פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים יש לי חלקים של מחשב ישן מאד. CPU 300MHZ, לוח של אינטל MU440EX, 128MB RAM וספק כח בלי מארז. השאלה בכותרת!תודה!
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה..!האם דבר זה יכול להיות מסוכן? שריפה או משהו?תודה!
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים אם תשחק עם המברג וכל שניה המחשב ידלק ויכבה זה כמובן שיכול להזיק (כמו להדליק ולכבות אותו הרבה פעמים דרך הכפתור).
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים קודם כל לקצר את הספק עם מברג זה מסורבל וחבל, אם עם בכל זה אז יש כבל ירוק באמצע החיבור של ה20 פינים וצמוד אליו שחור - תקצר ביניהםאפשרות הרבה יותר קלה, לקחת ג'מפר ולהשים אותו על החיבור של ה POWER SWITCH בלוח אם (נגיעה וזה נדלק, לא צריכים להשאיר את הג'מפר שם), זה יגרם למחשב להדלקשאתה רוצה לכבות, אותו דבר למשל כמה שניות או דרך המערכת הפעלה
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים אין שום סיבה שהוא יגע\יקצר את הספק כוח, הוא צריך להתעסק עם ה F-PANEL בלוח אם בלבד (הלוח פינים שמתחבר לכפתור הדלקה\ריסט\ספיקר\נורות למינהם וכו').
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים תדליק על ידי קיצור כמו שהקודמים אמרו, ובביוס תגדיר שdouble click בעכבר ושמקלדת 98 יכולים להדליק את המחשב (נראה לי תחת power options).ברוב המוחלט של הפעמים זה יחסוך לך את כל הטרחה (אלא אם כן המחשב נתקע וצריך באמת לכבות עם הג'אמפר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.