עבור לתוכן

איך אני משלב פרסומות באתר שלי?

Featured Replies

פורסם

יש בבעלותי אתר (www.goldberg--online.com) ואני רוצה לשלב לתוכו פרסומות למתרות רווח כמו הבאנרים שיש באתר הזה.

השאלה שלי היא איך אני משיג אותם?

למי אני פונה ואיך אני משלב את זה באתר שלי?

*אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון אבל עם לא אשמח עם יעבירו,

בתודה מראש!

יוני

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לך שתי אתרים שמציעים לך כסף תמורת פרסום

אבל יש להם תנאים אתה צריך אתר רציני עם הרבה מאוד כניסות ביום מעל 1500

www.imedia.co.il

www.advertiser.co.il

פורסם

קשה לי להאמין שתוכל לשלב פירסומות באתר שלך. התוכן שלו ממש לא מתאים לפירסומות אשר תקבל מהן כסף.

האתר שלך הוא מאין אתר פרטי המוקדש לדמות שאתה מעריץ/אוהב במקרה שלנו hulk hogen מה WWF. על כן אתה יכול רק לשים באנרים של רשתות פירסום אשר יפרסמו בתמורה את הבאנר שלך באתרים אחרים.

כמו כן נסה לחפש באינטרנט אולי יש לבחור אתר רישמי שמוכר מוצרים שלו כמו למשל חולצות או פוסטרים עם חתימה וכ"ד ותראה אולי יש באתר שם תוכנית כזאת לבעלי אתרים שברגע שאתב מפנה עליהם/משתמש נכנס עליהם דרך האתר שלך אז אתה מקבל כסף או איזה נקודות שבסופו של דבר אחרי X נקודות מסויים אתה מקבל כסף.

אלו הן האופציות היחידות העומדות בפנך על אחת כמה וכמה שהאתר שלך הוא חדש ואינו מוצף במסה של מבקרים כל יום.

בכל אופן תתחדש על האתר ושיהיה לך בהצלחה איתו. :)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה, אני אנסה לפי מה שאמרתם.

שנית כל האתר לא על HULK HOGAN אלה אל האדם שניצח אותו על אליפות העולם GOLDBERG

עכשיו כן נכנסים לאתר שלי (הוא לא חדש הוא משנת 2001) (היום לי 99 תוצאות בסקר ולא זה אני) ועכשיו אני צריך קצת את עזרתכם בנושא

אחרי ה 99 הצבעות זהו אני לא יכול להצביע יותר בכלל בשום מחשב, קיבלתי דואלים שמתלוננים על כך וזה נכון כי שום מחשב לא עובד, אפשר לראות את הסקר ואת התוצאות אבל כשלוחצים על VOTE לא קורא כלום.

עכשיו יש סקר חדש בחזרה מ-0 אבל גם הוא לא עובד, מישהוא יודע למה זה יכול להיות?

פורסם

אולי אם תירשום את הSOURCE CODE בפורום תיכנות אני יוכל לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

ok

אין לי בעיה, רק לא עכשיו כנראה מחר אני פשוט הולך עכשיו אז...

אבל תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים