עבור לתוכן

(שאלה).... קצת לא קשורה לגבי שידור משחקים

Featured Replies

פורסם

למה לא משדרים משחקים מענינים של הליגה האיטלקית??? לא שידרו יובנטוס-אינטר עכשיו לא משדרים יובנטוס-מילאן :bash:

במקום זה משדרים לי משחקים של קבוצות תחתית שמשעממים לך תחיים :screwy:

פורסם

יש את הערוצים בתשלום.

ספורט 1

ספורט 2

GOLD

ועוד

אין לי את החבילה, ואני לא מתכוון לרכוש אותה :pissed:

פורסם
  • מחבר

יש את הערוצים בתשלום.

ספורט 1

ספורט 2

GOLD

צודק... אבל מי שנמצא בYES כרגע (אני) יש לו את כל הערוצים האלו חינם וגם הם לא משדרים.... :pissed:

פורסם

יש את הערוצים בתשלום.

ספורט 1

ספורט 2

GOLD

ועוד

אין לי את החבילה, ואני לא מתכוון לרכוש אותה :pissed:

ספורט 1 & ספורט 2 לא משדרים את משחקי הליגה האיטלקית, הם משדרים בעיקר את משחקי ליגת העל,משחקי הפריימר ליג, משחקי הליגה הבלגית ומשחקי הצ'מפיונשיפ(ליגה אנגלית שנייה) וגם אז רק את המשחקים של ק.פ.ר (היכן שמשחק בן סהר כיום בהשאלה).

ספורט GOLD גם לא משדר את משחקי הליגה האיטקלית, זה ערוץ למשחקים נוסטלגים מההיסטוריה. הסיכוי שהוא ישדר קלוש וזה יהיה שיהיו משחקים בשידור חי גם בספורט 5 גם בספורט 5+ וגם בספורט LIVE (מה שלא יקרה) וגם אז ישדרו שם משחק לא מעניין של הליגה הרוסית.

משחקים של הליגה האיטקלית משודרים בדרך כלל בספורט5 ובספורט5+ ובESPN לפעמים.

למה לא משדרים? אני לא יודע, כנראה מטעמי תקציב. אבל שווה לך לבדוק בערוצים האלו מדיי פעם. לא חסרים משחקים - במיוחד בימי שבת וראשון.

פורסם

ממש חבל, ליגה איטלקית [גם גרמנית] זו ליגה ממש מעניינת :-\

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני זוכר ספורט1 או 2 שידרו כבר משחקים מהליגה האיטלקית ומלא...

אבל הגעתי למסקנה כבר למה לא משדרים:... כי לקוחות רבים מקבלים את המשחקים בחינם(לקוחות יס למשל) ולא משלמים להם

20 שקל כל שבוע או 40 מה שזה לא יהיה לא רכשתי אני לא יודע אז הם משדרים את המשחקים הזולים ביותר שהם מוצאים :pissed::pissed:

:bash::s07::kopfpatsch::pissed::pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים