פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים לפני כחצי שעה קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ASUS 8800GT 512MBחיברתי אותו ללוח אם ל PCE-E X16 הכחול העליון בלוח אם וכשהפעלתי תמחשב המאווררים והכל נדלק העכבר והמקלדת הופעלואבל המסך נשאר שחור וכתוב בו NO SIGNAL( הלוח אם שלי זה STRIKER EXTREME )ניסיתי גם עם מסך CRT וגם עם מסך LCD וכלום לא עזרניסיתי לחבר גם לPCI-E X16 האמצעי ( צבע לבן ) וגם לא עזראפילו חיברתי תשקע 12V/5V מאחורי הכרטיס מסך בכבל עצמאי לספק ( בלי מאווררים או משהו ) וגם לא עזרלמישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?:-(יוגב
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים בדקת את האפשרות אולי של הרזולוציות באיזו רזולוציה עבדת מקודם,ומהי עכשיו. בנוסף האם הסרת את הדרייברים הקודמים לפני התקנת הכ. מסך החדש??
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים הכל היה בסדר לפני שהתקנת ת'כרטיס מסך ?התקנת ת'דרייברים ? האם אתה שומע ביפים ?
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מחבר זה מחשב חדש חדשעוד לא הדלקתי אותו לפניככה שאין לו מערכת הפעלה ובטח שלא דריבריםולא אין ביפים, רק מאוררים שמסתובבים ( כולל המאוורר של הכרטיס מסך ):-([br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 15:57:13אם זה עוזר אז גם ניסיתי לנתק את כל החוטים והרכיבים שלוקחים חשמל והדלקתי רק עם מעבד/מאורר מעבד/לוח אם/ספק והכרטיס מסך ועדין זה לא עבדלמישהו יש רעיון?
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים יכול להיות מחמשה דברים כרטיס מסך דפוק / אין דרייברים זיכרון לא מוכנס טוב / דפוקמעבד נדפק ספק כוח מעפן ובמקרה הכי גרוע לוח אם - תנסה להוציא את הזכרונות ותדליק אם אתה שומע ביפים זה מעיד על נורמליות
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מחבר יכול להיות מחמשה דברים כרטיס מסך דפוק / אין דרייברים זיכרון לא מוכנס טוב / דפוקמעבד נדפק ספק כוח מעפן ובמקרה הכי גרוע לוח אם - תנסה להוציא את הזכרונות ותדליק אם אתה שומע ביפים זה מעיד על נורמליותאין שום ציפצוףמה זה אומר?
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מחבר ניסית לעבוד עם כרטיס מסך אחר?לאהכרטיס חדש חדש יכול להיות שהבעיה בתוכו?
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים אין שום ציפצוףמה זה אומר?זה אומר שהלוח לא תקין או שלא חיברתה אליו את הרמקול של המארזצפצופים זה דבר מאוד חשוב באבחון בעיות כאלה אז מציע לך להסתכלבחוברת של הלוח ולבדוק אם הוא מחובר
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים nadav2k7 השאלה היא האם "אין צפצוף" זה כאשר על הרכיבים מחוברים? נחכה לפותח הדיון שיבהיר את הנושא
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים זה כבר מובהר מאוד בעמוד הקודםובמקרה הכי גרוע לוח אם - תנסה להוציא את הזכרונות ותדליק אם אתה שומע ביפים זה מעיד על נורמליותלאחר מכן הוא ציטט את ההודעה שלו ואמר:אין שום ציפצוףמה זה אומר?
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מחבר כמו שאמרתי הלוח אם שלי זה STRIKER EXTREMEמאחורה בצג LCD כתוב לי "CPU INIT"בהוראות של הלוח כתוב שהצג מראה את מצב הלוח או אם התבצעה שגיאה במהלך האיתחול וכותב בתוכו מה שגויאין לי רמקול פנימי ( אולי יש מוסתר בתוך הלוח אם אבל אין אחד שאני רואה )ניסיתי לחבר אוזניות מאחורה לכרטיס 7.1 אבל עדין אני לא שומע כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.