עבור לתוכן

סקר הניידות הגדול

האם אתם מתכוונים לעבור חברה ביום ראשון כאשר תוכנית הניידות תתחיל? אם כן מאיפה לאיפה 847 הצבעות

1. 1. האם אתם מתכוונים לעבור חברה ביום ראשון כאשר תוכנית הניידות תתחיל? אם כן מאיפה לאיפה

• אני לא עובר טוב לי איפה שאני
    • אני עובר מסלקום לאורנג
    • אני עובר מסלקום לפלאפון
      0
    • אני עובר מאורנג לסלקום
    • אני עובר מאורנג לפלאפון
    • אני עובר מפלאפון לסלקום
    • אני עובר לפלאפון מאורנג
    • אחר
    • אני לא עובר בגלל התחייבות לחברה שאני נמצא בה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כפי שבטח רובכם כבר יודעים החל מיום ראשון הקרוב יופעל החוק בארץ שיאפשר ללקוחות בחברה סלולרית אחת לעבור לחברה סלולרית אחרת מבלי לשנות את המספר פלאפון.

באותה הזדמנות מי שעובר שירשום למה הוא עובר ומה מציעים לו בחברה החדשה בניגוד לחברה היישנה..

אני עכשיו בסלקום וכנראה שאני יעבור לאורנג.

• תגובות 36
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ידוע לכם שזה גם לנייח נכון?

מה עם מירס?

עריכה:

הכוונה שגם מירס היא מפעילה ויש להוסיף זאת :).

פורסם

אמממ בגלל שהלך לי הפלאפו ב"פלאפון" עבר עברתי מוקדם יותר לאורנג'. גם אמא מתכננת לעבור מפלאפון לאורנג

פורסם

אני חושב שאני נשאר באורנג' ובפלאפון.

אולי כשפלאפון יעברו לGSM אני יעביר את האורנג', אבל כרגע אין להם מכשירים שאני רוצה.

פורסם

כל מי שהתחיל בפלאפון, יעבור קודם לסלקום.. יגלה שגם שם הרמה די נמוכה.. ואז יגיע לאורנג'.. כל מי שכעת בסלקום.. יעבור במידית לאורנג'.

אני אישית נשאר עם אורנג'.

פורסם

אולי כשפלאפון יעברו לGSM אני יעביר את האורנג', אבל כרגע אין להם מכשירים שאני רוצה.

ומתי זה יקרה? :lol:

הCDMA הזה מסרס את המכשירים :pissed: :pissed:

אני אעבור רק לאורנג' וזה יקרה ככל הנראה רק במכשיר הבא שלי - שזה אומר עוד די הרבה זמן, 2-3 שנים לפחות.

פורסם

אני הייתי באורנג' ואני ישאר שם אני מקווה שעוד הרבה זמן!

וזה אחלה חוק עכשיו אני יוכל לשמור על מספר הטלפון הכסוף שלי

פורסם

נשאר אצל אורנג', טוב לי איתם בינתיים.

פורסם

אני עם אורנג' כבר מעל 8 שנים, הם טובים, אך לא מעולים, אין אפשרויות טובות יותר -> נישאר באורנג'.

פורסם

אני עכשיו בסלקום מתכננת בזמן הקרוב לעבור לאורנג' (אני מחכה לראות איזה מבצעים החברות יציעו במשך השבועיים הקרובים - לפי המלצה בפורום)

פורסם

עם חשבון טלפון של כ5 שקל בחודש, אני אישית לא מוצא סיבה לעבור לחברה אחרת מסלקום.

החיסכון שם יהיה קטן ומזערי שלא שווה את הכאב הראש.

פורסם

הניידות הזאת ממש לא תהיה ביג דיל כמו שחברות הסלולר חושבות שהיא תהיה.

שתבינו, ממחר כל חברות הסלולר עובדות במשמרות כפולות כאילו שהולך להתרחש פח"ע סלולרי או משהו, הם בפאניקה מוחלטת.

פורסם
  • מחבר

ידוע לכם שזה גם לנייח נכון?

מה עם מירס?

עריכה:

הכוונה שגם מירס היא מפעילה ויש להוסיף זאת :).

את הנייח לא הוספתי כי זה יותר עניין שקשור ונוגע להורים..

ומירס היא חברה מאוד קטנה שיש בה בעיקר חברות גדולות והיא נכללת תחת אחר..

אני בעקרון מוכן לעבור לחברה שתיתן לי את התעריפים שאני מקבל עכשיו ואפילו יותר טובים ואני יקבל פלאפון חינם(מדבר 250 שקל בערך..)

זו החברה שתגרום לי ליהיות לקוח שלה.. לדעתי אורנג' אבל מחר אני יעשה בדיקה

פורסם

אולי אני אעבור לאורנג'-כל המשפחה שלי שם, אז השיחות יהיו זולות יותר. חוץ מזה אולי המבצע המשפחתי הזה לשיחות זולות יותר באורנג' עדיין יעבוד

פורסם

פלאפון לא יעברו לGSM. הם מתכננים רשת UMTS חדשה (שאמורה לכלולל מכשירים מצויינים, ביניהים נוקיות וסוני אריקסונים - אבל כולנו יודעים שפלאפון פשוט תמשיך לייבא את המכשירים הכי מחורבנים, כמו שהיה עד עכשיו), אבל מתכננים כבר יותר מדי זמן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים