עבור לתוכן

בעד ונגד לביטוח לטלפון סלולרי

בעד ונגד לביטוח לטלפון סלולרי 849 הצבעות

1. 1. בעד ונגד לביטוח לטלפון סלולרי

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ולמה?

אני מעוניין לעשות ביטוח אבל אני לא יודע אם כדאי,וגם מצד שני חברים שלי אומרים לי שאני משוגע שאין לי ביטוח שכזה.

תודה

פורסם

כמה זה יעלה לך? איזה מכשיר זה?

פורסם
  • מחבר

יש לי NOKIA6288 אין לי ממש מושג כמה זה יעלה ואני ב ORANGE

פורסם

אתה נורא חכם

פותח סקר אם שווה לך ולא אומר מה, קודם תברר כמה זה עולה לך.

חבר'ה אני צריך עצה, אני חושב לקנות אבל אני לא יודע, לקנות או לא?

פורסם
  • מחבר

אמרו לי חברים שזה עולה כמה שקלים בודדים,ובכלל רציתי לדעת לא רק מבחינת מחיר אלא מחינה של מה שזה נותן.

פורסם

אם אתה לא מתייחס למחיר זה ממש שווה

כל פעם שישבר לך הטלפון הם יחליפו לך בלי לעשות בעיות.

אבל לא נראה לי שזה כמה שקלים

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא מתייחס למחיר זה ממש שווה

כל פעם שישבר לך הטלפון הם יחליפו לך בלי לעשות בעיות.

אבל לא נראה לי שזה כמה שקלים

וגניבה?פנאלים?
פורסם

זה שווה, אני לא יודע כמה בידיוק זה עולה הביטוח אבל זה כמה שקלים בודדים, כל פעם שנשבר לי או משהו כזה, הם מיד החליפו לי ויש לי גם פלאפון כמו שלך (6288).

פורסם

אולי תתקשר למפעיל הסלולרי שלך ותברר פרטים?

פורסם

אף פעם לא נשבר לי פלאפון והוא אצלי כבר 6 שנים אז אני לא רציך ובשבילי זה לא שווה.

אנשים שמשחקים מסירות עם הפלאפון שלהם צריכים ביטוח.

גילוי נאות: קיבלתי אישור ממשרד התקשורת לייבא את הפלאפון החדש שלי ומחר אי הולך למכס לשלם את המע"מ ויש לי סוף סוף פלאפון חדש!!

פורסם

בעד רק אם זה למי שקונה טלפונים יקרים באמת , יש מכשירים שצריך לעשות עליהם ביטוח לפני שעושים להם קו שיחות. וגם מכשיר שמסתובבים איתו כל היום והסיכוי שיקרה לו משהו או שסתם יתקלקל הוא גבוה , צריך ביטוח.

למרות שאצלי המקרה לא כזה , אני לא חובב טלפונים וקונה מכשיר זול , שלא כ"כ אכפת לי אם יקרה לו משהו. אני גם לא מדבר הרבה אז לא משתלם לי לשלם סכום על ביטוח שהוא בערך רבע מהחשבון החודשי על שיחות.

פורסם

אף פעם לא נשבר לי פלאפון והוא אצלי כבר 6 שנים אז אני לא רציך ובשבילי זה לא שווה.

אנשים שמשחקים מסירות עם הפלאפון שלהם צריכים ביטוח.

גילוי נאות: קיבלתי אישור ממשרד התקשורת לייבא את הפלאפון החדש שלי ומחר אי הולך למכס לשלם את המע"מ ויש לי סוף סוף פלאפון חדש!!

איזה מכשיר?

תתחדש :P

הבנתי שN82 יצא לפני כמה שעות והוא המכשיר הכי נמכר

פורסם

חיקוי זול מסין של אייפון.

Desay N8 :)

אני אפרסם מחר או מחרתיים ביקורת קטנה עליו בפורום סלולר...

תודההה! :)

פורסם

אה אני זוכר שאמרת שאתה מזמין אותו.

כמה עלה לך?

אני מקווה שלא עשית טעות והמכשיר הזה באמת אמיןן

פורסם

לי יש נוקיה 6310

שילמתי עליו במשך שנים ביטוח ואז הבנתי שבעלות הביטוח כבר יכולתי לקנות מכשיר חדש יותר.זו רק דרך של חברות הסלולר להוציא מאיתנו עוד כסף.

תעשו חשבון 36 חודשים כפול 52

אז זה בהחלט לא משתלם.שימו לב גם לכל מיני שירותים נלווים בתשלום פה 10 פה 15 פה 14 חשוב למאד לדעת על מה משלמים.אני היום חוץ מזמן אויר

לא משלם על כלום.ויותר מזה שאתם קונים מקרר DVD או כל מכשיר צריכה אחר אז מקבלים אחריות שנה 3 4 תלוי במוצר.

למה פה בסלולרי אנו צריכים לשלם כדי לקבל את השירות הזה????

לא חשבתם על זה??

קחו רגע למחשבה - אתם קונים מקרר והמוכר בא ואומר לכם "תתחדשו אבל מה כדי שהיה לכם אחריות אתם צריכים לשלם לחברת "רוצים כסף" 40 שקל לחודש

במשך 36 חודשים.בהתחשב שכבר שילמתם ל"רוצים כסף" את ה 5500 על המקרר.זה לא יעצבן אתכם??

אז אם ככה למה אתם הולכים בעיניים עצומות אחרי חברות הסלולר??

אני נישאר עם שלי ולא משדרג לדור 3 רק בגלל היחס המשפיל והסחטנות הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים