פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים התקנתי עיברית בויינדוז XP אבל משום מה יש מקומות בהם אני רואה ג'יבריש במקום עיברית.למשל ב ITUNES אני לא מצליח לראות את שמות השירים בעיברית או במירק גם אחרי שנתתי את הפקודה המסויימת (לא זוכר אותה כרגע).האם לא התקנתי טוב את העיברית?אולי חסרים לי כמה סוגי עיברית איך אני בודק?
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים כנס ל control panel>>regional and language settings>>advancedאולי שכחתה לבחור שמה hebrew בmirc אתה חייב להגדיר את הגופנים ולבחור גופן שתומך עברית
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר הכל מסומן.חוץ מאחד שאני לא יכול לסמן כי הוא לא ניתן לסימון (בהיר יותר) אבל נראה שהוא גם מסומן כבר.סה"כ ספרתי 4 מסומנים כולל הבהיר
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים ככל הנראה העברית מוגדרת אצלך כמו שצריך,זה יכול להיותרק הגדרות גופנים בתוכנות הספציפיות
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים אם הוא נתקל בבעיה במספר תוכנות ובעיקר בתוכנות כמו ITUNES ו-MIRC שבדר"כ באות כמו שצריך ישר מההתקנה, הייתי חושד קודם כל בהגדרות שבמערכת ההפעלה.
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים אני חושב שכבר שללתי את ההגדרות שפה בוינדוס,תכלס חוץ מלהוסיף את העבריתולבחור אותה בadvanced אין עוד משו לעשות,אני לא יודע לגבי itunes כי אני לא משתמשבה אבל בקשר לmirc אני 100% בטוח שזה קשור להגדרות גופנים
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים כן לזה בדיוק התכוונתי ועכשיו שאני חושב על זה למרות שלי זה ברור מאליו אולי לפותח התראד זה לא לגמרי ברור,אז אני מביא תמונה
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים מחבר לפי התמונה באמת הייתי על אנגלית ולא עברית אבל עדיין אחרי השינוי אני לא מצליח לראות הבדליםאחרי בדיקה נוספת זה הסתדר תודות לעזרתכם תודה רבה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.