עבור לתוכן

שאלה בקשר למארז אפולו+ליברטי.

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי מחשב שבוע שעבר ואתמול התקנתי אותו.

המארז שלו הוא מארז אפולו ויש לי ספק ליברטי 400.

לפי מה ששמעתי פה המחשב צריך להיות שקט, אבל בפועל אצלי זה בכלל לא ככה.

אמנם הוא לא מרעיש כמו מקרר (לא כמו הפנטיום 3 שהיה לי עד עכשיו זה בטוח), אבל מקרוב יש לו את הרעש המציק הזה שלפי מה שאני שומע הוא מגיע מהמאוורר שיש לו בצד השקוף של המארז.

אם מישהו יודע איך אפשר להשתיק את זה תגידו בבקשה (אפילו שיש מלא רעשים נוספים וקיבלתי באסה על כל המחשב הזה :\)

אוקיי אם כבר העבירו את האשכול שלי לפה אז אני אוסיף את השאלה שרציתי לשאול גם כאן.

קניתי מעבד מרובע ליבות למחשב ועשיתי לו OC מתון מ2.4 ל 3 ג'יגה. ובגלל זה החלטתי לקנות לו את הV1 שלא יהיו לי פאשלות בעתיד.

שאני מפעיל את המחשב אז המאוורר מסתובב בסבבה...אבל יש לו את הכפתור הזה שמווסת את המהירות בה המאוורר מסתובב. הבעיה שהשינוי לא כל כך משמעותי במהירויות סיבוב....אז יענו אני רוצה לדעת איך צריך להיות האידיאל שלו....ואם באמת השינוי של מהירות הסיבוב הוא כזה מזערי.

(ואני בכלל חשבתי שה V1 יהיה כמו מקפיא שאין ספקות לגביו) :kopfpatsch:

תודה לעוזרים בכל מקרה

פורסם

מזה מקרוב? מקרוב לכל מארז שלא תקנה יהיה רעש כזה גם ל-P182. אתה לא אמור לשים אותו ליד האוזן ולהתלונן.

מניסיוני האפולו בהחלט שקט ממרחק של כמטר ולפעמים פחות מזה. אתה בטוח גם שזה המאוררים של המארז ולא של המעבד שלך למשל? תברר זאת...

ושורה תחתונה,איך להשתיק? אם זה אכן המארז אז פשוט להחליף למאוררים שקטים וזה בפורום אוברקלוקינג וקירור,

הועבר לאוברקלוקינג וקירור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים