עבור לתוכן

חוסר טקט משווע בפרסומת החדשה של יס לשידורי HD?

Featured Replies

פורסם

פרסומת משעשעת מאוד, הקופירייטרים של יס כרגיל לא מאכזבים :xyxthumbs:

חבל רק שניתן לספור על יד אחת את הימים שנותרו לפרסומת הזאת, הצבועים והחנפנים כבר ידאגו להוריד אותה בקול זעקה גדול.

זה עצוב שאין מקום ליצירתיות וקצת הומור עצמי במדינת ישראל, הדת כרגיל הורסת כל חלקה טובה.

• תגובות 97
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אהבתי תיצירתיות שכל כך חסרה בפרסומות פה.. חרדים בתגובה : אנחנו מתנתקים מ יס :-X

פורסם

אני ראיתי וצחקתי - מדוע אתם אומרים שזה מעליב את החרדים :nixweiss: במה זה מעליב ? שמה שמראים אותם רוקדים ? שאומרים "סדום ועמורה "?

מה זה הפרסומת של מרץ עם הדוסים שמתעלקים על "החילוניים "

קרוב לודאי שיורידו את הפרסומת הזו כבר ביום ראשון ( ביום שבת עוד יראו אותה ) או לפחות בזמן הקרוב -

הדוסים לוקחים את עצמם יותר מידיי ברצינות - חלק מהבעיה הכללית .

סיפו - אני חושב שעלית על הבעיה --- החרדים בסרטים בגלל זה הם הולכים וחוזרים בתשובה ועושים את כל העבודת האלילים הזו

פורסם

גם לדעתי הפרסומת גסה וחסרת טעם.

אין בעיה לצחוק על החרדים (כמו על אחרים) אבל הפרסומת הזאת ממש מלעיגה עליהם. לדעתי הכוונה כאן היא לא רק לעורר תשומת לב אלא גם לנצל את העוינות שיש נגד הציבור החרדי כדי ליצור הזדהות עם הפרסומת.

אני איתך,במקום ללעוג לחרדים (ולא שאין על מה) היה עדיף שיציינו את היתרונות של הHD.

פורסם

ואז מי היה קונה את זה?

פורסם

הפירסומת הזו טובה כמו כל הפרסומות של יס.

בקיצור היא לא חסרת טאקט,על כל קבוצה צוחקים,על הרוסים על המזרחים על האשכנזים,למי מפריע? לי לא.

אם מפריע להם,שיקפצו,כולה פרסומת,לא צריך לעשות מזה ביג דיל.

פורסם
  • מחבר

יש לצחוק ויש ללעוג - מה שיס עשו זה לקחת קבוצה שגם ככה יש נגדה איבה גדולה בקרב קהל היעד שלהם ופשוט ללעוג להם עד קלות.

קחו למשל את הפרסומת של יס על ויאטנם, זאת שרואים בא חיילים תלויים ואח"כ רוקדים למוזיקה בזמן שגפיים של חברים שלהם שורצות בכל מקום, אני רוצה לראות את יס עושים את אותו דבר רק שהזירה היא לא ויאטנם אלא לבנון בזמן השהות של ישראל שם.

ליש קל לחצות כל קו אדום שקהל היעד שלהם כ"כ רחוק מאותה מציאות של הפירסומת - יס היו עושים את אותה פרסומת בארה"ב והיו מקבלים חרם צרכנים של 100%

פורסם

נו באמת.. פרסומת מעולה, ממש אהבתי אותה, החרדים סתם אוהבים לבכות על כל דבר.

פורסם

עדיין לא ראיתי את הפרסומת

יש למישהו לינק אליה? אין באתר שלהם

פורסם

ראיתי. פרסומת מגניבה.

פורסם

הציבור החרדי סובל מעודף כבוד זה הכל

פורסם

דומה למוסלמים

מילה אחת לא במקום ואופס יוורד לך הראש

פורסם

ואז מי היה קונה את זה?

כל מי שמבין ענין ויש לו LCD HD

פורסם

כשאני ראיתי את הפרסומת הזאת, עלה ממנה ניחוח קל של אנטישמיות, אתם לא חושבים?

אני באמת לא בא כנגד חופש הביטוי, אבל לדעתי הפרסומת הזאת נעשתה לא בטוב טעם.

אני לא אומר לצנזר את הפרסומת, אני לא אומר שצריך להוריד אותה מהאקרנים ולא להתנתק מYES בגלל זה.

אבל התחושה והאסוציאציות שעלו לי בראש כשהראו את זה, היא פשוט אנטישמיות גרידא.

פורסם

חרדים זה מהות אחרת של קיום

הם חיים למען חיי הנצח שלהם בעולם הבא - וזו סיבה מספיק טובה בשבילם למרר לשאר האנשים את החיים בעולם הזה כול זמן שאין להם כוח ולכפות את דעתם כשיש להם כוח.

הם טוענים טענות שונות כדי להצדיק את זה ולכסות על זה אבל האמת שזה מאבק ממש כמו עם הקיצוניים המוסלמים - מאבק על מי ישלוט בעולם שמונע ע"י פחדים ( נו הם קוראים לעצמם חרדים חרד = מפחד ) ותאווה ( הסיפור הראשון בתורה זה סיפור על תאווה , האכילה מעץ הדעת ותפוח ונחש , הנוצרים לקחו את זה לסקס וכו' ) לכן הם כל כך רגישים לנושאים אשר עומדים בכבודם ( הסיפור הראשון בתורה - אחרי שאדם אכל מעץ הדעת הוא התכסה , כיסוי = לבוש ) ולכיסוי שלהם ( ממש כמו סיפור כיסוי ( טענות שונות אשר מסתירות את כוונתם העיקרית שהיא שליטה " ביום ההוא יהיה השם אחד ושמו אחד " ציטוט מה החזון שלהם לעולם , גם האיסלם הקיצוני כך - כמו " סמית " במטריקס שרוצה להפוך את כל המטריקס לקופי / העתק שלו - רק מה,הם לא מבינים שזה בדיוק נגד התוכניות - העולם לא יכול להתקיים מסוג אחד , " האם אתה אוהב את מה שעשיתי עם המקום הזה ?" ( סמית לניאו לפני הקרב האחרון שלהם ) הוא יתמוטט ) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים