עבור לתוכן

חוסר טקט משווע בפרסומת החדשה של יס לשידורי HD?

Featured Replies

פורסם

מה הקטע?

אני אמרתי מה הייתי מעדיף לראות בפרסומת של חברת טלוויזיה אין שום חוק שאומר שאסור לי להגיד את זה...

בגלל זה אנחנו חיים בדמוקרטיה.. אני שונא מישהו אז מותר לי להגיד את זה... זה כמו שאנשים למעלה אמרו שהם שונאים דתיים...

אני במקרה ימני! אתה שמאלני אז אל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם...

מה הקשר ימני או שמאלני בכלל יא חתיכת דפקט! אתה רוצה לראות אנשים של יס יורים בערבים וצדים אותם למוות.....ביבי נתניהו הוא ימני .אתה חושב שהוא היה רוצה לראות דבר כזה?.... אתה לא ימני ,אתה עלוב נפש. ובקשר לדמוקרטיה וחופש הדיבור במדינה ,אתה צודק, אבל בפורום הזה גזענות מכל סוג היא אסורה קרא את חוקי הפורום. כדאי שתחשוב קצת לפני שאתה מגיב ואל תטרח להגיב אחרי שאתה חושב.

• תגובות 97
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא בדיוק יש מה שנקרא הסתה

פורסם
  • מחבר

פרסומת לא גדולה, ענקית!!!

אם נפסיק לצחוק על מי ששונה מאיתנו נאבד 50% מההומור בעולם.

תמיד צוחקים על אנשים שעושים מעשים מגוחכים. כמו החרדים שיוצאים נגד כל דבר בתרועה גדולה

THE SHIKSES LOOK SO WELL

YOU WILL ALL GO TO HELL

יש לצחוק עם משהוא ויש לצחוק על מישהוא, כשאתה בחברה וחיי יחד עם אותם אנשים, השני, לא ממש תורם לבניה חיובית של אותה חברה.

אתה טועה, זה לא חוסר טקט, זו פשוט גזענות. באמת לא קשה לזהות אותה.

לא אמרתי שזו לא גזענות - אני יכול לא לאהוב את האוכל של חברה שלי ולהתחמק מלאכול אותו או שאני יכול להגיד לה בפנים שהיא עושה אוכל מזוויעה, בשני המיקרים הדעה שלי על האוכל לא משתנה...

פורסם

יצא לי לראות את הפירסומת ולא הבנתי על מה צעקת

פורסם

יש לצחוק עם משהוא ויש לצחוק על מישהוא, כשאתה בחברה וחיי יחד עם אותם אנשים,טעות נפוצה שמעידה שאתה לא אדם דתי - הם לא חיים איתך .השני, לא ממש תורם לבניה חיובית של אותה חברה.

פורסם

יש לצחוק עם משהוא ויש לצחוק על מישהוא, כשאתה בחברה וחיי יחד עם אותם אנשים, השני, לא ממש תורם לבניה חיובית של אותה חברה.

lol... מי חי איתם?!

מתי בפעם האחרונה היה לך חבר חרדי...? על מה אתה מדבר "חיים איתם יחד בחברה" ? חלקם הגדול אפילו לא מכיר במדינה שלך.

הם לא חיים איתך מתוך בחירה, הם רואים בך כופר או תינוק שנשבה ולעולם לא יבואו לקראתך כמו שאתה מנסה לבוא לקראתם, אז למה אתה כל כך רגיש ל"כבוד" שלהם?

פורסם

למרות שאני לא חובב את הפרסומות של יס בדרך כלל, זאת אחלה פרסומת.

זה היה ברור שמישהו צר-אופקים ונטול הומור יקום ויתלונן.

פורסם
  • מחבר

lol... מי חי איתם?!

מתי בפעם האחרונה היה לך חבר חרדי...? על מה אתה מדבר "חיים איתם יחד בחברה" ? חלקם הגדול אפילו לא מכיר במדינה שלך.

הם לא חיים איתך מתוך בחירה, הם רואים בך כופר או תינוק שנשבה ולעולם לא יבואו לקראתך כמו שאתה מנסה לבוא לקראתם, אז למה אתה כל כך רגיש ל"כבוד" שלהם?

לא, אני לא דתי, כמעט בכל הודעה שלי בנושא הזה ניסיתי להבהיר שזה לא קשור לזה שהם דתיים, אלא פשוט לעובדה שלקחו קבוצה בעל איפיון משותף, אם תרצו, חברה מאוד שנואה בתוך החברה הישראלית ושיחקו על לספק את היצר הנתעב הזה של לפגוע במישהוא שאתה שונא.

בן אם תרצה ובן אם לא, הם חיים איתך כאן, להתעלם מהם לא ישנה את המציאות - לתרום לפער שבין החברות האלו בטח ובטח שלא ישנה את המציאות לטובה.

פורסם

הו סיפו המאסטר הגדול

יש הבדל עצום בין לצחוק על משהו לבין לשנוא , ביג מאסטר :badhairday:

פורסם
  • מחבר

הו סיפו המאסטר הגדול

יש הבדל עצום בין לצחוק על משהו לבין לשנוא , ביג מאסטר :badhairday:

לא מסטר גדול, פשוט סיימתי כיתה ח' לפני יותר משנה, אל תדאג, גם לך זה יקרה...

פורסם

סיפו - זה מאסטר ( מורה לאומניות לחימה )

פורסם
  • מחבר

אני מודע לזה, אבל המשמעות של השם ממקור אחר לחלוטין - לא חשבתי בכיוון הזה - אם לא הייתה לך כוונה להעליב אני מתנצל.

פורסם

לדעתי פרסומת דגולה ברמה בינלאומית.

ראיתי אותה והופתעתי שזה הצליח להם כל כך.

דוגרי להסביר לבן אדם הפשוט מה זה HD לא יעבוד, לא בכמה שניות שהפרסומת נותנת. אם אמא שלי תראה פרסומת כזו - היא לא תבין.

ואם מדברים על לפנות לקהל יעד שהכי יתעניין בתוכן HD , אנשים בעל ידע טכני מינמלי כמו חברי הפורום למשל - הם לא צריכים שיסבירו להם מה זה HD, הם כבר יודעים.

לכן אם הטיפשים לא יבינו, והחכמים כבר יודעים, עדיף לפנות לצורה ההומוריסטית שפשוט עובדת.

זה גורם לאנשים לדבר ומעורר מחלוקות גם מעין אלו שעלו כאן על דפי הפורום. ככה גם ה"טיפשים" יתעניינו מה זה ה-HD הזה..

פרסומת גאונית שעובדת, לדעתי.

פורסם

מה יותר טוב מלראות חרדים מקפצים לצלילי YMCA ושרים על HD?

פורסם

פותח התרד אולי תתקן את הכותרת (משווע/מזוויע או פשוט תשנה נוסח) לאחת בעברית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים