עבור לתוכן

חוסר טקט משווע בפרסומת החדשה של יס לשידורי HD?

Featured Replies

פורסם

השאלה שאתה צריך לשאול זה האם למישהוא אכפת שהם נעלבו.

• תגובות 97
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השאלה שאתה צריך לשאול זה האם למישהוא אכפת שהם נעלבו.

חוץ מהם אני בטוח שמעט מאד נעלבו... אבל לא הייתי רוצה להיות במקום אותם עובדי חברת YES שהגיעו בבוקר לעבודה והתקבלו בכניסה בצעקות , שירים ושלטי מחאה של הדוסים, אותם דוסים שאין להם בכלל מושג מה זה ללכת לעבודה ולהתפרנס כי נוח להם לחיות על חשבון המדינה. את מי הם תקפו שם ? לא את ההנהלה, אלא את אותם חבר'ה שעובדים בשירות לקוחות והתמיכה הטכנית.. מה הם בדיוק קשורים לפרסומות ש YES מעלה לשידור בטלויזיה ? :nixweiss:

פורסם

פרסומת מצחיקה אבל... באמת הגזימו פה!!!

תעשו לי טובה אפילו אני שאני לא חרדי ולא שום דבר חושב שהם ממש הגזימו. הם פשוט עשו מהם מפגרים!!

ולזה שאמר שהוא מרגיש שיש פה קצת אנטישמיות - יש משהו בדברים שלך..

בכל מקרה, הם צריכים להוריד אותה מהר.

הרגשתי שממש ירדו עליהם שמה...

פורסם

כל הפרסומות Yes הן מעולות וממש ברמה עולמית, רק חבל שזה הדבר שהם הכי טובים בו.

ובארץ טוב שיש פרסומות מושקעות ואיכותיות על רקע הפרסומות הגרועות של בזק, חברת החשמל, לאומי למשכנתאות (הצב), ג.יפית ועוד..

פורסם

פרסומת מצחיקה אבל... באמת הגזימו פה!!!

תעשו לי טובה אפילו אני שאני לא חרדי ולא שום דבר חושב שהם ממש הגזימו. הם פשוט עשו מהם מפגרים!!

ולזה שאמר שהוא מרגיש שיש פה קצת אנטישמיות - יש משהו בדברים שלך..

בכל מקרה, הם צריכים להוריד אותה מהר.

הרגשתי שממש ירדו עליהם שמה...

אני לא אומר שיש אנטישמיות גרידא.

אבל אלו האסוציאציות שעלו לי בראש כשראיתי את הפרסומת הזו.

אני לא אפילו לא אומר שצריך להוריד את הפרסומת, להחרים את YES או דברים בסגנון,

כי בתכלס, לא ממש איכפת לי.

יש לנו YES בבית ואני לא מתכוון להתנתק מהם בזמן הקרוב.

פורסם

למה אנטי חרדי = אנטישמי?

ממתי החרדים מייצגים את כל העם היהודי?

פורסם

החרדים הם כת ביהדות אשר טוענת שהיא היהדות אשר טוענת שהיא עם ישראל

וכל זה היתחיל מריב על כסף מזמן בית שני ( ליפני אלפיים שנה )

בין שאר הכתות : רפורמים / רבניים /דתיים - מסורתיים / חילוניים /דתלש"ים / משיחיים / חסידיים - אלו ביכלל מתחלקים לחצרות ועד

תנועות בעם ישראל : (פרושים / צדוקיים / יהודים )/ קראים / שומרונים / איסיים ועוד

עמים עיבריים : ישראלים / ישמעלים / כנענים וכו'

צאצאי שם : הנ"ל ועוד

זה בכללי

פורסם

למה אנטי חרדי = אנטישמי?

ממתי החרדים מייצגים את כל העם היהודי?

ככה, זה מה שהרגשתי כשראיתי את הפרסומת.

אני לא חושב שאני צריך לתת סיבה לרגשות שעולות

בי כשאני רואה משהו מסויים, רק כי זה לא נופל תחת תבנית

ליברלית, שמאלנית, חילונית או מה שזה לא יהיה.

בדיוק כמו שאני רואה את אולמרט וישר נזכר בבנץ, מרחוב סומסום,

או שכשאני רואה את לריסה טרימבובלר, אני נזכר לקבוע תור לשיננית.

חוץ מזה, שאם כבר אמרת למה אנטי חרדי = לאנטישמי, בוא תסביר

לי למה לא?

למה בנאדם ששונא/סולד במקבוצה או מיעוט מסויימת רק בגלל האמונה/גזע/דעת/נטייה מינית

שלהם הוא בנאדם לא סובלני גזעני או אנטישמי?

אז מה הבעיה שלך עם אנשים ששונאים יהודים שעלו מרוסיה? או רוסים שהם לא יהודים לפי ההלכה?

הרי רוסים זה לא כל היהודים, הם רק חלק, מיעוט, בדיוק כמו חרדים, זאת בורות לשנוא את כל היהודים,

אבל זה מאוד נאור לבדל חלקים מתוכם ולשנוא אותם, אפילו אם אתה עצמך "יהודי".

לכן מבחינתי בנאדם שמצהיר כי הוא אנטי-דוס, אנטי-חרדי הוא לא אחר מאשר בור

גזען ואנטישמי, כי הוא מבדל ומחלק את היהודים לקטגוריות, במקום שנחייה כאן ביחד כולם כאחים

ונתאחד אל מול האוייבים, הקרע רק הולך וגדל.

חרדי, רוסי, תימני...מה זה משנה?

בכל אופן, קצת נסחפתי...הנקודה היא, אלו האסוציאציות שעלו בי בעודי רואה את הפרסומת,

למי שזה לא מוצא חן, יכול לחפש אותי בסיבוב.

פורסם

ככה, זה מה שהרגשתי כשראיתי את הפרסומת.

אני לא חושב שאני צריך לתת סיבה לרגשות שעולות

בי כשאני רואה משהו מסויים, רק כי זה לא נופל תחת תבנית

ליברלית, שמאלנית, חילונית או מה שזה לא יהיה.

בדיוק כמו שאני רואה את אולמרט וישר נזכר בבנץ, מרחוב סומסום,

או שכשאני רואה את לריסה טרימבובלר, אני נזכר לקבוע תור לשיננית.

חוץ מזה, שאם כבר אמרת למה אנטי חרדי = לאנטישמי, בוא תסביר

לי למה לא?

למה בנאדם ששונא/סולד במקבוצה או מיעוט מסויימת רק בגלל האמונה/גזע/דעת/נטייה מינית

שלהם הוא בנאדם לא סובלני גזעני או אנטישמי?

אז מה הבעיה שלך עם אנשים ששונאים יהודים שעלו מרוסיה? או רוסים שהם לא יהודים לפי ההלכה?

הרי רוסים זה לא כל היהודים, הם רק חלק, מיעוט, בדיוק כמו חרדים, זאת בורות לשנוא את כל היהודים,

אבל זה מאוד נאור לבדל חלקים מתוכם ולשנוא אותם, אפילו אם אתה עצמך "יהודי".

לכן מבחינתי בנאדם שמצהיר כי הוא אנטי-דוס, אנטי-חרדי הוא לא אחר מאשר בור

גזען ואנטישמי, כי הוא מבדל ומחלק את היהודים לקטגוריות, במקום שנחייה כאן ביחד כולם כאחים

ונתאחד אל מול האוייבים, הקרע רק הולך וגדל.

חרדי, רוסי, תימני...מה זה משנה?

בכל אופן, קצת נסחפתי...הנקודה היא, אלו האסוציאציות שעלו בי בעודי רואה את הפרסומת,

למי שזה לא מוצא חן, יכול לחפש אותי בסיבוב.

מסכים עם כל מילה

אבל הנה עוד דיון על פירסומות הגיע שוב לדת

פורסם

אני אישית הייתי מעדיף לראות פרסומת שאנשים של YES יורים בערבים וצדים אותם למוות ורק אז לפרסם את ה HDTV...

תחשבו איזה ענק זה

מתנגן השיר שיש עכשיו וברקע רואים ערבים שהרוח הקרבית שלהם יוצאת מהם... זה יהיה יפה... ממליץ לחברות הטלוויזיה..

אם יעשו את זה אני אוטומטית עובר חברה...

