פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים הם לבושים כמו הטליבאנים באפגניסטן...זה ממש מפחיד. ממש כמו המוסלמים האלה..עם התרבושים והציצית השחורה.ולחשוב שאלה יהודים. :screwy:
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים מגוחך ככל שהם נראים, זאת ההנאה (הלגיטימית) היחידה שיש להם בחיים .. אז שיהיה להם לבריאות
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים מחבר תאמין לי שאני גם מוכן לעשות את הריקודים הדביליים האלה זה לפחות משחרר,אגב אתם מכירים את הטראנס החדש רבי נחמן מאומן?
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים רק צריך לשים אותם באפריקה לדחוף ביניהם מדורה והם ישלימו את התמונה כמו חלק של פאזל
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים מעניין כמה זמן לקח להם לעשות את ההכנות ל"מופע" הזה? היום ברמת השרון הם התחילו לרקוד באמצע הרחוב לשירי חנוכה "שם משתמש" יש עוד תמונות מאיפה שזה מגיע? זה פשוט קורע!
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים למה אתם כאלה שליליים? בגלל שהם חרדיים? מה אכפת לכם איך הם רוקדים? אני דווקא מת על החסידים האלו שעוצרים שתמכונית ומתחילים לרקוד, הם רק מנסים לשמח את האנשים, והם עושים עבודה לא רעה
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים יש הרבה סוגים של חרידים. אלה של רבי נחמן הרוב היו חילונים וגם עבריינים לפחות שיהיו ככה. מאשר סמים. אבל לא צריך לומר שהחרידים זה ככה.בכלל אלה שבסרטון נראים חסידים ולא ברסליב . והריקוד הזה כל חרידי מכיר אותו. בחורי ישיבה רוקדים אותו יותר יפה [ בחורי ישיבה קצת המודרנים ] . גם בחילונים יש ריקוד דומה לזה .
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים למה אתם כאלה שליליים? בגלל שהם חרדיים? מה אכפת לכם איך הם רוקדים? אני דווקא מת על החסידים האלו שעוצרים שתמכונית ומתחילים לרקוד, הם רק מנסים לשמח את האנשים, והם עושים עבודה לא רעה לא לא חס וחלילה אני לא מדבר על אלה שעושים עבודת קודש. אותם אני מאד אוהב והם כאלה נחמדים.אני מדבר על אלה שסגורם בתוך עצמם ולא מעניין אותם כלום ורק אלוהים אחד.
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים לא לא חס וחלילה אני לא מדבר על אלה שעושים עבודת קודש. אותם אני מאד אוהב והם כאלה נחמדים.אני מדבר על אלה שסגורם בתוך עצמם ולא מעניין אותם כלום ורק אלוהים אחד. תראה אלה של הברסלב יש שם הרבה שלא לומדים ולא כלום. אז לפחות שישמחו ויקפצו להם. מאשר להיות ביער מחשש . אבל יש גם ברסלב סוג האחר שאותם לא תראה הם לומדים וריצינים יותר. ודבר אחרון צריך לדעת שלא כל מישהו שנראה חרידי אז הוא עושה בדיוק מה שתורה אומרת. לכן שיש חרידי גנב נו ואז? למה שלא יהיה? בגלל שהוא נראה חרידי? הוא יכול ללבוש כמו חרידי אבל בתוך תוכו הוא רקוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.