עבור לתוכן

חוסר טקט משווע בפרסומת החדשה של יס לשידורי HD?

Featured Replies

פורסם

אתה בטח מתכוון למשווע\מזוויע ;)

• תגובות 97
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי פרסומת דגולה ברמה בינלאומית.

ראיתי אותה והופתעתי שזה הצליח להם כל כך.

דוגרי להסביר לבן אדם הפשוט מה זה HD לא יעבוד, לא בכמה שניות שהפרסומת נותנת. אם אמא שלי תראה פרסומת כזו - היא לא תבין.

ואם מדברים על לפנות לקהל יעד שהכי יתעניין בתוכן HD , אנשים בעל ידע טכני מינמלי כמו חברי הפורום למשל - הם לא צריכים שיסבירו להם מה זה HD, הם כבר יודעים.

לכן אם הטיפשים לא יבינו, והחכמים כבר יודעים, עדיף לפנות לצורה ההומוריסטית שפשוט עובדת.

זה גורם לאנשים לדבר ומעורר מחלוקות גם מעין אלו שעלו כאן על דפי הפורום. ככה גם ה"טיפשים" יתעניינו מה זה ה-HD הזה..

פרסומת גאונית שעובדת, לדעתי.

אתה לא באמת התכוונת לקרוא לאמא שלך טיפשה נכון?

אפילו אני נעלבתי בשמה (בלי להכיר אותה ואותך)

פורסם

כי זה נורא פשוט להסביר לבן אדם שלא יודע מה זאת רזולוציה מה זה HIGH DEFINITION...

לך תסביר ב20 שניות שיש בפרסומת מה זה ומה היתרונות ולמה כדאי.

בשלב ראשון, השירות מיועד לאלה שיודעים על מה מדובר, ובסך הכל מנסים להכניס את זה לתודעה,

וזה גם מצליח להם.

כל אחד מנסה להיות יותר צדיק מהאפיפיור והכי פוליטיקלי קורקט שבעולם,

הצביעות חוגגת.

פורסם

הכי פשוט להסביר זה ללכת ולראות את זה בפועל.

פורסם

כי זה נורא פשוט להסביר לבן אדם שלא יודע מה זאת רזולוציה מה זה HIGH DEFINITION...

לך תסביר ב20 שניות שיש בפרסומת מה זה ומה היתרונות ולמה כדאי.

בשלב ראשון, השירות מיועד לאלה שיודעים על מה מדובר, ובסך הכל מנסים להכניס את זה לתודעה,

וזה גם מצליח להם.

כל אחד מנסה להיות יותר צדיק מהאפיפיור והכי פוליטיקלי קורקט שבעולם,

הצביעות חוגגת.

אם היה להם יצירתיות אמיתים היה אפשר לעשות את זה

לדוגמה וסתם אני זורק

לקחת פיאט ישנה כיצוג של SD ויגואר חדישה כיצוג של HD

ולעשות מאין השווה הומוריסטית בסגנון הפרסומות של אפל

הפרסומות של אפל אם מבחינתי דוגמה למצוינות

כי הם גורמות גם ללא מבינים גדולים לחשוק במוצר

גם הפרסומות של נינטנדו בשנה האחרונה

כי הן מצליחות לפנות לקהל גדול יותר ואם תחושה חיובית

הפרסומות של RC פעם אם החיבור של RE לדברים מגניבים

בקיצור יכלו ללכת בדרך אחרת

כי איך שהם הלכו אולי אנשים ידברו על הפרסומת אבל כמו שאמרתי לא יקנו תשרות

כי הם לא יבינו למה זה יעזור להם בכלל וזה לא יוצר היפ בכלל

והרבה מי למכור תHD לאנשים רגילים זה ליצור היפ גדול

פורסם

החרדים ימשיכו לרקוד? הרשות השנייה בוחנת האם להתערב בשידור פרסומת של YES לשידורי ה-HD

גלובס - לפני 9 שעות

הרשות השנייה בוחנת האם להתערב בשידור קמפיין הפרסום של YES לטכנולוגיית ה-HD, זאת בשל מספר תלונות שהגיע לרשות מצופים שראו עצמם נפגעים מהשידור - כך נודע ל"גלובס". יו"ר הרשות השנייה, מנשה סמירה, פנה בעקבות התלונות לזכייניות הערוצים המסחריים בבקשה לקבל את עמדתם בנושא, ואלה אמורות להעביר את ההבהרות בנושא עד מחר. ביום חמישי עלה קמפיין חדש של yes באמצעות משרד הפרסום מקאן-אריקסון להצגת תועלות טכנולוגיית ההיי דפנישן. בקמפיין ההומוריסטי, שנעשה כמקובל בשנים האחרונות בז'אנר מחזות-הזמר, נראים קבוצות של חרדים ...

מחדשות גוגל ^^^

פורסם

אני אישית הייתי מעדיף לראות פרסומת שאנשים של YES יורים בערבים וצדים אותם למוות ורק אז לפרסם את ה HDTV...

תחשבו איזה ענק זה

מתנגן השיר שיש עכשיו וברקע רואים ערבים שהרוח הקרבית שלהם יוצאת מהם... זה יהיה יפה... ממליץ לחברות הטלוויזיה..

אם יעשו את זה אני אוטומטית עובר חברה...

יש לך באן לחודש על גזענות

מה הקשר ימני או שמאלני בכלל יא חתיכת דפקט! אתה רוצה לראות אנשים של יס יורים בערבים וצדים אותם למוות.....ביבי נתניהו הוא ימני .אתה חושב שהוא היה רוצה לראות דבר כזה?.... אתה לא ימני ,אתה עלוב נפש. ובקשר לדמוקרטיה וחופש הדיבור במדינה ,אתה צודק, אבל בפורום הזה גזענות מכל סוג היא אסורה קרא את חוקי הפורום. כדאי שתחשוב קצת לפני שאתה מגיב ואל תטרח להגיב אחרי שאתה חושב.

לך יש מיוט לשבועיים על השפה, ועוד שבועיים על איומיך בה"פ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים