עבור לתוכן

איך אפשר לאפשר קול בחיבור ממיר Yes ל Dell 2007WFP ?

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי את המסך Dell 200WFP ואני מעוניין לצפות עליו טלויזיה עם קול.

כשאני מחבר את הממיר בחיבור Composite רגיל יש רק תמונה ואין קול (וצריך לציין שהאיכות תמונה מדהימה :) )... מה אפשר לעשות בשביל לחבר את הרמקולים של המחשב לקול בלי ה Dell Soundbar שעולה עוד כסף (לא יודע כמה עולה אבל לא מוכן לשלם עוד כסף על זה, המסך מספיק יקר) ? אחרי הכל חייבת להיות אפשרות כי לא שמו יציאות Svideo/Composite מאחורה רק בשביל תמונה ולא קול.

תודה מראש :)

פורסם

למה שלא תחבר את הממיר ישירות לרמקולים?

פורסם

דווקא כן שמו את היציאות מאחורה רק בשביל תמונה ולא בשביל קול.

מה שאני עשיתי זה לחבר את היציאה האופטית של הממיר של HOT לכניסה האופטית בכרטיס קול אצלי. שומעים מעולה.

אם אין לך כניסה אופטית במחשב (או יציאה אופטית בממיר), תקנה כבל מתאם משני RCA לפלאג של אוזניות ותחבר ל LINE IN במחשב.

ואם יש לך מערכת בחדר, תחבר את הממיר ישירות אליה.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהכבל Composite שיש לי יש לו 3 חיבורים כאלה ביחד והם מאוד קרובים אחד אל השני (אחד לוידאו - ועוד שניים לסאונד כאשר אחד מהם מחובר מספיק) ואם אני מחבר את היציאה של ה Video למסך אז אין לי אפשרות לחבר את זה לרמקולים \ כרטיס קול כי אין מספיק אורך וזה רחוק.

האם אפשר לקנות כבל במיוחד בשביל זה ? כי אני רוצה לראות טלוויזיה רק על המסך הזה בעיקרון.

ובקשר ליציאות אופטיות, אני לא ממש יודע מזה יציאה אופטית לצערי הרב אבל אני די בטוח שיש לי במחשב כי זה מחשב די חדש עם הרבה יציאות בכרטיס קול ובקשר לממיר ממש לא בטוח\נראה לי.

פורסם

אם יש לך כרטיס קול מובנה על הלוח, אני דיי בטוח שיש לך במקסימום רק יציאה אופטית (OUTPUT) ולא כניסה אופטית (INPUT).

יציאה/כניסה אופטית נראית ככה רק שבדרך כלל יש עליה מכסה או פלסטיק שאוטם אותה כשהיא לא בשימוש.

hToslinkJack.jpeg

בגלל שהכניסה במסך שלך רחוקה מהכניסה במחשב פשוט תשתמש בשני כבלים שונים.

בשביל הסאונד אתה צריך אחד מהכבלים האלו כדי לחבר מהממיר לכניסת INPUT רגילה במחשב

http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-Cable&keyword=RCA+3.5

פורסם
  • מחבר

יש לי כזו יציאה ומעליה עוד יציאה כתומה כזאתי שאין לי מושג מה היא (דומה ליציאה של כרטיס קול) ורשום ליד שני אלה SPDIF OUT.

הלוח-אם הוא: Gigabyte GA-P35-DS3R Intel P35 LGA775 Motherboard אם זה עוזר.

ובקשר לכבלים אם תוכל לנווט אותי ולהגיד לי איזה מהם לקנות כי הבחירה שם גדולה זה יעזור, כי אין לי מושג האמתי!

תודה :)

פורסם

אין לך בלוח אם הזה כניסה אופטית, יש לך רק יציאה אז זה לא רלוונטי.

מה שאתה צריך לקנות זה כל כבל שנראה ככה

p89760b.jpg

מצד אחד שני חיבורי RCA ומצד שני חיבור PL 3.5

תבדוק איזה אורך אתה צריך ותקנה בהתאם.

אם יש לך אפשרות לקנות במכלול (רשת חנויות לסטודנטים),

הייתי שם היום ובמקרה ראיתי שיש להם כבל כזה של 3 מטר ב 10 שקל.

פורסם

עדיף לחבר ישירות לרמקולים ולא דרך המחשב

פורסם
  • מחבר

חיפשתי במגירה ומצאתי כזה כבל... אז עכשיו יש בעיה, אני תוקע את שני חיבורי ה RCA בממיר אבל לאן לתקוע את החיבור PL 3.5 ?

אם אני שם אותו ביציאה שיש ברמקול אז לא שומעים כי זו יציאה שנגיד אתה רוצה לחבר אוזניות לרמקולים ואז תשמע הכל באוזניות, ובמחשב למעטה יש לי שישה חיבורים בכרטיס קול וניסיתי לכל אחד לחבר ולא שומעים כלום (ואי אפשר לנתק את הרמקולים כי מהם אני רוצה לשמוע) שהם מחוברים ליציאה הירוקה הרגילה הזו.

פורסם

אתה צריך לחבר לLINE IN זה נדמה לי בצבע כחול...

פורסם
  • מחבר

הצלחתי סוף סוף :)

הבעיה הייתה שבהגדרות של ה Volume, של הכרטיס קול, ה Rear של כולם היה על Mute ולכן לא שמעתי כלום כשחיברתי לכרטיס קול את הקול מהאודיו. בסופו של דבר גם כן זה היה הצבע הכחול...

תודה רבה לכל העוזרים !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים