פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים אני צריך תוכנה טובה ואמינה לבדיקת טמפ' המחשב:מעבד INTELכרטיס מסך NVIDIAלוח אם MSI
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים התוכנה הכי אמינה היא התוכנה של יצרן הלוח אםאם אני זוכר נכון לMSI יש תוכנה לניטור טמפרטורות/מתחיםתוריד מהאתר שלהם לפי הדגם של הלוח
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מחבר הסתדרתי הורדתי EVEREST. ויש לי עוד שאלה: אני רוצה לעשות לכרטיס מסך שלי OC, כמו שאמרתי יש לי כרטיס מובנה על הלוח אם (6200LE 256MB DDR2 PCI-E) אבל יש לו צלעות קירור.. הטמפ' שלו בזמן מנוחה הם בממוצע 50 מעלות. הורדתי את התוכנה RivaTuner ורשום לי שאני יכול לעשות OC למעבד ולזכרונות של הכרטיס: למעבד- כרגע עומד על 350MHz , והמקסימום הוא 525MHz לזכרונות- כרגע עומדים על 550MHz , והמקסימום הוא 825MHz עכשיו השאלה, אם אני עושה OC נגיד בעוד 100MHz למעבד ועוד 100MHz לזכרונות זה יהיה טוב? השיפורים במשחקים יעלו? ועוד משהו- איך יכולים לעלות עליי אם עשיתי OC? כי החברה שקניתי ממנה תמחשב לא מרשה לי OC..
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים לא כל כך הבנתי מהי השאלה,אבל אני מניח שהיא משו בסגנון"האם זה רעיון טוב לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך כאשר יש לו קירור פסיבי?"לדעתי אלא אם הצלעות קירור ממש גדולות עדיף שלא (ולפי התמונות שראיתימדובר בצלעות צנועות ביותר) אומנם אתה יכול לקנות לו קירור יותר טוב ואז תוכל לעשות אוברקלוק בלי דאגותאבל לדעתי אין שום סיבה לטרוח אם הכרטיס הזה,הוא כל כך חלש שאוברקלוק בקושי יעזור לועריכה כרגע ראיתי מה שהוספתהכפי שכבר ציינתי אם כרטיס הספציפי הזה אוברקלוק לא יתן שיפור משמעותיהוא פשוט מוחלש ביותר האמת שעדיף לך לקנות חדש הוא בהחלט לא כרטיס לגיימריםמזאת אומרת החברה לא מרשה לך לעשות OC? אף פעם לא שמעתי על דבר כזהקודם כל אלא אם רשום לך אחרת בתנאי אחריות שלהם,אתה יכול לעשות אוברקלוק חופשיוגם אם כן רשום משו סביר להניח שזה מתייחס ספציפית למעבד אלא אם רשום אחרתובאופן כללי אוברקלוק לעיתים רחוקות גורם נזק למעבד/כרטיס מסך,כל עוד יש קירור טובשיחזיק אז יחזיק להרבה מאוד שנים ,תאמין לי שלא שמו לך איזהשהו ספיוור במחשבאז הם לא יכולים סתם ככה לדעת במקרה שנעשה אוברקלוק
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מחבר כן אז שווה לעשות לו OC קטן של 100MHZ למעבד ולזכרונות? אתה חושב שיקרה נזק כלשהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.