עבור לתוכן

הייתם בירושלים לאחרונה??? כמה תיירים!!

Featured Replies

פורסם

אני עוד שניה בוכה. :'(

דרך אגב, גם באירופה יש מספיק מקומות מטונפים (לא שזה אומר שגם אצלנו צריך להיות ככה).

פריז, לדוגמה, ממש מטונפת.

מה ציפית ? איפה שיש ערבים תמיד יהיה מטונף

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא רננים ולא מלחה.

קניון הזהב הוא הכי גדול.

אבל אם מחשיבים את התחנה המרכזית החדשה בת"א אז היא הכי גדולה

טוב לדעת חחח

אבל לא חושב ראיתי כבר קניונים יותר גדולים ממנו

פורסם

מגדילים אותו עכשיו.

פורסם

יותר מדי מהם, זה כבר מגעיל. באים, קונים הכל - מעלים את המחירים במאות אחוזים ואז חוזרים לחור שממנו הם באו.

לגבי ממילא - עוד קניון, רק בצורת 'מדרחוב'.

אני לא מגזים או ציני - שומעים יותר שפות זרות מאשר עברית ברחוב.

אני מסכים איתך אחי

זה כבר ניהיה מגעיל....

אתה רואה את כל האמריקאים האהבלים האלה (רק כשאתה יושב לידם בפאב בנדין או משהו אתה מבין כמה הם מטומטמים אפילו הדתיים זה לא להאמין)

משלמים בדולרים חושבים זה ניו יורק פה

מה שטוב זה כל האמריקאיות הדתיות! אוךךךךךךךךךך איזה כוסיות יש, לקרוע וורידים

יש לי כאלה איפה שאני גר ועובד בבניין בערך 90 כאלה אחרי צבא... לא מזמן הייתה קבוצה של אוסטרלים גם אחרי צבא שבאו לעשות כזה שנת שירות (אלה שונאים את האמריקאים בדם...), אחלה גברים הייתי מעשן איתם נרגילה כל היום...

מלבד חנויות מחשבים, יש כאן הכל, והקניון במלחה הוא הכי גדול בארץ.

בירושלים יש מקומות ישנים ומקומות חדשים.

לא ראיתי עוד מקום בארץ שיש בו וילות כמו הוילות בירושלים.

אני גר במלחה אחי יש פה בתים שאתה לא מאמין....

אני גר בידיוק על ההר במלחה יענו צד אחד זה טדי צד אחד זה האולם של הפועל ירושלים

כל פעם שיש משחק יש כל כך הרבה מכוניות בכביש בחיים אין ככה פקקים משהו מחרפן

כשיש משחק בטדי בכללללל זה סיפור... בחיים לא תיהיה חניה ואחרי שמשחק מסתיים אם אתה יוצא עם האוטו אתה הכי יצור בארץ

וגם כל פעם שיש גול אתה נמרח בקיר

קניון מלחה הייתי בו היום אני וחבר אכלנו בפינתי, נמאס כבר מהקניון הזה

אבל מה שיש בירושלים ואין לדעתי בשום מקום בארץ זה המסעדות עם האוכל הביתי כמו רחמו ופינתי טעמי הפתיליה... לא יעזור

ולגבי חנויות מחשבים בעיר....

יש רק את אייבורי (*טפו*) ואת KSP שהיא בהר חוצבים שצריך ליסוע איזה 10-15 דקות וגם למצוא אותה במרכז קניות המעפן הזה ליד הבניין של אינטל...

פורסם

דווקא אכלתי בפתיליה בהזדמנות לפני הרבה זמן ועד היום אני מצטער על זה :-\

פורסם
אני גר במלחה אחי יש פה בתים שאתה לא מאמין....

אני גר בידיוק על ההר במלחה יענו צד אחד זה טדי צד אחד זה האולם של הפועל ירושלים

כן ככה זה, אתה בטח מהנמר\דישון\אייל.

בכלל האיזור הזה של ירושלים נחשב למיוחד לדעתי. באף מקום אין בתים כמו ברמת דניה, עין כרם והולילנד. חבל שלא כל ירושלים נראת ככה. זה הסגנון הכי מתאים לעיר. לא צריך מגדלי מגורים כמו בתל אביב.

אני מחכה ליום שהעירייה תהיה מספיק חכמה להשקיע כסף בפיתוח האיזור שליד תחנת הרכבת במלחה, שיעשו שם משהו דומה למתחם הר חוצבים. אין הייטק בעיר.

פורסם

כן ככה זה, אתה בטח מהנמר\דישון\אייל.

בכלל האיזור הזה של ירושלים נחשב למיוחד לדעתי. באף מקום אין בתים כמו ברמת דניה, עין כרם והולילנד. חבל שלא כל ירושלים נראת ככה. זה הסגנון הכי מתאים לעיר. לא צריך מגדלי מגורים כמו בתל אביב.

אני מחכה ליום שהעירייה תהיה מספיק חכמה להשקיע כסף בפיתוח האיזור שליד תחנת הרכבת במלחה, שיעשו שם משהו דומה למתחם הר חוצבים. אין הייטק בעיר.

אכן אכן מאיפה שציינת....

המגדלים של דניה סיבוס ליד כביש בגין הם ממש על הפנים, אין לי מושג איך העיריה מאשרת דברים כאלה, לא מתאים בכלל לירושלים

ובאמת האיזור הזה ליד התחנת רכבת מת, ונראה לי שיקח לא מעט זמן עד שיבנו שם משהו...

