פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים ברצוני להתקין תוכנת מעקב על אחד המחשבים ברשת הביתית שלי שלא תשאיר לי אייקון ליד השעון במחשב. התוכנה הזאת ייעודה הוא לראות מה עושה המשתמש בכל רגע נתון לפחות מה הוא עושה באינטרנט (תמונה ויזואלית בזמן אמת). אני מודע לקיומה של תוכנה בשם Teacher Op אבל היא משאירה אייקון יש אחת כזו שלא תשאיר? תודה מראש !
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר אתה יכול לנסות להסתיר את הסימן של התוכנה הזאתאיך מסתירים אייקון שנמצא לי ליד השעון ?הדבר שהכי קרוב לזה, זה ברגע שאתה לא משתמש באייקון אז הוא מסתתר תחת החץ שלחיצה עליו מראה את כל האייקונים.האם יש דרך ממש למחוק את האייקון מ"ליד השעון" ?
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים כמובן הורד את התוכנה TASKBAR HIDE כנס בה ללשונית TRAY שם תעשה V על האייקון והשם של התוכנה של הטי'צר אופ ותלחץ על האייקון של המסך המחשב הריק הכחול. TADAAA
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים לא צריכים להוריד שום תוכנה...עושים מקש ימיני מתחת לשעון על חלק ריק ואז נכנס ל"propertis" ואז למטה ל-coszmize ובוחרים שהיאקון הזה יהיה Always Hide
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים חחחח בדיוק מה שבאתי להגיד, בזמן האחרון אתה גונב לי את כל המשפטים אבל אם הבנאדם ישכיל 'לפתוח' את הצד ע"י לחיצה על החץ הוא יגלה אותו, כך שמדובר ב'סיכון' כלשהו. דרך אגב, איזו תוכנה אתה מתקין? VNC?
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים מחבר לא צריכים להוריד שום תוכנה...עושים מקש ימיני מתחת לשעון על חלק ריק ואז נכנס ל"propertis" ואז למטה ל-coszmize ובוחרים שהיאקון הזה יהיה Always Hideבהחלט סיכון גבוה....מה עם radmin? אני אבדוק ... יצא לך לעבוד איתה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.