פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים שלום .פתחתי את המחשב לצורך ניקיון (עשה רעש נוראי) ..הוצאתי את המאורר ואת ההיטסינק שלו. לצורך ניקיונות.וגם לא הכי במתכוון ..את המעבדלאחר שהחזרתי הכל למקומו והמעבד יושב ודאי כמו שצריך..המחשב נכבה לאחר 3 שניות...אני יודע שצריך למרוח משחה טרמית חדשה אבל זו לא הסיבה.........שיתכבה אחרי 3 שניות בלבד....אנא עזרה רעיונות מה לעשות........
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים הכל היה 100% עובד לפני הניקיון ?? וינדוס והכל ?? אפשרות גבוהה מאוד שהמעבד מתחמם .. תוודא שהתקנת את המאורר עליו בצורה נכונה
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים מחבר הכל עבד 100 אחוז!!!!!!!התקנתי הכל כמו שצריך...אבל עדיין זה לא נראה לי בעיה של חימום....לאחר 3 שניות בלבד המחשב יכול להכבות עקב חימום?!?!!??!וגם אם כן ..התקנתי את זה טוב.........
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים אתה יכול להיכנס לביוס לבדוק מה הטמפ' ... או לא ? וזה נראה לי בעית חימום .. או פשוט דפקת משהו חחח
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים מחבר אין מצב..הוא לא עובד אפילו 2 שניות המאווררים מתחילים לפעול ונכבים ישרזה תסמינים אולי של מעבד דפוק? מישהו יודע?
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים פרק הכל עוד פעם, בדוק שכל הרכיבים נקיים, שאין כלום על הפינים של המעבד. נקה את המשחה הישנה, מרח חדשה, והתקן הכל חזרה בזהירות.
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים בנוסף לפירוק והרכבה מחדש, תנסה גם לפרוק את הקבלים כמו ש-bezangeloo הסביר כמה פעמים - להוציא את ספק הכוח מהחשמל וללחוץ מספר פעמים על כפתור ההדלקה.
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים מחבר פתחתי הכל הפעלתי את הספק לבד-הוא תקין.הרכבתי חזרה והפעם עוד בעיה...איך שאני בא לחבר את המחשב\הספק לחשמל המאוררים מתחילים להסתובב למשך שנייה או שתיים ונכביםועכשיו אם אני לוחץ על כפתור ההדלקה כלום לא קורה......
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים הוא לא יכול להגיע לSAFE MODE בכלל אחי האם חיברתי הכל ועד הסוף ?האם מחובר הכבל בין כפתור ההפעלה ללוח M ??
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים מחבר איך ניתן לקצר את הגמפרים ולהפעילוושוב פעם..הספק כאשר לא מחובר לכלום עובד....ומה בדיוק מצחיקTaMiRn2
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים סתם השתעשעתי בזה שניגשתי לSAFEMODE...http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306253.0
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים תוציא בבקשה את המאורר שעל המעבד ואת המעבד עצמואתה בטוח ששמת אותו נכון ?תראה אם יש פינים עקומים ..או שבורים?
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים מחבר שמתי אותו מצוין ..מרוב שהוצאתי וחיברתי אותו אני כבר עושה את זה בעיניים עצומותאין שום פין עקום -וכולם נקיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.