עבור לתוכן

חוסר טקט משווע בפרסומת החדשה של יס לשידורי HD?

Featured Replies

פורסם

אז למי שכבר הספיק לצפות או לשמוע, יס החלה בפרסום שירותי הHD שיכנסו ב23 לדצמבר השנה -

למי שלא ראה את הפירסומת - רואים רב שפוקד על חסידו ללכת לרחובות ולגרש את התועבה הזו HD ואז הם מתחילים לפזז בריקודים ולשיר לצלילי YMCA.

עכשיוו - ברור שהציבור החרדי הוא לא הקהל יעד של יס, לרוב הציבור החרדיאין טלויזיה בבית ואם יש היא מיועדת לניגון קלטות וידאו שנקנות ומאושרות על ידי הקהילה שלהם.

ועם כל החוסר סימטפיה שיש לי לציבור הזה, ואם כל הליברליות שבי - לא תיהיה לי בעיה אם מחר נראה בטלויזיה פרסומת לחברה שמציעה שירות שריפת גופות לאחר המוות כשהשיר YMCA מתנגן ברקע.

אבל הפרסומת הזו פשוט משאירה טעם רע בפה, לא הספיק להם לקחת ציבור שלם ולשים אותו ללעג כיביכול מתוך נקודה מתנשאת שלחברה צפונית נאורה מול הפרמיטיבים שחושבים שזה תועבה, אלא גם ע"ג צלילי השיר YMCA שמקושר ישירות לקהילה ההומוסקסואלית שהחרדים כ"כ סולדים ממנה, בלשון המעטה.

זה פשוט מזכיר את הבריון של ב"ס שמתמש בילד החלש - שם אותו בפינת הכיתה ויוצר מחנה משותף בינו לבין האחרים ע"י לצחוק עליו.

לא מזמן, עשו מהומה מהפרסומת של מחסני תאורה עם מיקי בוגנים - לי אישית אין בעיה איתה, אני לא סובל את הבן אדם, זה נכון - אבל זו לא סיבה שפרסומת לא תוקרן.

ולמרות מאז שידור הפרסומת לא תגובה אחת על הטעם הרע של חברת יס בפרסומת.

ד"א - זה נכון שהפרסומת ממשיכה קו פרסומות ממותגות של יס שבעבר היו טובות אם כי היום פעמים שעברו במעט את הגבול - דוגמאת הפרסומת שמתרחשת בויאטנם.

אבל זו לטעמי פשוט מכפירה, מפספת את המטרה, לפי דעתי יש ציבור שלם של דתיים שכן צופים ביס אבל יכעסו על כזה שידור והכי חשוב - כ"כ לאהכרחית - הם יושבים על כזו לחמניה חמה שהיו עשרות רעניות טובים יותר בעשרות מונים על אותו משקל.

מה אתם אומרים? אני היחידי שמרגיש ככה?

• תגובות 97
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראיתי את הפרסומת לפני כמה דקות ולא הפסקתי לצחוק! ענק! :lol: :lol:

פורסם

דווקא ממש אהבתי את הפירסומת :) מאוד מצחיקה ודווקא די איכותית.

זה די ברור שהדוסים לא יאהבו אותה.

פורסם

room_care-787245.jpg

אנשים שלא מוכנים לקבל הומור לא מגיע להם שישמעו את הדעה שלהם, והחרדים עומדים בגאווה בראש הרשימה.

פורסם

פשוט מדהים הרמה שבא ניתחת את הפירסומת.

וכל זה לשווא :s07:

אני באופן אישי מאוד אהבתי את הפרסומת וכאן נגמר הסיפור

לנתח ברמה כזאת את הפרסומת זה פשוט בזבוז של זמן :nixweiss:

פורסם

אני לא חושב שזה מתאים לצחוק על אנשים בפרסומות

גם אם זה מצחיק

נגיד והייתם חרדים (נגיד!) לא הייתם נעלבים?

פורסם
  • מחבר

אנשים שלא מוכנים לקבל הומור לא מגיע להם שישמעו את הדעה שלהם, והחרדים עומדים בגאווה בראש הרשימה.

זה לא קשור מה המאפיינים של אותה קבוצה, מצידי שייצחקו על מוסלמים באירן, לעשות את זה ברמה הזאת זאת פשוט בושה.

בכל חיי לא ראיתי פרסומת שקוממה אותי או שחשבתי שיש מקום לצזורה עבורה, אבל מסתבר שתמיד יש פעם ראשונה.

פורסם

ממתי החרדים הם "פרה קדושה" ?

פורסם
  • מחבר

אני אומר בידיוק להיפך, זה לא העובדה שהם חרדים, אישית אני לא סובל חרדים, אבל לכל דבר יש את המקום שמתאים לו.

פורסם

פרסומת גדולה!!

צריך לשרוף את הקופירייטרים של הפרסומת של מחסני תאורה ושל בזק, במיוחד של בזק!!! אואוווא אני לא יכול לראות את הפרסומת המפגרת הזאת :s07:

פורסם

לא צריך לקחת את זה ברצינות, זו שה"כ פרסומת עם הרבה הומור וגם סאטירה.

אז גם על ארץ נהדרת ושאר תוכניות הסאטירה אתה תכעס כי הם צוחקים על קבוצות מסוימות?

סה"כ הפרסומת מצחיקה, גורמת לי להכניס לתודעה שלי שעכשיו יש ב- Yes גם HD, אז בתכלס היא עובדת, וזה מה שחשוב.

יש גם פרסומות שצוחקות על הפרסים שהם קמצנים, ועל המזרחים שהם עבריינים, ועדיין לא מת אף אחד.

פורסם

ראיתי את הפרסומת לפני כמה דקות ולא הפסקתי לצחוק! ענק! :lol: :lol:

פורסם

ממתי החרדים הם "פרה קדושה" ?

:xyxthumbs:

פורסם

גם לדעתי הפרסומת גסה וחסרת טעם.

אין בעיה לצחוק על החרדים (כמו על אחרים) אבל הפרסומת הזאת ממש מלעיגה עליהם. לדעתי הכוונה כאן היא לא רק לעורר תשומת לב אלא גם לנצל את העוינות שיש נגד הציבור החרדי כדי ליצור הזדהות עם הפרסומת.

פורסם

אין לי ספק שהפרסומת הזאת תצונזר ממש בקרוב, וחבל שכך.

לפותח האשכול(ולזה שמעליי), אין לך חוש הומור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים