פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים שלום למומחים המחשב הישן הפסיק לעבוד לי זה התחיל כשהוספתי לו עוד 256 זכרון שהסתובבו לי פה כשניסיתי להדליק אותו עם הזכרון החדש , הלוח אם התחיל לצפצף אז החזרתי את המצב לקדמותו ואין יותר ציפצופים , אבל המחשב נתקע במסך הראשון (שהוא מציג את כמות הזכרון ומהירותו) ואני לא מצליח אפילו לגשת לBIOS ניסיתי להוציא את הבטרייה כדי לאתחל הכל- לא עזר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית של שלושת כרטיסי הזכרון - לא עזר פשוט תקוע :s05: אז לפני שאני לוקח אותו לטכנאי , רציתי לדעת מה יכול לגרום להתנהגות הזו?
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים תרשום את דגם הלוח אם ,ואיזה זכרונות הוספתה.תראה תנסה להוציא שוב את הסוללה לכמה דקות ,ותראה שאתה סם את הזכרון התקין באותהתושבת שהיה כשהיה תקין ,זה חייב להחזיר את ההגדרות לבררת מחדל ...
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים מחבר הלוח הוא NF7 של ABITהזכרונות הם של TwinMospc3200 256 ddr-dimm כפול שתיייםואחד לא מזוהה , (אחד הוותיקים שעבדו)
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים כשהוצאת את הסוללה דאגת שהמחשב יהיה מחוץ לחשמל ל5-10 דקות?אגב בלוח אם שלך יש גם ג'אמפר שמאפס את הביוס בשניה אחת, תסתכל בחוברת לראות איפה הוא ממוקם ולאיזה מצב צריך להעביר אותו.
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים מחבר מוזר , פשוט מוזרמה שבסוף עזר היה לנתק את כל הכוננים מהלוח אםלהוציא את הבטרייה (לא מצאתי את גאמפר המתאים )10 דקות אחרי (בלי חשמל מן הסתם ) לנסות שובואז הוא סוף סוף עבר לשלב החיפוש אחרי כוננים ונפלחיברתי מחדש את הארד דיסק ואני חזרה בעינייניםמה לעזאל קרה? אפשר הסבר?
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים ההסבר הכי פשוט זה שהפעם באמת בוצע איפוס לביוס (מה שלא בוצע בהצלחה בפעם הקודמת).שהפעלת את המחשב ללא הכוננים לא היה לו מקור בוט ולכן אותחל,שחיבלת את הכל חזרה, אז גם הביוס היה מאופס וגם היו כונני בוט, אז המערכת יכלה להמשיך.אם זה היה משהו אחר אין לי ממש דרך לנחש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.