עבור לתוכן

בקשר להיטמן הסרט

Featured Replies

פורסם

ראיתי את הסרט ביום שבת עם חברים חשבנו יהיה חרא סרט כמו שאומרים המבקרים

אל תחמיצו את הסרט הזה אל תקשיבו למבקרים הם אידיוטים שצריך לשלוח אליהם רוצח שכיר

הסרט מצוין ברמה של BROUNE IDENTITY

המשחק טוב התסריט טוב הכל טוב הסרט הזה שבר את ה"סרטים מבוססי משחקי מחשב הם חרא"

נראה לי יש הסכם כזה בין המבקרים שאם יוצא סרט שמבוסס משחק מחשב ישר לתת חרא ציון תראו את ההבדלים בציונים בין המבקרים לבין הצופים\משתמשים רגילים

http://www.metacritic.com/film/titles/hitman

פורסם

וואלה נשמע טוב!

אני מחכה כבר שיגיע הDVD יווו

פורסם

בלי קשר לסרט ..

אבל הסרט ששבר את המיתוס הזה הוא Resident Evil

פורסם

רק Extinction השניים הראשונים בכלל לא משהו.

פורסם

ראיתי את הסרט ביום שבת עם חברים חשבנו יהיה חרא סרט כמו שאומרים המבקרים

אל תחמיצו את הסרט הזה אל תקשיבו למבקרים הם אידיוטים שצריך לשלוח אליהם רוצח שכיר

הסרט מצוין ברמה של BROUNE IDENTITY

נראה לי יש הסכם כזה בין המבקרים שאם יוצא סרט שמבוסס משחק מחשב ישר לתת חרא ציון תראו את ההבדלים בציונים בין המבקרים לבין הצופים\משתמשים רגילים

http://www.metacritic.com/film/titles/hitman

אתה מדבר שטויות, אני ראיתי את הסרט והתאכזבתי ממנו לא בגלל שהוא לא עשוי טוב אלא בגלל שהוא לא מכיל פרטים חשובים המצויים במשחק, רוב הסרט הוא יריות בעצבים כאילו מישהו משחק היטמן עם קודים ומרסס את כולם, איפה לעזאזל ה-Silens Assassin?! ולא היה זכר אחד ל"פייבר וואיר" המפורסם של 47 בקיצור אם לא מסתכלים על המשחק אז זה אחלה של סרט פעולה אבל כשאתה מנסה להשוות... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר שטויות, אני ראיתי את הסרט והתאכזבתי ממנו לא בגלל שהוא לא עשוי טוב אלא בגלל שהוא לא מכיל פרטים חשובים המצויים במשחק, רוב הסרט הוא יריות בעצבים כאילו מישהו משחק היטמן עם קודים ומרסס את כולם, איפה לעזאזל ה-Silens Assassin?! ולא היה זכר אחד ל"פייבר וואיר" המפורסם של 47 בקיצור אם לא מסתכלים על המשחק אז זה אחלה של סרט פעולה אבל כשאתה מנסה להשוות... :kopfpatsch:

תחשוב מחוץ למשחק זה הכל

פורסם

אם הוא יחשוב מחוץ למשחק... אז איפה לעזאזל הסרט שמבוסס על משחק :kopfpatsch:

פורסם

רק Extinction השניים הראשונים בכלל לא משהו.

דווקא האחרון הכי חלש....האחרון הוא כאילו פרומו לסרט הבא..

פורסם

**אזהרת ספויילר למי שלא ראה ומתכנן**

הקטע הטוב היחיד בסרט זה כשהוא נכנס דרך החלון לדירה עם שני הילדים שמשחקים היטמן. העלה חיוך.

מעבר לזה, סרט בינוני, מתיימר להיות מגניב ולא ממש מצליח לו.

פורסם

דווקא יש אזכור קטן לחוט... תסתכל שוב.. נראה לי שכשהוא תופס את הסוכן השני שבא להרוג אותו

פורסם
  • מחבר

דווקא יש אזכור קטן לחוט... תסתכל שוב.. נראה לי שכשהוא תופס את הסוכן השני שבא להרוג אותו

הוא תופס אותו בהפוכה (נתלה) :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים