עבור לתוכן

זמינות כרטיסי 8800GT

Featured Replies

פורסם

אני חושב שזה חשוב כי כולנו רוצים וכולנו להוטים כל אחד רוצה חברה מסויימת אבל לכל חנות יש טיפות ראשונות מכל יצרן מסוים

לדעתי צריך להתאחד ולעשות משהו כי אם נעשה משהו ביחד יכול להיות שכל אחד ישיג את מה שהוא רוצה.

אני התקשרתי לפנדה לנועה ול IQPC ושאלתי על הגיגבייט (חלילה לחשוב שאני בא להשמיץ אני רק מוסר מידע) וכרגע הוא אינו זמין.

בפנדה הוא אינו זמין בנועה הוא רק בהזמנה בIQPC תשובה תתקבל לפי המשלוח הבא.אגב בIQ יש את המחיר הכי טוב שראיתי אבל אי אפשר לדעת אם הוא ישאר.

למה המצב ככה ? איך זה שיש מלאי כל כך מצומצם בחנויות הכי "מועדפות" אם אפשר לומר.וחלק מהחנויות בכלל לא מעודכן על ה GT ועדיין מוכר את ה 8800

הישנים במחיר מלא :P :P

פורסם

אולי כי יש ביקוש רב, אבל היבואן עדיין מקבל כמות מוגבלת ? ו/או יש קושי להשיג אותו מחו"ל במחירים תחרותיים (בגלל מחסור שם), אז הם מחכים ? או סתם בעיית אספקה / ייצור ?

מה גם שיש מיליון חברות ואולי קשה להם להחזיק כמות גבוהה של כולם, אז הם מחליטים על 1 / 2 חברות ומחזיקים מלאי גדול יותר שלהם.

תאמין לי שיש להם אינטרס למכור לך..

פורסם

מקווה שזה לא עוד דיון מכירות בכדי להפנות את תשומת ליבם של "נציגי חנויות למיניהם" כמו שאמרתי שזה ל"פרטי"

פורסם
  • מחבר

לא

אני פתחתי את הדיון הזה על מנת שכל מי שהתעניין בדק מחיר יחלוק את זה פה ומידה מצא חנויות עם זמינות יעלה את זה לכאן ויחסוך מסע חיפושים.אני יודע היטב

את הסיבה לסגירת הדיון הרשמי....אולי זה יראה קידום מכירות (שבתכלס קניות שלנו זה מכירות שלהם הלא כן??) אבל אם אני מביא קישורים זה ניקרא עבירת

פורום??.יתרה מזאת ראיתי מספר חנויות עם זמינות אבל..המחירים קצת גבוהים וסף מחיר שאני ראיתי נכון לעכשיו הכי נמוך הוא הגיגבייט ב 1422 !!!

אני לא יודע אם מותר לפרסם חנות אבל אם יש אותו בכזה מחיר אני לא רואה הצדקה לשלם יותר.אגב מההשוואה שלי זו ירידה כי הוא עלה 1440 לפני כמה ימים..

פורסם

נו אפשר לחשוב, בסך הכל המוצר לא במלאי, קורה.

לא יקרה לך כלום אם תחכה קצת כולה כרטיס מסך, למעשה סביר שהמחיר ירד ככל שתחכה אז אולי תרוויח מזה.

דיון מיותר.

פורסם

יוסי פעם ראשונה שמשתמש מוציא לי את המילים מהפה :)

בכול מקרה אבידן סבלנות היא מקור הברכה

ננעל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים