פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים שלום אחרי הרבה בירורים וחוות דעת מחברים באתר שמבינים בכרטיסי מסך, אני עכשיו יותר מבולבל לגבי הבחירה שלי.מכול ההמלצות שקיבלתי יש כרטיס אחד שמצא חן בעיני http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3642אשמח לשמוע ממישהו שמשתמש בכרטיס הזה את חוות דעתו בבקשה!הוא להיפך עם אתם מכירים כרטיסים עם ביצועים יותר טובים במחיר הזה, אשמח לשמוע את דעתכם!אבל בבקשה על תמליצו לי על כרטיסים יותר יקרים, כי הכרטיס הזה כבר עבר את הסכום שאני רוצה לבזבז.תודה מראש דודו
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים דודו אין כרטיס חזק מזה במחיר הזה זה הכרטיס החזק ביותר עד 650ש"ח ויש לו 2 אופציות מיוחדות *שקט (קירור פאסיבי) *בעל אפשרות שידרוג קירור ללא החלפת הקירור המקורי (תוספת של 2 מאווררי 92MM או לחלופין 1 של 120MM)
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים מחבר דודו אין כרטיס חזק מזה במחיר הזה זה הכרטיס החזק ביותר עד 650ש"ח ויש לו 2 אופציות מיוחדות *שקט (קירור פאסיבי) *בעל אפשרות שידרוג קירור ללא החלפת הקירור המקורי (תוספת של 2 מאווררי 92MM או לחלופין 1 של 120MM) למה קירור כול כך חשוב? למשל בכרטיס הזה יש מן מוטות קירור כמו של מקרר שיותר גדולות מהכרטיס עצמו, אתם רוצים לומר לי שעד כדי כך זה משפיע על הביצועים ? תודה מראש דודו
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים מוטות הקירור הללו נקראות HEAT PIPESאלו צינורות שעובר בהם חומר מיוחד המוליך חום וגם מתקרר במהירות במגע עם אווירכרטיס מסוג זה נקרא "כרטיס בעל קירור פאסיבי" ומה שמיוחד בו שהוא שקט וניתן לשידרוג ללא הוצאה מיותרת של הקירור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.