פורסם

^^^ אני חושב אתה האדם הראשון שאוהב את הוט

פורסם

אני אישית הייתי מעדיף לראות פרסומת שאנשים של YES יורים בערבים וצדים אותם למוות ורק אז לפרסם את ה HDTV...

תחשבו איזה ענק זה

מתנגן השיר שיש עכשיו וברקע רואים ערבים שהרוח הקרבית שלהם יוצאת מהם... זה יהיה יפה... ממליץ לחברות הטלוויזיה..

אם יעשו את זה אני אוטומטית עובר חברה...

אני אישית מתכוון לפנות להנהלת האתר ולבקש שיעיפו אותך מכאן.

פורסם

פרסומת לא גדולה, ענקית!!!

אם נפסיק לצחוק על מי ששונה מאיתנו נאבד 50% מההומור בעולם.

תמיד צוחקים על אנשים שעושים מעשים מגוחכים. כמו החרדים שיוצאים נגד כל דבר בתרועה גדולה

THE SHIKSES LOOK SO WELL

YOU WILL ALL GO TO HELL

פורסם

אז למי שכבר הספיק לצפות או לשמוע, יס החלה בפרסום שירותי הHD שיכנסו ב23 לדצמבר השנה -

למי שלא ראה את הפירסומת - רואים רב שפוקד על חסידו ללכת לרחובות ולגרש את התועבה הזו HD ואז הם מתחילים לפזז בריקודים ולשיר לצלילי YMCA.

עכשיוו - ברור שהציבור החרדי הוא לא הקהל יעד של יס, לרוב הציבור החרדיאין טלויזיה בבית ואם יש היא מיועדת לניגון קלטות וידאו שנקנות ומאושרות על ידי הקהילה שלהם.

ועם כל החוסר סימטפיה שיש לי לציבור הזה, ואם כל הליברליות שבי - לא תיהיה לי בעיה אם מחר נראה בטלויזיה פרסומת לחברה שמציעה שירות שריפת גופות לאחר המוות כשהשיר YMCA מתנגן ברקע.

אבל הפרסומת הזו פשוט משאירה טעם רע בפה, לא הספיק להם לקחת ציבור שלם ולשים אותו ללעג כיביכול מתוך נקודה מתנשאת שלחברה צפונית נאורה מול הפרמיטיבים שחושבים שזה תועבה, אלא גם ע"ג צלילי השיר YMCA שמקושר ישירות לקהילה ההומוסקסואלית שהחרדים כ"כ סולדים ממנה, בלשון המעטה.

זה פשוט מזכיר את הבריון של ב"ס שמתמש בילד החלש - שם אותו בפינת הכיתה ויוצר מחנה משותף בינו לבין האחרים ע"י לצחוק עליו.

לא מזמן, עשו מהומה מהפרסומת של מחסני תאורה עם מיקי בוגנים - לי אישית אין בעיה איתה, אני לא סובל את הבן אדם, זה נכון - אבל זו לא סיבה שפרסומת לא תוקרן.

ולמרות מאז שידור הפרסומת לא תגובה אחת על הטעם הרע של חברת יס בפרסומת.

ד"א - זה נכון שהפרסומת ממשיכה קו פרסומות ממותגות של יס שבעבר היו טובות אם כי היום פעמים שעברו במעט את הגבול - דוגמאת הפרסומת שמתרחשת בויאטנם.

אבל זו לטעמי פשוט מכפירה, מפספת את המטרה, לפי דעתי יש ציבור שלם של דתיים שכן צופים ביס אבל יכעסו על כזה שידור והכי חשוב - כ"כ לאהכרחית - הם יושבים על כזו לחמניה חמה שהיו עשרות רעניות טובים יותר בעשרות מונים על אותו משקל.

מה אתם אומרים? אני היחידי שמרגיש ככה?

אתה טועה, זה לא חוסר טקט, זו פשוט גזענות. באמת לא קשה לזהות אותה.

פורסם

לכל קהל הנעלבים

אתם ממש מסכנים

לא להנות מפרסומת כזאת ממש חבל

אולי זה נובע מבורות, כי החרדים הם ממש ככה! (חוץ מהקטע של הריקודים והשירה) זה למה זה כל כך מצחיק!

כל הזמן יש פרסומות עם שחורים במצבים מאד מאד סטריאוטיפיקלים משפילים, למה לא פותחים על זה תראדים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים