עבור לתוכן

מידע בנוגע ל Dell 2407 במשחקים ובאופן כללי.

Featured Replies

פורסם

*לבקשת tmpusr

מפרסם שיחה קטנה שהיתה לנו.

שאלה :

ראיתי שיש לך את הדל 24.

הוא באמת טוב במשחקים? אחרי הכל אתה מוגבל לשחק ברזולוציה מאוד מאוד גבוהה.

משחקים כמו קרייסיס אתה מצליח להפעיל על הגדרות גבוהות?

בתור אחד שלא צריך אותו כטלויזיה, אלה רק מסך מחשב , שווה להשקיע? או ללכת על 226 וזהו?

תשובה :

הוא מ-ע-ו-ל-ה למשחקים, אבל חייבים לשדרג כל הזמן את כרטיס המסך כדי לשחק על הגדרות גבוהות ברזולוציה הטבעית. ה-X1950XT256M שלי כבר לא עומד בזב בקרייסיס כמובן, אבל הוא החזיק יפה מאוד כמעט שנתיים על כל המשחקים בשוק על הגדרות מקסימליות.

את קרייסיס אני מריץ על הגדרות גבוהות אבל לא ברזולוציה מקסימלית - הגודל די מפצה על כך. יש בעיה עם הפעלת AA בקרייסיס אבל זה קורה בכל רזולוציה... הגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך

אם קריטי לך לשחק על MAX ברזולוציה מלאה - קח בחשבון שדרוג כל שנה וחצי שנתיים בסך של כ-1500 ש"ח לפחות. עם זאת, מלבד קרייסיס לא היו לי בעיות כלל עד כה (כולל GEARS או COD4 למשל).

ועוד משהו - זה תלוי בשאר השימושים. אם אתה עובד הרבה עם טקסט מאוד לא הייתי ממליץ על 22' בגלל הפאנל הנחות (TN), במיוחד מבחינת איכות הטקסט ואחידות הרקע.

איכות הטקסט של ה-24' מעולה ורק ה-DELL2007FP עדיף עליו בתחום וגם נוח בהרבה לעבודה רצופה (ללא גיימינג).

שאלה :

הבנתי..

במידה ואני מוריד נגיד לרזולוציה של 1680-1050 שזאת רזולוציה של מסכי 20-22

התמונה תמתח על כל המסך או שאני אקבל קצוות שחורים ובעצם המסך ירד ל 20-22 אינץ ?

תשובה :

יש כמה אפשרויות במסך:

* מיפוי פיקסלים 1:1 ואז איכות התמונה תישמר אך עם מסגרת שחורה ושטח צפיה כמו של 22' רחב בערך.

* מסך מלא ("מתיחה") עם אינטרפולציה - יש ירידה מסויימת באיכות התמונה אבל בגיימינג זה הרבה פחות מורגש מאשר בעבודה עם טקסט למשל. לא יהיה עיוות כל עוד תשמור על אספקט של 16:9 במוד זה

פורסם

תודה על הפרסום, אבל חשוב גם לוודא על איזו גרסה של המסך מדובר. ל-2407 יש 5 גרסאות שונות ולכל אחת בעיות משלה.

לגרסה HC שמוכרים עכשיו למשל יש בעיית GHOSTING שחלק אומרים שהיא בולטת מאד וחלק אומרים שהם לא שמים לב לזה בלי לחפש את זה.

זאת גם הסיבה שהעדפתי לקנות בינתיים 2007 ולשדרג רק אם תצא גרסה שמתקנת את זה.

פורסם

גרסה 04 - נקנה לפני שנה.

פורסם

מסך מדהים, חבל שהוא יקר מאוד בארץ. כמה הוא עולה בערך? 3500 שקל? בארה"ב אם אני לא טועה זה עולה כ-2800 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים