פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים מה אפשר לקנות לו? אנחנו רוצים לקפוץ מחר לפני 9 לקניון לקנות לו משהו, אבל לא יודעים מה. אללה!!! רעיונות!תקציב... אמ... משהו סביר... 500 בערך.
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים אתם יכולים לקנות לו בגדים, משהו למחשב (ב500 שקל אפשר לקנות ATP3 זה מתנה מכובדת מאוד), או לקנות כמה בקבקוים של משהו איכותי ולפרק אותם ביחד ;D
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים אתה רוצה עזרה,יופי..אבל מה עם קצת לעזור לנו? תן לנו כיוון,משהו למחשב? בגדים? הוא שותה? מה הוא אוהב?..משהו..
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים תגיד לנו תחום שהוא אוהב ואז נגיד לך מה אפשר לקנותאופנה - משפקי שמש(יותר לקיץ) בגדים , שעון בושםשתיה - בקבוק של איזה משהו איכותימחשבים - חומרה למחשב , דיסק און קיי , רמקוליםמכוניות - לא ממש מבין במחירים אבל אולי יש איזה סאב \ רסיבר במחיר הזה
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים חשפנית "הכל כלול".אישית, אני תמיד מעדיף לקבל כסף נקי + מזכרת קטנה.גמאני, רק כסף! 8)
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים כסף מקבלים מהדודה בחיים לא מחבריםתעשה הכל חוץ מלתת כסף כשנותנים כסף זה או לא רצינו להתאמץ בשבילךאו אנחנו באמת לא מכירים אותך ולא יודעים מה לקנותאני בעד ארנק ואולר כמו שאמרו מעליי
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים מחבר אז ככה, הוא שותה פעם במיליון שנה וזו לא אופציה, בגלל שאמא שלו מארגנת ת'מסיבת הפתעה.משהו לאוטו, הואל א נוהג.אופנה, הוא לא צריך. וזו לא מתאימה לי ולחברים שלי.ומחשבים, הוא רק מוריד מוזיקה 24/7, ויש לו מערכת חבל"ז לסאונד.אה, כן, גם החשפנית לא מתאים, שוב העניין של אמא.עוד רעיונות?חשבנו לקנות לו נגן, אבל הבנו שהוא לא צריך כזה.
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים לי קנו ל18 כזה מעמד של בקבוקים כזה כמו של בארמנים שהם לוחצים על לחצן וזה ממלא שוט של משקה כלשהו + שתיה לשים במעמדים.אחלה דבר!!! לדעתי ממש כדאי לכם לקנות לו את זה
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים אה, כן, גם החשפנית לא מתאים, שוב העניין של אמא. אמא לא חייבת לדעת על זה אתה יודע :
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים וואו המעמד הזה של השתייה נשמע אחד המתנות איפה אפשר למצוא דבר כזה? וכמה זה בערך עולה?
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים תחפש בחנויות ג'נטלמן או סתם חנות מתנות לגבר בקניונים ותראה. בג'נטלמן בעקרון בטוח יש אבל לא את הסוג הזה... יש שם כל מיני - משהו כזה כמו חבית ליין שלוחצים ויוצאת השתיה וכאלהעולה משהו כמו 300-400 שקל תלוי איזה סוג
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים מחבר שתיה זה לא הקטע שלו.עלה לי רעיון של הרדיסק, כי אפעם אין לו מקום, וכבר אז להשקיעו לקנות ראפטור, אבל המחירים מופרזים ובתקציב שלנו אפשר רק 32 ג'יגה. וגם אם נקנה לו 500 ג'יגה, זו פשוט מתנה גיקית מידי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.