אחרי הכל, הרכבת הקלה המעפנה הזאתי היא ב"ראש סדר העדיפויות" שלהם, כשכל כמה חודשים דוחים את התאריך הסופי לקו הראשון בעוד חצי שנה...

וכל העיר נהייתה פקוקה.... וכל פעם הם שמים מסילות לרכבת ופתאום מחליטים שהיא לא טובה ולוקח להם עוד כמה חודשים לשים חדשה...

שנה שעברה הייתי חוזר מבית ספר ב24 א' והייתי עובר בקו רכבת שליד הר הרצל... שמתי לב לפחות פעמיים או שלוש הם החליפו את המסילות!!

בכל מקרה הנושא כאן הוא התיירים חחח

ובאמת ברוך ה' מאז שנגמרה תקופת הפיגועים בשנתיים האחרונות יש ימבה תיירים בעיר

רק האמריקאים ה"דתיים" ממש מעצבנים לפעמים.... כבר כמה פעמים כמעט הלכנו איתם מכות

סעמק יושבים באיזה פאב בעיר וכל הזמן הם הולכים שיכורים הפילו עלי פעם גחל של נרגילה מזל שלא קרה לי כלום

וחבר שלי מסכן כל פעם שאנחנו בעיר הם שופכים עליו בירה בטעות

אני קם שניה לשירותים חוזר ואתה רואה איזה אמריקאי תופס לך את הכיסא ביחד עם כל החברים שלו מרימים שוטים ועושים תחרויות שתיה.... מחרפן!!

וכמו שBarbos כתב... אשכרה יש רחובות שאתה הולך בהם וכל מה שאתה שומע זה שפות זרות... אנגלית בעיקר

פורסם

השאלה היא אם כל האמריקאים הדתיים האלה הם תיירים או עולים חדשים?

אני רואה אותם בכמויות במרכז העיר, בעיקר ברחוב בן יהודה.

פורסם

לפי מה שהבנתי זה כל מיני בנים ובנות של דתיים עשירים מאמריקה שבאו ללמוד כאן בישיבות ומכללות מיוחדות כאלה בשבילם.... חלקם סתם באו לעשות את זה בשביל לברוח מההורים...

אני רואה אותם בכמויות במרכז העיר, בעיקר ברחוב בן יהודה.

יש מיליון כאלה זה לא יאומן

חחחח פעם שאלתי את אחת המאריקאיות מהבניין שלי לאיפה הן אוהבות לצאת (יוצאות למרכז העיר חוזרות ב4 לפנות בוקר עם ריח של אלכוהול)

היא אומרת לי

"you know, emek refa-im, ben yehuda..."

נקרעתי

איזה אנגלית כזאתי של פרחות אמריקאיות....

הכי מוזר לי שלפעמים אני רואה אותן מדברות בפלאפון ואני לא צוחק, בין 40 ל 50 דקות.... איך המוח לא נהייה דייסה?!?

פורסם

אבל אם מחשיבים את התחנה המרכזית החדשה בת"א אז היא הכי גדולה

אולי בתור מכון לטיהור שפכים, אבל קניון זה בטוח לא.

פורסם

אני גר בגילה, מיקום מצויין, נגיש לכל העיר אבל האנשים בגילה מגעילים :-\

בלב סמדר אין סרטים טובים, איפה הסינמטק? החזירו אותו לאיפה שהוא היה (ליד הכפר הערבי) או שהעבירו למקום אחר?

פורסם

אני גר בגילה, מיקום מצויין, נגיש לכל העיר אבל האנשים בגילה מגעילים :-\

בלב סמדר אין סרטים טובים, איפה הסינמטק? החזירו אותו לאיפה שהוא היה (ליד הכפר הערבי) או שהעבירו למקום אחר?

גם אני גר בגילה אחי.. :)

זה באמת מקום מצויין מבחינת נגישות... הר חומה, תלפיות, אמרון הנציב, מרכז העיר, מלחה, גבעת שאול...

הכי אני שונא בירושלים זה את רמות ופסגת זאב\נווה יעקב! זה כל כך רחווווווווק פאק איזה חורים.

בקשר לדתיים האמריקאים - כן הם במאת מעצבנים בפאבים וחתולות או משהו אבל יש איזו קבוצה אחת שגרה ברחוב דיסקין, ליד הישיבה והם ממש נחמדים..

פאקין מליאנים. שיחקתי איתם פוקר, קש גיים - בליינדים 2-4 וקופות יכולות להגיע גם ל1000 שקל! חחח(לרוב זה בין 200 ל600...)

פורסם

זה עוד בסדר

אני רואה את האמריקאיות מהבניין שלי משכירות מכוניות

ובחיים שלהן הן לא יסעו באוטובוס

או שיסעו כולן ביחד במכוניות שהשכירו

או שמונית לוקחת אותן לכל מקום

פורסם

יותר מדי מהם, זה כבר מגעיל. באים, קונים הכל - מעלים את המחירים במאות אחוזים ואז חוזרים לחור שממנו הם באו.

lol mate!

i'm in london really want to talk about too many of them!?

the prices in Oxford st. are highest ever and in most times you can't meet there even 1 person who lives in london!

in Israel we need thoes people they doing only good and it's not for us to judge them and not be nice towards them, exactly the opposite!

פורסם

לא אחי שלא תבין אני נחמד אליהם ומתנהג אליהם יפה והכל, אני לא איזה איש רע

פשוט לפעמים הם עושים מעצמם טמבלים זה הכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים