פורסם 2003 במרץ 2922 שנים scenes from a memoryככל שאני שומע את האלבום הזה יותר ויותר , מתגבשת אצלי הדיעה כי זהו אלבום הרוק הטוב ביותר של שנות ה-90?וDREAM זאת להקת הרוק הטובה ביותר של שנות ה-90.היא לא כל כך פופולרית בארץ הלה'קה הזאת.אני חושב שאנשים פשוט יותר מידי טיפשים מכדי להבין את המוזיקה שלה.מה אתם חושבים?
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים :ylsuper: ללא ספק, dream theater היא הלהקה הטובה ביותר של העשור הקודם ודיסק הזה ההוא ההקלטה הטובה ביותר של העשור הקודם.
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים scenes from a memoryככל שאני שומע את האלבום הזה יותר ויותר , מתגבשת אצלי הדיעה כי זהו אלבום הרוק הטוב ביותר של שנות ה-90?וDREAM זאת להקת הרוק הטובה ביותר של שנות ה-90.היא לא כל כך פופולרית בארץ הלה'קה הזאת.אני חושב שאנשים פשוט יותר מידי טיפשים מכדי להבין את המוזיקה שלה.מה אתם חושבים?שאתה גאון. נרגעת
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים מחבר אני לא מתיימר להיות גאון או משהוהכוונה שלי הייתה לאנשים ששמעו את הלהקה ואמרו שהיא לא יותר מחיקוי זול ועלוב של IRON MAIDEN ומטליקה.לגבי אותם אנשים לדעתי זה כמה דברים1. או שהם לא מספיק מפותחים מוזיקלית להבין את המוזיקה הזאת2. או שהם לא מספיק אינטליגנטים להבין את המוזיקה הזאת3. או שהם אנשים שחושבים שכל שירי הרוק הם אותו דבר4. או שהם חושבים שכל עולם הרוק נבנה על מטאליקה
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים מחבר ואם אני חכם ושונא את דרים?לא אמרתי שאם את שונא אותם אז אתה טיפשאם תבוא ותגיד לי שאתה לא אוהב אותם כי זאת מוזיקה מאוד רעשנית אז סבבהאם תגיד שאתה לא אוהב רוק באופן כללי אז סבבהאם תגיד לי שאתה לא אוהב מוזיקה בכלל אז סבבהאבל אם תבוא ותגיד שהמוזיקה שלהם היא לא איכותית ושהם חקיינים - אז כן , אתה טיפש.כי יש הבדל בין לשנוא להקה כלשהי לבין להגיד סתם שהיא לא איכותיתאני מקווה שהבהרתי את עצמי בנוגע לנקודה הזאתומצטער אם עשיתי רושם של מתנשא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.