עבור לתוכן

לא מצליח לייצב ל-3.8 והלאה... | עזרה |

Featured Replies

פורסם

כמו שכתוב בכותרת לא מצליח לייצב ועד שאני מצליח לייצב (במתח גבוה בלבד 1.3750) אני מקבל תוצאה של 1400 ב-3DMARK (שכרגע אני מקבל על התדר הנוכחי 1850)

זה ממש מבאס אותי... אני בתקווה להגיע ל-4GHZ

יש לי אפשרות לשנות את המכפלה בין 12-14 וכך אולי תתנו לי רעיונות לקומבינציות שונות לתדר...

כרגע אני 14X265=3.7 במתח 1.3455 אני חושב שאני על המתח הזה אני לא בטוח אני אבדוק ויחזור לפה עוד פעם עם תשובה(כאשר הסטוק הוא 1.3250)

בביוס נתתי מתח +0.1 בכולם חוץ מבזיכרון כי אין טעם הם לא OC (תקנו אותי אם אני טועה כי אני במחלק 1:1 ככה שאני על 530 ואני יכול עד 533 בלי OC)

הטמפ':

43-46 מעלות במנוחה

במאמץ: 55-60 מעלות

תודה לכל העוזרים מחכה לתשובות

פורסם

מתח סטוק שלך הוא 1.325 ול 1.375 אתה קורא גבוה!? :nixweiss:

למה אתה מצפה? תעלה מתח , אתה דורש מהירות המעבד דורש מתח.. ולעלות ב 0.05V זה כלום.

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שאני מתבלבל במספרים של המתחים אני פשוט אני "קונה משחקים" אז בינתיים אני לא עושה רסטרארט אחרי זה אני אכנס לביוס

פורסם

אם הבנתי אותך נכון ב4GHZ אתה מקבל ציון נמוך יותר?

אם זה נכון אז המעבד שלך כנראה חם מדי ומבצע טרוטלינג.

פורסם
  • מחבר

אני מקבל ציון נמוך יותר ב-3.8GHZ שאני עושה סופר פאי אני מקבל 34 שניות אני חושב... (שזה מכובד שכאשר ב2.8 קיבלתי 46 שניות..)

ואז שאני מדליק 3DMARK אני מקבל תוצאה שמשתווה למשהו כמו 3.2GHZ של המעבד שלי.. (1450)

EIST פתוח אני יודע אבל מה לעשות זה בין הדברים היחדים שמחזיקים את המעבד שלי מיוצב מעל 3.4GHZ

דרך אגב אני לא מוצא בביוס ספקטרומים איפה הם?

אולי אתם ממליצים לי לשחק עם המכפלה?[br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 10:29:35

ב-Easytune 5 הגעתי אני חושב לאיזה 3.9 והפסקתי כי הפחיד אותי באיזה קלות את מגיע לקלוקים כאלה אז התחלתי להשתמש בביוס
פורסם
  • מחבר

פליז מישהו עזרה

פורסם

נא לא להקפיץ הודעות אחרי שעתיים :nono: , יש חוקים בפורומים!

חוקי הפורום

3. הקפצת ת'רדים: אסור להקפיץ ת'רדים, אלא אם עברו 24 שעות מאז תגובתכם האחרונה בנושא, או שהדבר נעשה באישור אחד המודרים(יש לשלוח הודעה פרטית). אין לשלוח שתי הודעות רצופות בת'רד, רק בשביל להביא את הת'רד לראש הרשימה. אם יש לכם מידע חדש להוסיף, עשו זאת ע"י modify.gif להודעה האחרונה שלכם.

פורסם

בדקתה כמה אתה יכול לעלות ב FSB בלי להוסיף מתח למעבד ולשום דבר ?

לדעתי כדי לך להחליף מכפלה ל 13 או ל 12 ולנסות לעלות לכיוון ה 4 GHZ יציב ,זיכרון 1:1 כמובן -ולא לשכוח להוסיף מתח למעבד .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה על התגובה... (התייבשתי)

מצטער בראל אבל אף פעם לא הבנתי את הנושא של ההקפצות בכל מקרה לא אעשה את זה יותר...

אני עכשיו אנסה:

293X13=3800MHZ

נקווה שיילך טוב תודה!

פורסם

rivking, בפעם הבאה שאראה אותך מקפיץ, תקבל יותר מאזהרה(אם אני לא טועה כבר יש לך אחת או שתיים על הקפצות).

פורסם
  • מחבר

הקשר לאותו נושא:

איזה קירור הוא הכי זול והכי טוב בשבילי שאני יכול לעשות OC בראש שקט לתת הרבה מתח להעלות ל-4GHZ ולא לסבול מירידת ביצועים עקב חום (ט'ראוטלינג אני חושב...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים