עבור לתוכן

הורדת פרופיל (לפניי גיוס)

Featured Replies

פורסם

שלום חברים;

יש לי פרופיל 82, עם סעיף ראיה וסעיף מבנה כף רגל לא תקין (אולפוס-ההפך מפלטפוס) עכשיו לאחרונה מתברר שיש לי בעיות בגב....אך הורדת הפרופיל מתבצעת? אני צריך לפנות ללשכת הגיוס ולקבוע תור? או להופיע שם? או לשלוח מכתב....בעצם איך כל הפרוצדורה מתבצעת?

תודה לעונים.

פורסם

תתקשר ללשכת הגיוס, כנראה תקבל פטור מנעליים צבאיות.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי פטור עוד בצו הראשון, זו לא השאלה....נוסף סעיף הגב הבעייתי, אני אמור לפנות ללשכת הגיוס לוועדה רפואית ובסופו של דבר להורדת פרופיל; איך זה מתבצע? איך אני פונה ללשכת הגיוס? אני צריך להביא איבחון או שאני פונה אליהם בבעיה ומפנים אותי משם לאבחון?

פורסם

פשוט תתקשר..

פורסם

תפנה לרופא משפחה / רופא מומחה דרך קופת החולים שלך שינסח לך מכתב מדוייק המתאר את סוג המגבלה הרפואית.

תדאג שהרופא חותם על המכתב (חתימה בכתב יד + חותמת).

תפקסס את המכתב ללשכת הגיוס שלך תחת הכותרת "דיווח על שינוי במצב בריאותי" או משהו דומה.

כמה דק' לאחר שליחת הפקס תתקשר ללשכת הגיוס לברר שהפקס הגיע ותסביר שוב למה שלחת את הפקס.

אחרי שעשית את כל זה, הצבא כבר ידע מה לעשות עם זה (זימון לוועדה רפואית חוזרת / הורדת פרופיל באופן ישיר).

שיהיה בהצלחה :)

פורסם

הורדת/שינוי פרופיל מאושרת רק ע"י ור"פ (וועדה רפואית) שמורכב משלושה רופאים.

פשוט תתקשר או תשלח פקס ותבקש ור"פ. הם כבר יודעים מה צריך לעשות. בעיקרון צריך חו"ד מרופא שמטפל בך בצירוף המלצתו לקביעת פרופיל.

אני לא בטוח שתקבל שינוי פרופיל משמעותי (64 ומטה) כיוון שכבר נקבע לך פרופיל והוא לא נקבע סתם. מקסימום יוסיפו לך סעיף נוסף וינחו אותך להיות במעקב. אפשר "לשחק" במעבר בין 72 82 ו-97 אבל כדי לקבל 64 צריך משהו רציני

פורסם

תקשיב. תנסה לטפל בזה כמה שיותר מהר שזה לא יתעכב ומאוד לא כדאי שתסבול בזמן הצבא.

אצלינו יש אנשים שזה לקח להם איזה 4 חודשים עד שהם הצליחו להוריד את הפרופיל...

פורסם

עצה שלי, אל תוריד פרופיל.. (אני מניח שמודבר ב64..) אלא אם כן אתה יודע שיש לך סיכוי גבוה מאד להגיע לתפקיד טוב.. אחרת - עדיף שתישאר עם 82.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים