פורסם 2016 באוקטובר 159 שנים ציטוט של june מנסה לעשות. לא מבינה את ההוראה לגבי IDE ATA/ATAPI Controlles. מצרפת צילום של ה- Device Manager - היכן אמורים לשנות? computer inf.pdf חח, זה כבר לא רלוונטי. 1) הכי חכם ובריא להתקין מערכת הפעלה נקייה. 2)אם בכל זאת, אפשר עם Acronis.
פורסם 2016 באוקטובר 159 שנים ציטוט של shai82 חח, זה כבר לא רלוונטי. 1) הכי חכם ובריא להתקין מערכת הפעלה נקייה. 2)אם בכל זאת, אפשר עם Acronis. תודה, אבל הקישור שלך לא עובד לי. רוצה להחליף לוח אם. אני מוכנה להתקין שוב את מערכת ההפעלה - הבעיה היא עם כל שאר ההתקנות. להתחיל מחשב מאפס זה לפחות יומיים עבודה ועוד שבועיים שכל פעם שצריך משהו צריך להתקין.
פורסם 2016 באוקטובר 159 שנים ציטוט של june תודה, אבל הקישור שלך לא עובד לי. רוצה להחליף לוח אם. אני מוכנה להתקין שוב את מערכת ההפעלה - הבעיה היא עם כל שאר ההתקנות. להתחיל מחשב מאפס זה לפחות יומיים עבודה ועוד שבועיים שכל פעם שצריך משהו צריך להתקין. לא נתתי קישור, זה הגדיר לבד משום מה. מאיזה לוח לאיזה לוח את מחליפה? נסי לחפש להורדה acronis universal restore נערך 2016 באוקטובר 159 שנים על-ידי shai82
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.