עבור לתוכן

חסידים רוקדים בפורים

Featured Replies

פורסם

הם היו זוכים בנולד לרקוד 100% !

פורסם

הם לבושים כמו הטליבאנים באפגניסטן...זה ממש מפחיד.

ממש כמו המוסלמים האלה..עם התרבושים והציצית השחורה.ולחשוב שאלה יהודים. :nono::screwy: :screwy:

פורסם

זה נראה כאילו הם משחקים dance dance revolution

פורסם
  • מחבר

img0285am4.jpg

האיש הזה עושה לי חשק לדפוק פלאפל

פורסם

\/

||

Creepy shit

וכניראה שהפרסומת של יס לא רחוקה מהמציאות

פורסם

מגוחך ככל שהם נראים, זאת ההנאה (הלגיטימית) היחידה שיש להם בחיים .. אז שיהיה להם לבריאות :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שאני גם מוכן לעשות את הריקודים הדביליים האלה זה לפחות משחרר,אגב אתם מכירים את הטראנס החדש רבי נחמן מאומן? :lol:

פורסם

רק צריך לשים אותם באפריקה לדחוף ביניהם מדורה והם ישלימו את התמונה כמו חלק של פאזל

פורסם

מעניין כמה זמן לקח להם לעשות את ההכנות ל"מופע" הזה?

היום ברמת השרון הם התחילו לרקוד באמצע הרחוב לשירי חנוכה :P

"שם משתמש" יש עוד תמונות מאיפה שזה מגיע? זה פשוט קורע!

פורסם

למה אתם כאלה שליליים?

בגלל שהם חרדיים? מה אכפת לכם איך הם רוקדים?

אני דווקא מת על החסידים האלו שעוצרים שתמכונית ומתחילים לרקוד, הם רק מנסים לשמח את האנשים, והם עושים עבודה לא רעה :D

פורסם

ואז הם דוחפים לך קופת צדקה לפנים...

פורסם

יש הרבה סוגים של חרידים. אלה של רבי נחמן הרוב היו חילונים וגם עבריינים לפחות שיהיו ככה. מאשר סמים. אבל לא צריך לומר שהחרידים זה ככה.

בכלל אלה שבסרטון נראים חסידים ולא ברסליב . והריקוד הזה כל חרידי מכיר אותו. בחורי ישיבה רוקדים אותו יותר יפה [ בחורי ישיבה קצת המודרנים ] . גם בחילונים יש ריקוד דומה לזה .

פורסם

למה אתם כאלה שליליים?

בגלל שהם חרדיים? מה אכפת לכם איך הם רוקדים?

אני דווקא מת על החסידים האלו שעוצרים שתמכונית ומתחילים לרקוד, הם רק מנסים לשמח את האנשים, והם עושים עבודה לא רעה :D

לא לא חס וחלילה אני לא מדבר על אלה שעושים עבודת קודש.

אותם אני מאד אוהב והם כאלה נחמדים.אני מדבר על אלה שסגורם בתוך עצמם ולא מעניין אותם כלום ורק אלוהים אחד.

פורסם

לא לא חס וחלילה אני לא מדבר על אלה שעושים עבודת קודש.

אותם אני מאד אוהב והם כאלה נחמדים.אני מדבר על אלה שסגורם בתוך עצמם ולא מעניין אותם כלום ורק אלוהים אחד.

תראה אלה של הברסלב יש שם הרבה שלא לומדים ולא כלום. אז לפחות שישמחו ויקפצו להם. מאשר להיות ביער מחשש :lol: . אבל יש גם ברסלב סוג האחר שאותם לא תראה הם לומדים וריצינים יותר.

ודבר אחרון צריך לדעת שלא כל מישהו שנראה חרידי אז הוא עושה בדיוק מה שתורה אומרת. לכן שיש חרידי גנב נו ואז? למה שלא יהיה? בגלל שהוא נראה חרידי? הוא יכול ללבוש כמו חרידי אבל בתוך תוכו הוא רקוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים