאי היה אצלינו בבית.

פורסם

זכותם המלאה לעשות זאת.

דרך אגב, בדקת אם בערוצי זהב/תבל/וכו' עובדים בשבת?

אני מנוי של יס ולא מענין אותי השרות של ערוצי זהב /תבל/מתב.

פורסם

אני מאד לא מרוצה מהמחיר...

אני משלם 227 ש"ח על חבילת הסרטים(כולל גם 2 ערוצים לבחירה) + ספורט5+... אני אמור לשלם את המחיר הזה?

יש הצעות למה אני יכול לעשות?

תתנתק מחברת יס ותלך לבדוק בחברה אחרת!!!!!!

פורסם

כנ"ל

תוך 4 שעות טכנאי היה אצלינו בבית.

אני בטוח שזה לא היה בערב שבת וחוץ מזה השרות הטכני שם גרוע ביום חול אז בטח ובטח שזה היה בערב שבת!!!

פורסם

shark12: אין צורך לכתוב שלוש הודעות בהפרשים של כמה דקות. לשם כך יש את כפתור modify.gif

פורסם

shark12: אין צורך לכתוב שלוש הודעות בהפרשים של כמה דקות. לשם כך יש את כפתור modify.gif

פורסם

אני בטוח שזה לא היה בערב שבת וחוץ מזה השרות הטכני שם גרוע ביום חול אז בטח ובטח שזה היה בערב שבת!!!

יותר מזה זה היה בליל הסדר !

פורסם

באותו יום? אצל תבל לוקח לפחות יומיים עד שבא טכנאי

פורסם

גם אני מנוי של יס ושלחו לי לפני שנה טכנאי כדי להחליף שלט שהוטבע באמבטיה על ידי אחד מבנותי והוא היגיע תך 4 שעות מזמן הקריאה (אז עדיין לא היו תחנות החלפת שלטים) ואפילו לא חייבו אותי בתשלום.

MILKI

פורסם

גם אני מנוי של יס ושלחו לי לפני שנה טכנאי כדי להחליף שלט שהוטבע באמבטיה על ידי אחד מבנותי והוא היגיע תך 4 שעות מזמן הקריאה (אז עדיין לא היו תחנות החלפת שלטים) ואפילו לא חייבו אותי בתשלום.

MILKI

יש תחנות להחלפת שלטים? איפה?

פורסם

חוץ מזה איך יס בכלל?

הוא עושה בעיות כמו הדיגיטל?

מה שאני לא סובל בדיגיטל זה הדיפדוף האיטי הרצח בין הערוצים

עדיף כבר כבלים רגילים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים