עבור לתוכן

עוד קיטור על גיבור מחשבים (אם למישהו זה היה חסר)

Featured Replies

פורסם

אז קניתי אצלם מחשב. לשמחתי הרבה, לא בשבילי.

רוב החלקים הגיעו לפי המפרט. את המקלדת הם החליפו בין logitech media keyboard ל logitech internet 350 ps2, אבל מילא.

את המעבד הם נתנו ב tray במקום ב box, למרות שכתוב בפירוש box באתר. אבל נו שויין.

את המסך הם החליפו בין l194wt ל l192ws. בהתחלה הם אמרו לי שזה אותו הדגם בדיוק, רק מאירופה. אחרי שאלה בפורום מסכים, ובדיקה באתר של LG, ראיתי שבדגם שהם נתנו לי אין כניסת dvi (תודה לפורום מסכים...). עוד פעם התקשרתי, ושוב פעם ניסו למרוח אותי שזה דגם זהה לגמרי. אם לא יותר טוב בעצם. התעקשתי שאני רוצה לקבל את מה שהזמנתי, או לקבל החזר כספי על המסך. הם התעקשו שאין את ה l194wt במלאי, וזה עלול לקחת חודשים. ושאם אני רוצה להוסיף עוד קצת, אני יכול לקבל את ה l196wt. בשיחה האחרונה הגענו לזה שאם אני רוצה את הכסף בחזרה, אני צריך לבזבז זמן על להביא את המסך אליהם. חוצפה כפולה ומכופלת.

קודם הם שולחים אלי לא את המסך שהזמנתי (בלי ליידע אותי קודם), אחר כך אני צריך לבזבז זמן בשביל לקבל עליו החזר. לא לשכוח שמחר היום האחרון בחודש, והויזה בטח ירד, ורק עוד חודש אני אקבל את ההחזר. גועל נפש.

המסך עדיין מופיע באתר שלהם כ"זמין במלאי בחנות". בטלפון אמרו לי שכבר חודשים אין להם אותו. מעניין כמה לקוחות אחרים הזמינו מסך מדגם מסויים, וקיבלו מסך מדגם ישן יותר.

ועכשיו גם השיחות אליהם מגיעות אל איזה מרכזיה טלפונית שלא נמצאת אצלם בכלל. כמה נוח.

אז זהו. רציתי לשחרר קצת קיטור.

פורסם

אפשר היה לשרשר לדיון הקודם, זה עדיין באותו עמוד בפורום.

בכל אופן, לא סובל מקרים כאלה, וחנויות שהופכות את זה למנהג קבוע שלהן לעבוד על הקונים.

משהו אחד לא בדיוק מובן לי, אשמח לקבל הבהרה:

מה זה אומר בדיוק לקבל מעבד ב TRAY ולא ב BOX?

עד כמה שאני יודע, TRAY זה בלי קירור מקורי של היצרן (כלומר, מי שקונה TRAY חייב לקנות גם קירור צד שלישי)

ו-BOX זה מעבד עם גוף קירור של היצרן.

אז אתה אומר שקיבלת TRAY, זה אומר שאין גוף קירור? אז איך המחשב עבד?

אלא אם כן שמו לך גוף קירור צד שלישי, מה שאמור להיות יותר טוב בשבילך (בשביל הרוכש)

פורסם
  • מחבר

כן, שמו לי קירור של ezcool. אמרו לי בפורום מעבדים שהוא בסדר, אם כי סטנדרטי. אני קצת מודאג מזה שהוא בא עם חיבור של שלושה כבלים, ולא ארבעה. ואני לא בטוח, אבל נראה לי שהקירור המקורי של אינטל מגיע עם ארבעה, מה שאומר שמהירות המאוורר ניתנת לוויסות לפי הטמפרטורה של המעבד.

פורסם

אני לא יודע מה להגיד לאנשים שלא מבררים שום דבר על חנות לפני שהם קונים בה...

חוץ מזה שהם טפשים..

פורסם

אני לא יודע מה להגיד לאנשים שלא מבררים שום דבר על חנות לפני שהם קונים בה...

חוץ מזה שהם טפשים..

כנ"ל ..

כמה הרחמים כככה הטיפשות ..

פורסם
  • מחבר

כן, תודה.

אבל באמת הייתי צריך לחשוב פעמיים לפני.

פורסם

ובגלל מקרים כאלה, תמיד שווה לשלם עוד כמה מאות שקלים ולקנות מחנות אמינה, מקצועית ומכבדת אחריות.

פורסם

עזבו את כל מה שאמרו כאן כבר על החנות הזו... קצת היגיון בריא גם לא היה מזיק, מי קונה מחנות שנקראת גיבור מחשבים ? כאילו מה זה אמור להביע בדיוק ? כבר עדיף אלוף מחשבים עם כל הבנאליות של זה ... ושלא נדבר על זה שהיא עוד מנתניה :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים